58

вярващ в Тангра

преди 8 години

До Turkish PowerВ български сайт се пише на български и Тангра уважава българския език. А не уважава "Турската Мощ" както си се кръстил. И няма нищо общо с тюркския бог Tengri, въпреки че Запада превежда така името на нашият бог. Но името на Тангра не може да бъде подменяно, сменяно, разделяно, спрягано или превеждано. Това е истинското му име. И Тангра няма общо с египетски или тюркски религии. Това са религии създадени да унищожат вярата в Тангра. Както и Християнството и Юдаизма и Исляма.

57

Анонимен

преди 8 години

А няма новинана, че денят е годишнина от Априлското Въстание. Честит празник, но и Априлското Въстание трябва да се почете. Дано днес.бг го публикуват по-късно. Еййй народа това е въстание освободило ви от турско иго трябва да се почита така както се почита Великден.

56

Turkish Power

преди 8 години

..ISUS...falshiv idol...svinya evreyska! Da jivee TANGRA...Boga na Bulgarite!

55

Анонимен

преди 8 години

Кой Христос Воскресе на Византия ли , ние сме Визиянтизирано племе по време на Византия , който искал да контактува и говори с другите трябвало е да говори славянски , тоест нямало е други езици по избор

54

Анонимен

преди 8 години

Лъгани сме много време първо, че сме славяни, сега че сме иранци. Това влияе лошо на обществото ние нямаме гражданско общество. Ние не знаем кои сме. А сме наследници на най-могъщите тюрки тези на Атила. Когато го разберем, ще имаме самочувствие. Ние сме били световна империя от Франция до Монголия, огромна световна държава

53

Анонимен

преди 8 години

По времето на Екатерина Велика там се появяват идеите на панславизма. Русия се опитва на базата на език, а не на база етнос, да обедини славяните. Руснаците смятат, че ние сме славяни, и започват една културна експанзия към България. Идеята е да се овладеят тези земи и евентуално да се достигне до Цариград. Започва масова пропаганда, че българите са славяни и че страдат много.

52

Бакъря

преди 8 години

Невероятно,но фак ! Сивушка се е покрила някъде и все още не се е изкашляла по въпроса,а Плюнката ,както винаги се наака.

51

Стоян Динков

преди 8 години

Когато се приема християнството, са избити над 100 хиляди българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката. По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език. И така всички започват да говорят на славянски. По това време хората не са могли да пишат. Ние говорим за азбука, но тогава сигурно 1000 души са могли да пишат.

50

ODESSA

преди 8 години

Пробвай. Единият ми брат е във Алжир. Другия във френски кайен. Сестра ще те направим ако всеки прежали пари да напием някого и да гледаме сеир.

49

доган

преди 8 години

Гледам пак я обърнахте на политика.първо трябва да се отървем от всичките 240 апостоли и управляващите божества а па после ще видим кой прав кой крив

48

доган

преди 8 години

ХРОСТОС ВОСКРЕСЕ.честит празник на всички християни.

47

ODESSA

преди 8 години

Амсалак. Надявам се че можеш да четеш донякъде и на кирилица. Какво означава ешолешек бе .Ходих до тоалетната и все като ме напъне се сещах за устата на мамчето ти и си виках я си го спести .

46

Анонимен

преди 8 години

Нещо повече....в кулите близнаци е нямало тогава нито един евреин, а са работили около 80 души еврео по принцип тогава в тия кули! Сещайте се!

45

Анонимен

преди 8 години

до 74Аз не говоря за предсказването- а за механизма по който е осъществен плана за срутването на кулите. В зайтгейст го има нагледно и подробно.

44

Анонимен

преди 8 години

"Какво да гледаме, бе брато? Нима не е ясно кой събори кулите близнаци?"За кулите близнаци не ти препоръчвам zeitgeist, а ти препоръчвам първи епизод на The Lone Gunmen на Крис Картър, създателя на Досиетата Х. Предсказва 9/11 има, няма половин година преди да се случи събитието.

43

Анонимен

преди 8 години

do 70 Какво да гледаме, бе брато? Нима не е ясно кой събори кулите близнаци? Нима не е ясно, кой ни управлява и нас и САЩ- шепа евреи. И какво повече ще ми каже тоя филм? Вече и малките деца знаят това. Що да си губим времето с някакъв филм, който прави"разкрития" които ние тук по цял ден казваме?

42

Анонимен

преди 8 години

Препоръчвам ви да изгледате целия филм Zeitgeist (2007) на youtube. Най-добрия филм за великденските празници.

41

ODESSA

преди 8 години

Идвай веднага. Ще те посрещнем агитката на Санкт Паули. Кога ше дойдеш, че да се съберем?

40

Тинев

преди 8 години

Поповете има да пърд-т доволно.

39

ODESSA

преди 8 години

Когато Траките сме били по тия земи, ти още си обърквал задниците на камилата, мама, и женски чакал.