12

До: Суека

преди 8 години

Да ти кажа, суек, прочети малко книжки и тогава се изказвай. Това, че ти помниш от 90-те, не означава, че познаваш историята. Та, селото е завладяло София след 1944-та, когато са избили и изселили софийската интелигенция, заможните и образовани хора, за да се настани в техните къщи и апартаменти пролетариат. Така че, ти София като град не я помниш. Някой роднина може да ти разкаже. Освен ако не са и те от предишното преселение. А ако искаш празен град - ходи в Монтана. Столиците са по-оживени.

11

Анонимен

преди 8 години

ТАКАНАРЕЧЕНИТЕ СТОЛИЧАНИ ОС.Р.АХА БЪЛГАРИЯ И СЕГА ЩЕЛИ ДА СЕ ВРЪЩАТ В ОПУШЕНОТО СИ СМЪРДЯЩО ГЕТО!ХАХХАХА!МНООООГО ВАЖНО!ТОЗ ТУМОР-СОФИЯ ЗАСЛУЖАВА ЕДНА АТОМНА..

10

Анонимен

преди 8 години

ХахахаааСофиянците от люлин, младост, обеля, овча купел, надежда, дружба, модерно предградие, левски, зоната на здрача...Да ме прощават всички, които съм пропуснал и да запалят свещичка за бай тошо, че ги направи граждани.

9

Суека

преди 8 години

90-те беше края на СОФИЯ и началото на СЕЛОТО да ни завладее . Бях дете и столицата беше по-чиста , по-празна , по-спокойна , по-нормална и по-приятна за живот . Но с началото на голямото преселение на СЕЛОТО в ГРАДЪТ дойде и краят на една ера :( . Разбирам ги хората от село без прехрана и подслон искат по-добър живот , но неможе в град проектиран за под 1 милион население да ми идват още 1-2 милиона отгоре = това прави живота на всички непоносим !!! Зад граница е по-добре да отиват за пари.

8

Анонимен

преди 8 години

Като гледам, много не са ходили никъде, от къде да се връщат?

7

Анонимен

преди 8 години

лани заминааме, со утрото се върнааме.

6

Анонимен

преди 8 години

Гответе се за глобална депопулация. Твърде много хора има в града. Да *** всичките дано.

5

Анонимен

преди 8 години

Ааааа, прибрахме се още по пладне, споко!

4

Димитър

преди 8 години

Изобщо да не се пребират тези арбайтери български от долини и паланки

3

Пижо

преди 8 години

Идеп шопиянциии, крийте щерките и рИкиятя.

2

Анонимен

преди 8 години

По-добре да не се връщат - и без това полза от амунджи нема!

1

Анонимен

преди 8 години

А бе айде стига с тея заминавания и завръщания. Който е тръгнал да си е направил сметката.