9

Сп??нс

преди 8 години

На всеки 3 години ми се обаждат , че ще мине техник да провери газовите уреди. Нямам представа кой го праща и кой води сметка , но идва сменя маркуча и вентила ,замерва СО-то което отделя бойлера и трите котлона заедно ако трябва да се прави нещо го прави - плаща му се и "Хайде със здраве" . Бутилките са собственост на фирмата и са - пълна за празна. Уж не е сложно ,но в Бг няма как да се случи.

8

статистика

преди 8 години

Руската газ е вредна за живота,здравето и имуществото на Вас и околните

7

Анонимен

преди 8 години

Напълнена от бензиностанцията на колонката !!Не подменен вентил който изпуска!!Технически неизправен уред в случая Газова печка!!************в нормална държава с нормални доходи:никой не пълни газови бутилки на бензиностанцията на колонкатакогато вентила изпуска се сменя цялата газова бутилкане използват амортизирана газова печка на 10 - 15 години а си купуват нова

6

Анонимен

преди 8 години

В България ситуацията е такава, че дори да имаш застраховка, нямаш гаранция, че застрахователят ще ти я плати. Преди време правих проучване за едно дело, търсих съдебна практика и най-големият брой искове бяха към застрахователи. плащат само ако ги осъдиш.

5

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТова е по надеждният икономичен начин цял свят го практикува защо не и тук има хиляди причини да се възпламени Напълнена от бензиностанцията на колонката !!Не подменен вентил който изпуска!!Технически неизправен уред в случая Газова печка!!

4

2

преди 8 години

до номер 1доходите често стигат за застраховка, но манталитета - не

3

Анонимен

преди 8 години

На Великден стават чудеса!

2

Анонимен

преди 8 години

Всеки опит за заобикаляне на скъпия ток се наказва!

1

Анонимен

преди 8 години

в нормална държава доходите щяха да им стигнат да направят застраховка - имущество ...