10

БОКО

преди 8 години

тоя *** що не вземе да се гръмне,не е ли чул за Б.Радев ,Н УРИКЯН и още много БГ спортисти които не са мислели само за полата на ''лелята'',а и за честа на спортиста,поредния БГталант-чалгаджия ***,срам ме е от такива българи

9

Анонимен

преди 8 години

Голям бой го би аржентинецът. Нашият е по-добре да се откаже от тениса с една топка.

8

Анонимен

преди 8 години

Мачка за сега. Чудно защо турците не го освиркват. От коментарите тука оставам с впечатление че сме най-мразените от тях????

7

Анонимен

преди 8 години

Хайде стига с този софийски турнир,момчето има начертана схема няколко месеца преди на някой слагач,да му е хрумнало да си прави селски мачлета,и няма време да играе за кефа на Рапона.

6

Анонимен

преди 8 години

A дано!

5

Анонимен

преди 8 години

Явно *** пак е започнал да плаща на медиите да пишат за него.Тоя е като черната Златка, известен с това че е известен.Клоун.Добре че идват големите турнири и там му бият шута още в началото та няма да ни досаждат с "новини" за Никаквеца.

4

Тенисист

преди 8 години

До монкГлупак, какво като е на 37 години Карлович? Ти знаеш ли че все още е на първо място по сила на сервис? И ги съсипва конкурентите само с тези си качества? Григор игра много добре, срещу силен противник! Днес ще вземе и купата! Повече...?

3

Анонимен

преди 8 години

Това няма да ми е първият или последен финал? За тенис ли говори или за жени?

2

тръъъъъъъъътт

преди 8 години

Мачкай Гришо, мачкаййй .........чаршафите с лелка си Никол! Важи каката, важи!

1

монк

преди 8 години

Да е жив и здрав , ама голям тенисист от него не става.Какво има да ни разказва за измъчената победа над 37годишен полу-пенсионер? Няма нито едно голямо име на тоя турнир и е лесно да се прави на велик.Даже турнира в София беше с по-силни участници, но нашия манекен по това време беше зает да си прави селфита и реши да не идва. Айде да го видим на някой турнир АТР 500 поне.