398

EDIN

преди 8 години

Тия по-зле и от в-к Работническо дело

397

Анонимен

преди 8 години

Както е приказката Путин в Сибир, Меркел в Берлин.

396

Анонимен

преди 8 години

За това и путин заля ЕС със сирийци

395

план Барбароса

преди 8 години

Украйна е превзета. Да се готви Беларус.

394

Анонимен

преди 8 години

До хохлюзащо смяташ, че и другите са чели като теб само "Чук и пук". Ти си по глупав и от Методи Андреев. На кой пробутваш тия наивни мисловни пустословия, Хитлер дойде на власт заради същите тия дето сложиха и онова сифилистично джуджу ленин и касапина троцки на власт В Русия и съсипаха християнска Русия

393

хохлю

преди 8 години

Точно така започва втората световна касапница - на власт в Русия идва Болен Сталин, който почва да клати германия. Като я разклаща хубавко идва на власт неговия човек Хитлер..и става оная. 100 милиона *** като тия *** тук, оставят кокалите си защото са били *** да вдянат кой кой е. Путин като свали Меркел такова чудовище ще дойде на власт у немско, че мечката ще мечтае да си бе останала пуделче...щото "заем -наем" този път няма да има.

392

vlady

преди 8 години

Крайно време е Путин да бъде заменен от достоен президент с отлична алкохолна подготовка от ранга на великия Елцин и неговите достойни ученици и последователи Порошенко, Луценко и Юшченко, Кучма удостоен с престижното звание "старый пропойца" и т.н.

391

Василев

преди 8 години

Слава на Русия, слава на Владимир Путин. Долу Краваристан, най голямото зло на земята и в космоса.Агент Алфред Гикко!ЦРУ!!!

390

Бассарабски бг

преди 8 години

Вот таким пиздежем полоскают умы болгар. Прочетах охуях, аз такъв бред *** коли не съм чувал... Един път стигнахме ду берлина, надо будет повторим... Слава России! Броня крепка и танки наши быстры))

389

Василев

преди 8 години

Каквото поиска Путин това ще бъде. Това освен Путин го иска и цяла Европа.Агент Филип Сиймор! ЦРУ!!!

388

Шоп

преди 8 години

До обективен Всички възрастни и мислещи хора са наясно, че подобни фокуси се правят от пълно безсилие да се постигне нещо по редовния начин. Когато на някой му се налага да крещи, маха с юмруци, да лъже и пунтира високо самочувстви, то е ясно, че този човек е въздух под налягане.

387

Анонимен

преди 8 години

Срамувам се, че съм гражданин на Европейския съюз!

386

559 продължение 2

преди 8 години

На цвъкащите минуси държа да кажа, че не съм фен на руската политика, защото в някои отношения тя е в доста голям наш ущърб, но не мога да не се възхитя на майсторските ходове на Путин като политик. Той е най-добрият. Факт.

385

обективен

преди 8 години

До шоп, Много плащал този Путин! За малките деца и кокошките ясно! Само че възрастните преди да се смеят трябва да се помъчат поне малко да си обяснят действията на които и да било "диктатор"!

384

559 продължение

преди 8 години

Руснаците плащат в момента, но инвестицията им в националното им достоинство ще се върне многократно. Скоро те пак ще са във възходяща позиция. Надявам се този стрес тест да вкара и наште политици в правия път.

383

Анонимен

преди 8 години

На Путин трябва да му се признае, че е най-големият политик на нашето време. Защитава интересите на страната си, дори разшири територията й и увеличи стратегическия си и политически авторитет в Черно море и Близкия изток. Отрезви западните политици, които си бяха повярвали, че могат да си разиграват коня където, когато и както си искат. Пренареди световната шахматна дъска. Русия вече не е второкласна сила, която да подмятат насам-натам по свое усмотрение. Чертае граници, с коите другите да се съобразяват. Руснаците плащат в момента, но инвестицията им в националното им достоинство ще се въ

382

обективен

преди 8 години

До василев,Вскичко останало може би е така!Само не ми е ясно как точно реши, че Русия е "на колене"?

381

обективен

преди 8 години

Японския ми часовник, когато се гмурках миналата година му се появи конденз! На Востока му няма нищо! Всичко е нормално с руските конвектори, казах вече за рекламирани наляво и надясно норвежки пари няма да дам! Хладилника явно е италянски, но е произведен в Русия, както вече казах!

380

Бойко

преди 8 години

Когато путин поиска нещо -постига го! Меркел няма да бъде преизбрана!

379

обективен

преди 8 години

До още по-обективен,Не, не ми е хладилника Атлант, ако това имаш в предвид! Hotpoint Ariston e! Но незнайно защо пише, че е произведен в Русия! Пък може и да е някаква пропаданда!