33

ОСМАН

преди 8 години

Ще СТАНЕ ТОВА КОЕТО ЕРДОГАН ИСКАШЕ. .ЖАЛКО ЗА ЖЕРТВИТЕ. ГОСПОД ЩЕ НАКАЖЕ РУСКАТА ГАД ЗА ЖЕСТОКОСТИТЕ ИМ. НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯ...

32

aetfgw

преди 8 години

da go mahat toq markuch

31

пенко

преди 8 години

Защо съюзът между Иран, Ирак , Сирия и Русия не е коалиция ,а Сауд и САЩ са коали -при положение ,че Сауд е най -диктаторската държава ? Каква е разликата между Сауд и С Кореа? Стговор: В С Кореа няма бурки !

30

Анонимен

преди 8 години

Светлото бъдеще на две поколения диктатори бащата и син Асад в братска руско сирийска дружба още от времето на ссср

29

Георги

преди 8 години

Мдаа...прилича на окупационните зони след ВСВ. Малко и на преговорите за Полша. Как пък не се научиха, че с руснаците не се преговаря така? Там има преговори с нож в ръката.

28

hohle

преди 8 години

Всички тук получават сводките на ГРУ. Брейй..

27

Добро Утро

преди 8 години

Това Турция го предлага от 5 години насам .......

26

Анонимен

преди 8 години

Koj ti kaza

25

Анонимен

преди 8 години

Клекнаха на Путин измръзналите кравари.СЛАВА РОССИИ!

24

Анонимен

преди 8 години

Обама и Кери.,както и ООН И ЕС са също толкова виновни за войната в Сирия и невинните жертви на радикалния ислям както и ислямските престъпни терористи,които те финансират с милиони,снабдяват с оръжия и фалшива про-ислямиска анти-семитска андти-христянска политика в Близкия изток и по целия свят са виновни за леглизирането на престъпления срещу човечествтото на ислямистите особено в земята наСирия и на Израел,чиято свята земя ООНсе опитват да ограбят в полза на ислямски 'палестински' араби.

23

Анонимен

преди 8 години

Нека да си пишат врели некипели-цялотоцивилизовано човечество знае, че Плевнелиев има послдната дума за това какво ще се случва по света.

22

Демократ, либерал

преди 8 години

Днес Плевела е разговарял 4 часа по телефона с Кери и още 3 часа с Путин, дал е зелена светлина и на едните и на другите за тази пътна карта.

21

Анонимен

преди 8 години

Войната в Сирия скоро няма да свърши, в складовете има още много бомби .Сащ, , русия и всички останали държави имат интерес да има война за тях е важно да избият мюсюлмани, лошото е че Асад им се върза на тяхната игра. ТОВА Е КРЪСТОНОСЕН ПОХОД.

20

Гербераст

преди 8 години

Тази новина е сгрешена, винаги съм вярвал, че САЩ ще чертаят пътната карта съвместно с Плевнелиев или Боко, а пък те с руската ***, позор.

19

Анон

преди 8 години

До Анонимен 20"Голтак" ще си след като вместо да работиш, пишеш глу.пости по форумите.

18

Анонимен

преди 8 години

На мен ми хареса фразата "основните играчи".Тя е показателна за това какво е отношението на господата от елита към драмата на милиони сирийци в момента-това е просто игра, нищо лично.

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 18 Избивате се помежду си ,земите не са ваши и също си мръсен неверник за всички останали.

16

Анонимен

преди 8 години

АЛЕПО ГО "освобождават".......ВЕЧЕ ОТ 2-ГОДИНИ ......А , ОТ МИНАЛОТО ЛЯТО И С БРАТСКА РУСКА ПОМОЩ!ОТ БОРБАТА ЗА "ОСВОБОЖДЕНИЕТО" МУ --.НЕ ОСТАНА И КАМЪК , ВЪРХУ КАМЪК..ХА,ХА,ХААААА...КОГАТО , ИЗРАВНЯТ РУСНАЦИТЕ АЛЕПО СЪС ЗЕМЯТА И ГО ПОКРИЯТ С ГРОБИЩА ......СМЕТАЙТЕ , АЛЕПО ЗА... "ОСВОБОДЕН"!РУСНАЦИТЕ ...УМЕЯТ ДА "ОСВОБОЖДАВАТ".....ха,ха,ха,ха,хааа.....ТАКА НИ ОСВОБОДИХА И НАС НА 9.09.44г....ОТ ПАРИТЕ , ИМОТИТЕ НИ И СВОБОДАТА НИ!!!ТАКА , СЕГА СМЕ --ПОСЛЕДНИТЕ "ГОЛТАЦИ"..НА ЕС!

15

Джим Кери

преди 8 години

Ситуацията в Сирия в много отношения е извън контрол: създадохме гражданска война в Сирия да свали Асад и да го змаени с марионетно правителство- провал, създадохме ИД да свалят Асад- провал, направихме коалиция против ИД, която всъщност трябваше да свали Асад- провал, руснаците се включиха и ни объркаха плановете, възнамерявахме да приватизираме сирийския петрол- пак провал, Асад го даде на руснаците.

14

*****

преди 8 години

На всякъде,където искат да свалят режими положението е"извън контрол"жалко за децата на тези държави.