26

Анонимен

преди 8 години

100 000 КОЛИ НАПАДНАЛИ СОФЕТО!И СЕ БАСИРАМ ЧЕ ПОЛОВИНАТА СА БЕЗ ВИНЕТКИ!КАК БОКАТА ОЩЕ НЕ СЕ Е СЕТИЛ ЧЕ ИЗПУЩА ОГРОМНА ДАЛАВЕРА ОТ НЕПЛАЩАЩИТЕ!?

25

Striker

преди 8 години

Сега е момента да го затворите тоя град за провинциалните племена! Преводач трябвабда си наемам вече, ***! Навсякъде мйе, туй, въй, мъй, майката си трака от *** в София!

24

ха ха

преди 8 години

Който успя да подиша чист въздух да се радва ,от утре яко Менделеевата таблица ,

23

Анонимен

преди 8 години

Кому е нужно бе хора,стойте си по родните села и градове и стига идвали в тая София.Много е пренаселено и не се издържа ***!!!

22

snorky

преди 8 години

Пак ли за *** наречена "столица" пишете бе ***? "Голямото прибиране" и "Голямото заминаване" ви е най-любимата дъвка. Вулгаристанска история.

21

Анонимен

преди 8 години

Аз съм пък много доволен от нашествието на провинциалистите и най-вече на провинциалистките. Имам си две наемателки, млади красиви студентки и си ми плащат в натура. Не съм лаком за пари, имам си достатъчно, а пък имам и още две жилища за които си взимам доста добър наем.

20

Пуц

преди 8 години

До до 16Браво пич. На нас българите трудно може да се набие в кратуната, че да живееш в столицата, в 60-70 кв. метра кутийка 3-4 членно семейство, която изплащаш 30 години, не е за хвалба. В запада като човек изкара някой лев, гледа да си вземе модерна къща с двор, само тука е останало от тошово време идиощината да се набутат всичкото българи у градо...

19

до 16

преди 8 години

Аз за това си продадох апартамента са Опълченска и си купих къща във Владая.Сега ми е много спокойно и не съм заобиколен от мякалници. Комшиите ми са точни пичове. Гората ми е на 50 метра. Ходя си на разходка с кучето и си гледам кефа. Само ме е яд, че не се махнах по-рано. Това е тъжната истина - провинциалистите ни превзеха. Главният виновник за това е Жельо Желев, който премахна софийското жителство. Това стана причина и много градове в провинцията да умрат. Всички се изсипаха тук.

18

Анонимен

преди 8 години

Драги столичани, празниците ги изкарах в София-та и искам да ви кажа, че беше такова мъртвило, че ако не са "селяните", както ни наричате - сте жив зян. Така че се радвайте, че има на кого да си давате апартаментите под наем, че има пред кого да си развивате бизнеса и така.

17

КОШМАРЪТ

преди 8 години

УЖАСЪТ СЕ ЗАВРЪЩА!

16

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 16Аз съм така от години.В ресторантите и клубовете клиентите на 80% са мяукащи но и почти 100% от персонала са същите. А по улиците си е живо наказание да се разходиш защото видът на тези които срещаш е УЖАСЯВАЩ.

15

Анонимен

преди 8 години

По принцип нямам нищо против хората от провинцията и селата, но да си плащат данъците все пак. След като живеят и работят в София да си плащат данъците наравно с нас. А не аз да плащам 650 лв годишен данък за апартамента си, а пък те - нищо. Не е справедливо някак си. Не плащат също и такса смет, която никак не е малка в София, особено в централните части.Фандъкова си затваря очите за тая работа, защото това са удобните й избиратели - тези, които я избират.

14

Анонимен

преди 8 години

Софиянец трето поколение съм ако въобще това има значение, но искам да споделя с вас, че вече гледам да не излизам много много, тъй като и по улиците и по трамваите и по моловете и по ресторантите се напълни с хора, които мяучат на всякакви диалекти и много трудно им разбирам какво говорят. Понякога дори съвсем не им разбирам.

13

Анонимен

преди 8 години

Столичани се прибират от селията.

12

до 10

преди 8 години

Не са шопите брато, всякакви мякащи и мяукащи си идват в София.

11

Анонимен

преди 8 години

Добро дошли бракя селани.Донесохте ли вино и ракия да ви дойдем на гости.

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8Селски, как с кухата си чутура да разбереш че не мястото на раздане ви е проблема а средата на израстване. Тази среда на израстване обаче е пряко свързана с мястото на раждане.когато си израснал между диваци отгледан от смръдливи *** няма как да станеш нормален човек а си оставаш за цял живот С.Е.Л.Я.Н.Д.У.Р.Надявам се че внесох малко светлина в тъмната килия където живееш.

9

Анонимен

преди 8 години

Всичко е съвсем нормално, не драматизирайте. КАТ си вършат перфектно работата и осигуряват коридор за влизане в София, така беше и на излизане. без излишни паники и напрежения.

8

Анонимен

преди 8 години

Вече се усеща вонята от прииждащите амунджи!

7

Анонимен

преди 8 години

До животните отдолу. Да знаете, че всеки непрокопсаник и ***, неудовлетворен от живота парадира с това къде е роден, просто защото няма с какво друго. Айде батета чао!