44

OddCat

преди 8 години

До АнонименИ аз познавам такива... и им говоря... Никакъв ефект - промити мозъци!!

43

ХХ

преди 8 години

Къв е тоя гнусен на снимката???

42

Поп Грую

преди 8 години

Преди 2-3 седмици бях свидетел как компания от 5 души го пускат тоа кюмюp 12 пъти за една вечер! Пpoстакелите вече има смарт телефони и цъкат през някаква уредбичка тубата и бокса. А иначе не може да си въведе паролата на Wi-Fi...

41

Хаххааха

преди 8 години

Азис е велик българин като своя адаш- Васил.. левски

40

Хахахаха

преди 8 години

Да живее Сиганията,да живее България!

39

Анонимен

преди 8 години

До МелоланИ двете песни не са хит в цял свят. Песента Bonbon e в топ 10 само на 4 държава. Това е успех, но чак пък да е световен успех. Има песни с топ 10 в много повече държави.Песента на Азис има коментари от българи, турци и араби. Ако продължава да трупа гледания може да направи 100 милиона.

38

Анонимен

преди 8 години

Познавам чалгари които я слушат по 10 пъти на ден. Ще направи и 40 милиона след месеци

37

Анонимен

преди 8 години

Predi bqh fen na azis strahoten glasen ama sega pravi egati bozite ....

36

Професор

преди 8 години

Абе в сравнение с Веско Потния и други подобни песничката на Ааис си я бива. Освен това популяризира България по Света. Не кой знае какво, че е гушнал 27 хиляди в зелено. Поне предстявя страната по добре от ония които прибират доста повече за "Лого" на страната което лого прилича на прясна диapия.

35

Анонимен

преди 8 години

Habibi е Арабско име с това име има много други песни кьде къде по хубави И при това Световни Уникални Хитове пък било то и АрабскиНапример алжирецът с френско поданство Калед с своя световен хит с същото имеТака че от там идва всичко

34

Занзибар

преди 8 години

Поправете заглавието: ЕДИН МАЗЕН ЧОВЕК с произход от Бангладеш е направил пари от брой гледания на най-новото си нещо, защото това не е музика, нито е български ФОЛКЛОР, селЙАндури, от 1,5 млн. бангладешци и 1 млн. селЙАндури!

33

Анонимен

преди 8 години

Habibu е Арабско име с това име има много други песни кьде къде по хубави И при това Световни Уникални Хитове пък било то и АрабскиНапример алжирецът с френско поданство Калед с своя световен хит с същото имеТака че от там идва всичко

32

Анонимен

преди 8 години

Забранено слушането на чалга , глоба 20 лв. Азис, 50 лв!

31

ас

преди 8 години

предполагам е взел предвид че 27 милиона гледания не значи 27 милиона човека които са го гледали

30

по-точно

преди 8 години

Кралят наориенталския фолк.Нищо общо с българският фолклор та затова не ни го натрапвайте за българска звезда.И защо се срамувате вие ромите да се наречете с истинските си имена,същност и етност.Защо се наричате българи като не сте.

29

bebok

преди 8 години

Браво Азис! Ти си номер едно! Мачкай матряла и върви само напред! Догодина да е 40 млн!

28

до под мен

преди 8 години

Този нито е звезда,нито е българин,и това което "твори" не ме кара да се гордея по никакъв начин.А е "успял" да натрупа пари от такива които му пълнят гушата а той ги "пълни" единствено с простотия.

27

Анонимен

преди 8 години

Народът тотално опростачен, политиците за раzssтрел.Жалка държава.:(((

26

анонимна

преди 8 години

До АнонименАко е песен като песен, да се радваш. Но ние не слушаме фолклор, не слушаме поп (а и нямаме кой знае какъв), не слушаме метъл или даже рап - слушаме ТОВА. А това е наистина деградация,какво да кажа повече? Предпочитанията към това показват интелекта ни и нивото ни въобще! За каква завист и омраза може да става дума??

25

Анонимен

преди 8 години

За пореден път става ясно-няма бъдеще за България.