29

Анонимен

преди 8 години

До ъхАми платена реклама, това е. Тази е 2 или 3 статия за този продукт. Просто платена реклама под формата на статия, нали Петя?

28

@

преди 8 години

До БДЖНевъздържаният език няма да коментирам, не става въпрос за стари лаври пак лежи ме на този лош комунизъм и берем позитиви. Годината е 2016 айде се похвали сега !

27

Анонимен

преди 8 години

"Откри начин да комерсиализира нещо с български произход".Важното в случая е, че нещо се произвежда в България и се реализира на западния пазар!Няма значение какво е то, щом стимулира производство и работни места.Иначе в Япония от години заквасват мляко с оригинални лифофилизирани щамове от България и продават в голяма част от Азия кисело мляко, което се нарича "България".Преди години японците инвестираха няколко милона в LB. Сега и да търсим киселото мляко в стъклени бурканчета вече го няма!

26

Анонимен

преди 8 години

До факт33.Нещо се заблуждаваш. Прекарах преди 3 години лек инсулт, и ме лекуваха от последствията му с нивалин. Действа, да знаеш, а мисля че не беше и българско производство. Така че, не само соц медицината го е оценила, а още се използува, и то-не само у нас.И още нещо-за всяка болка си има билка.Въпросът е, да се разбере коя е билката. Мой познат се излекува от потвърдена три пъти левкемия, с елементарната билка "овчарска торбичка", която се среща навсякъде, пиеше я като чай.Невъзможно????

25

Анонимен

преди 8 години

....която пие цяла Америка.==================================================Хахахаахахааха, може ли да си такъв *** за да напишеш подобна глупост?

24

инж.технолог

преди 8 години

Дилемата бацилу3с булгарикус или лактобактериум булгарикум , все още не е разгадана ,другарко професор Конратенко!Може да се биете в гърдите но аз българският инж.технолог не съм съгласен с вас!

23

Анонимен

преди 8 години

А защо от кокиче вместо кисело мляко? Каква е разликата? Лекува ли патологичен синдром на грандомания и чувство за малоценност?

22

ъх

преди 8 години

Само дето не са дали линк в статията от къде да се снабдим с това чудо на природата. В интернет не намерих никъде статия където Опра да хвали въпросния илач - Провиотик. Ето един линк към списанието за великото българско откритие pdf-magazine-download/28226-the-oprah-magazine-usa-january-2016.html . Свалете файла и ще го видите на 36 страница. Точно до четките за зъби. Сто и кусур страници, а на проВиотик с екстракт от кокиче и балами българи отделена само една картинка.

21

Севодя

преди 8 години

Да беше учен в БАН, щеше да открие как се краде държавна тоалетна хартия за домашни нужди!

20

Анонимен

преди 8 години

Моделите на Вог да доидат във фермата на Минко 47 - има и от пиле мляко , и от мандолина ;) пълно е с бактерии :D

19

Анонимен

преди 8 години

Знаете ли че след 40 повечето чиновници от Хамерика от Харварт вече не са потребни на обществото повечето от тях не издържат защото ги заменят със по нови кадри които имат потенциал на гледно те са изцедени лимони които вече нямат нужда от тях след може да са най умните но никога след това не могат да намерят работа която досега са работили и заплащане което е било до момента така че Америка дава но и Взема !! От мен да знаете

18

Анонимен

преди 8 години

Димитров играе в Истанбул срещу един аржентинец...ЗА НЕГО ЛИ СМЕ ВСИЧКИ ИЛИ ПАК СЕ ДЕЛИМ НА АМЕРИКАНЦИ И РУСНАЦИ????

17

Вуте

преди 8 години

след търговскто споразумение със САЩще ви продават изкуствени витамини за витаминит.е. ще ви баламосватона и шопската салата съдържа полезни бактерии

16

Анонимен

преди 8 години

Време е предателите на България- новите *** да омаловажат този успех и да се скарат за нещо.

15

Анонимен

преди 8 години

И пак да погъделичкам русофилите... Как един от успелите българи не завърши в Москва, а все в омразния "краварски" Харвард ;)Бъзикам се пичове Христос Воскресе и мир вам.

14

Анонимен

преди 8 години

До турчинЗатова еничарите ви са били Българи защото сте много умни хаха *** !!Защото сте много умни вие сте *** затова сте изгубили войната защото обичате *** и все още е така ;)

13

Анонимен

преди 8 години

Браво на човека! "Който пие цяла америка", как ми напомня на думите на Пурко - цяла америка е луднала по яйцата.

12

Анонимен

преди 8 години

Лошото е че кадърните кадри заминават извън БГ остават само тези които са си взели всичко с пари и не могат да работят с апаратура която е била в Германия преди 10 години и сега е внесена тук хората които разбират са извън България и може би никога повече не ще се върнат тук защото държавата дава едно нищо ! :)Можем да се гордеем с този Българин !! Браво

11

БДЖ

преди 8 години

До @"Нивалин" е препарат от кокиче с който от десетилетия лекуват детски паралич и много други болести. Изобретил го е д-р Пасков през 1960г, възпитаник на ВМА София, после специализирал в Русия, има над 30 изобретени лекарства.Но болестта "неграмотно балканско ***" от която ти страдаш не се лекува с нищо

10

ДС

преди 8 години

Агент на ЦРУ.