33

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 33 средната продължителност на живота в русия е с 6 години по ниска от тази в България

32

Анонимен

преди 8 години

пасането на трева вегитарянството е вредно а месото е вкусно

31

бай Иван

преди 8 години

Отлеждам само пилета,за да ям поне един местен проукт без ваксини,е-та,хормони и други консерванти и разтвори за увеаване телото на месото и подобряване на търговския му вид.Вкусовите качества на домашно отглежданите животни няма нищо общо с тия нагушени с "научни" добавки за интензивно животновъдство.

30

dp

преди 8 години

Ми колкото повече се размножават двуногите толкова по-малко храна (еле пък свястна) ще има за всички, това е положението.Тук гледам пак са наскачали разните активисти против ГМО и други неща дето не знаят нищоза тях, прочетете статията - вредата е не от месото а от разните добавки/консерванти.Не е трудно да бъдат избегнати засега, просто не трябева да се купува преработено месо.Непреработеното най-много да те понаблъска с антибиотици което не е чак такава страхотия,ако и да е пак гадост.

29

Сп???нс

преди 8 години

Месото като цяло не е полезно в количествата , в които го ядем .Всеки който го интересува може да намери данни колко се е увеличило потреблението му , като цяло хората ядем в излишък , произвежда се в излишък ---- трупаме килограми -после искаме да ги свалим и според рекламите няма нужда да спираме да ядем

28

Revolution_

преди 8 години

Капиталистическите с--ини тровят обикновените хората, само и само да си продадат стоката.

27

Анонимен

преди 8 години

Всички сте прави, че има вредни храни . Трябва обаче да се знае , че населението на земята е седем милиарда и няма как да се изхрани с естествено земеделие . Просто не е възможно и затова ще има т.н. ГМО земеделие и животновъдство . Това обаче не е за бедните хора , а за 90 % от населението .

26

Анонимен

преди 8 години

"Консумацията на евтино червено месо краде 30 г. от живота"===О, даже 150! ПростотиЙ!

25

Анонимен

преди 8 години

Бедните да го духат казвам аз.Бедни са щото са глупави.А на мен не ми пука за ***.

24

Анонимен

преди 8 години

Скоро ще се минава на депутатска диета.Ще се храним с депутати.Ще вечерям с теб бейби-и. Муха-аха

23

Анонимен

преди 8 години

Ами то отдавна се забеляза - България е най-бедна в ЕС, България има най-ниска средна продължителност на живота в ЕС. Съвпадение? Тц. Да сте беден е вредно за вашето здраве.

22

Pin

преди 8 години

Ако добавите и факта, че тези дето умират на 54г. са алкохолици (мезещи с червено некачествено месо) и всичко си идва на мястото!

21

Анонимен

преди 8 години

Тука имайте предвид, че под богати не се разбира тези, които имат повече пари от бедните. Богатите хора в истинския смисъл на думата си имат собствени ферми, където отглеждат храната си :). Всичко останало е за простолюдието.

20

Анонимен

преди 8 години

постепенно бедните ще бъдат напълно изключени от достъпа до природна храна,посто няма да могат да си я позволят,а след време и ще им забранят да си я произвеждат,просто като вкарат гмо,ще почнат да съдят всеки обикновен производител,че им краде патентования продукт,ще го фалират и вземат земята,както е в америка

19

Анонимен

преди 8 години

гмо , е-та и всичко що е произведено от човека е вредно за здравето,но полезно за икономиката,защото пенсионери няма да има ,само работещи роби,защо щатите толкоз искат да вкарат гмо-то,не е редно европейците да се тровят само с е-та,ми ако станат вегани , етооо там вече ги довършват с гмо

18

Анонимен

преди 8 години

А колко крадът консервантите, оцветителите, стабилизаторите, подсладителите и солта? Колко крадат пестицидите и нитратите? Също хормоните и антибиотиците в "скъпото" месо?

17

Анонимен

преди 8 години

ДО 50 НА КЕБАПЧЕТА И КЮФТЕТА Е.ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ ПРЕД 80 И ЖИВОТ НА ТРЕВИЧКИ И БИЛКИ.А КАТО СЛОЖИМЕ НА КАНТАРА И РАКИЙКАТА С ШОПСКАТА СИ ЗАСЛУЖАВА УМИРАНЕТО.МЕЖДУВПРОЧЕМ ДЕДО СИ ИЗКАРА ДО 80 СЪС СЪЩАТА ДИЕТА НА 50-ГОДИШНИТЕ.

16

Анонимен

преди 8 години

ДОБРО УТРО ШОТЛАНДЕТАТА! ТОВА И БАБА МИ ГО ЗНАЕ ЗАТОВА НИКОГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ НЕ Е ЯЛА МЕСО НАБЛЪСКАНО С НАЙ РАЗЛИЧНА ХИМИЯ. ВИНАГИ Е ЯЛА ПРЕСНО МЕСЦЕ ОТ ЗАКЛАНО ДОМАШНО ПРАСЕНЦЕ. ЗАТОВА ДОЖИВЯ ДО 95 ГОДИНИ. АЗ ПРОДЪЛЖАВАМ НЕЙНАТА ТРАДИЦИЯ. АВИЕ ТРИПОЛОВИТЕ И НОВИТЕ ЕВРО.ЕЙЦИ ЯЖТЕ ЧЕРВЕНАТА ХИМИЯ.

15

Анонимен

преди 8 години

В Библията пишеше, че единия бил на 800 години, другия на 700, библията даже и за роман не минава моля ви не я ползвайте с научни цели. А разликата между средна продължителност на живота и life expectancy е огромна, веган е прав.

14

Анонимен

преди 8 години

Добре,че у нас няма такова изследване.*** които ядем всеки ден ще ни довършат по-бързо от миграцията на запад.