25

Ръст

преди 8 години

"Боко е направил магистралата до Пловдив" и ръста е осезаем разбираш ли. Фабрики, Заводи Мерцедес Произвежда в БГ, 60% от работещите в БГ не работят в София, Туристи от западно Европеийски държави , Бг цъфти ===========на цирк отдавна съм ходил.

24

щщ

преди 8 години

Итнтересно къде расте икономика къде намерихте тая икономика в кофи за *** беднотия това е икономика

23

Анонимен

преди 8 години

На усвояването на евросредства му викат "икономика"...

22

Анонимен

преди 8 години

Да ви кажа ли как расте БВП? В него се слагат печалбите на проститутките, от продажба на наркотици, евентуалните печалби ако си дадете гаража под наем, от къщите за госсти и то целогодишно. Прибавят се и недекларираните суми от давани къщи и апартаменти под наем. Ако не вярвате проверете в НСИ. Брюксел има полза от увеличаването на нашия БВП, защото вноската на България в ЕС е процент от него.

21

БОКО-ТИКВОКО

преди 8 години

Журналистите има претенции за третата власт,как да стане това,като тези неграмотници нямат грам достоинство и за пари са готови да лижат всеки ***.

20

Паметлив

преди 8 години

То ако расте за сметка на износа,на увеличаване на производството и прочее-добре!Ама май расте заради новите заеми,т.е. гръцка работа.Ама ние не сме гърци и няма да ни се размине,в един момент,като не можем да си плащаме дълга,просто ще ни унищожат!Заем се взема с ясната идея къде ще се вложи,та да носи после пари!Другото е временно закърпване на положението с цел удържане на властта!

19

Професор

преди 8 години

Значи ако трябва да бъдем честни, въпреки, че ни управлява Тиква положението е много по добро от това което беше преди 10 години. Виденовото управление пък изобщо няма да споменавам. Само има един малък проблем. Задлъжняваме много през последните години и ще дойде ден когато всичко трябва да се плаща.

18

аз

преди 8 години

На Kaufland и Lidl икономика ли му казват

17

задачка

преди 8 години

Едно нещо е 0. Нарастнало с 2%. Колко е станало нещото?

16

lol

преди 8 години

а китай расте с 12-15% вече 12 годинита да вземем едни средни циври сега, и да обясним на гробовете какво означава2% 400lv=8lv инфлация 5%5% 400lv = 20lv20-8 = 16lvтоест с 2% ръст, българина загубва само 16лв.

15

акуд

преди 8 години

:):):) абе расте. ама аз с моята заплата вече си позволявам по- малко неща. а уж и дефлация имало. герб запачнаха с номврата на станишев ама с помощ от брюксел. нема да стане

14

Анонимен

преди 8 години

Замразяването на МРЗ през 2018 и 2019 ще спре растежа. Доходите в България трябва да нарастват с догонващо темпо, за да има някакъв шанс в обозримо бъдеще да настигнем останалите в ЕС. А до тогава дали ще останат хора в тази държава и какви...

13

gost

преди 8 години

Бравос затова народа доизбяга че расте

12

Тиквата

преди 8 години

Брюксел казал???!!!! Този Брюксел , който сега ще махне визите на Турция и дефакто тя вече е в ЕС без да е покрила повечето изисквания! Турция , в която на власт е безумен диктатор !И Брюксел разрешава това!!! Брюксел , който ни унищожи икономиката ,затвори жизнено важни реактори ..... И да му вяравам????Айде моля!

11

Анонимен

преди 8 години

Не само ни расте икономиката но и Цъфти!

10

Анонимен

преди 8 години

Българомразците *** бълват омраза. Но колкото икономиката е по-добре толкова и тролските рубли ще се увеличават.

9

gerberast

преди 8 години

Ха-ха, къде я видяхте тая икономика бе ало ! Не разбрахте ли че тая дарява се крепи само на данаци, осигуровки и огромните заеми които Тиквата взе . Герберастията не спира да ви тресе пфууууууу ......

8

ГЛУПОСТИ

преди 8 години

Глупости на квадрат !! Расте само в главата на Борисов! Каква икономика като няма такава !Държава подържаща се от данъци , заеми и евросредства! Производство - почти нулево , работи се предимно в сферата на услугите!Този балон надут от Герб скоро ще се спука , започват да ни дават все по-малко пари от ЕС , заемите свършват , Борисов ще може да рефинансира най-много още един два пъти и това ще е! Тогава изкуствената стабилност и Борисов ще се сгромолясат и тогава вечно невинният...не го виждам!

7

Анонимен

преди 8 години

"Европейската комисия повиши прогнозата си за ръст на българския БВП през 2016 г., който се очаква да нарасне с 2%"В същото време развитието на технологиите води до повишение на производствто с пъти. Българите жестоко обедняват, защото потребляеват все по-малък процент от това което се произвежда (не в България, в България нищо не се произвежда - 2% ръст на нищо е нищо)

6

Анонимен

преди 8 години

Особено е важно къде ще те ПОТУПАТ,като се има впрадвид,че 26 години ни потупват по едно място,което не можем да поставим отпред!!Както й да се въртим все е отзад!!