7

циника

преди 8 години

Всичко е очевидно. Зад Бърни Сандърс стои елитарната и образована част от киноелита - Дейвид Линч, Оливър СТоун, Майкъл Кийтън. Зад ХиТлери Клинтън стои помийната ширпотреба на масовата култура - въртящите гъ.з Бионсе и Джени Лопес, глав.оча Спилбърг и вечния некадърник на световното кино Робърт де Ниро. Зад Тръмп пък стои най-дебелоглавата част от каубойщината - Клинт Истууд, Тайсън, кечисти някакви, Чък Норис, Денис Родман.

6

Анонимен

преди 8 години

Зад Килъри са ястребите и оръжейния бизнес. Иначе радостно се усмихва.

5

Ангел

преди 8 години

Хилъри е обречена в надпреварата срещу Тръмп.Преди месеци излезе информация че Тръмп е купувал и плащал милиони рушвети на Бил и Хилъри в миналото за бизнеса му .На практика ги е купувал.Самия Тръмп загатна за това.Според много Американски Журналисти Тръмп ще разкрие и докаже всичко това на есен месец преди изборите.Това ще е съкрушителен удар срещу демократите.За мен Тръмп е новия президент!

4

КОШМАРЪТ

преди 8 години

Споко, ние КОШМАРИТЕ няма да позволим на рептилите да продължат с колонизацията. Само Тръмп!

3

Анонимен

преди 8 години

Истината е че Хилари си купува любов срещу пари. :)

2

Нормален

преди 8 години

Към предния коментар: Реалист, ти нормален ли си? Дано да изберат Тръмп? Този е болен мозък със сериозно проблеми. Тръмп вече, ако бъде избран всички ще имаме проблем. Ясно е, че и Хилъри е голяма змия, но като цяло на тези избори кандидатите за президент са "хвани единия, удари другия".

1

Реалист

преди 8 години

Чудесно се вижда кои кандидат-рептили се поддържат от себеподобните си. Не беше ли Бионсе тази, която на един свой концерт я имаше снимана как лицето и се променя в нещо ужасно за частица от секундата? Дано да изберат Тръмп, че иначе лошо ни се пише на всички. А и Чък Норис, и Хълк Хоуган са го избрали - явно има защо