63

Анонимен

преди 8 години

Точно! За бизнеса BlackBerry е незаменим! Всички други му дишат праха.

62

Г-н Димо Кочеринов

преди 8 години

Айфон ползват само умствено ограничените хора.Той айфона затова няма почти никакви смислени функции.

61

Анонимен

преди 8 години

До 69. Практиката показва, че един пьт хванеш ли Айфон в рьцете си повече не ти се испуска освен ако имаш проблем с парите. Защо ли е така ? Само не ми говорете за секти магии врачки цьркви джамии и тн

60

до 68

преди 8 години

Колега, всичко зависи за какво използваш апарата. Най-добрият бизнес телефон е къпинката.

59

Анонимен

преди 8 години

Имам финансовата вьзможност да притежавам всякакви телефони от различни марки и искам да кажа на повечето аграри тук ,че АЙФОНА и в Африка си е АЙФОН

58

реалност

преди 8 години

В момента ползвам служебен галаху j5 ,тел. 4 пъти по-евтин от iphone 6s ,но не забелязвам да е 4 пъти по-лош от ябълката,напротив разликата е доста малка за масовият потребител като мен.Apple безпорно са много добри ,но и много надценени и хората явно вече си дават сметка за това!

57

Анонимен

преди 8 години

"Не може да искаш в условията на световна криза 2000 български лева за продукта си и да очакваш продажби и сигурен тръст."Спокойно, Apple няма за какво да се притесняват. Парвенютата ще дадат каквато и да е сума, само и само да се чувстват по-велики от приятелите си и от съседите си, за да се чувстват "повече от другите".

56

Умници

преди 8 години

Как ще е застрашено бъдещето на apple при наличието на толкова много балъци, които не знаят какво да правят с парите си?Все едно Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед или Байерн да са застрашени от банкрут? Нали все ще се намерят ***, които ще извадят пари от собствения си джоб и ще лишат семейството си от храна и дрехи, за да може да гледат любимите си ритнитопковци как тичат по терена.Та докато има ***, ще има и такива, които да се възползват от тях.

55

Анонимен

преди 8 години

Добре че не пускат по няколко смарфона годишно, например като корейците. Тогава феновете щяха да се побъркат кой да купят. Това си е чиста лудост. Поне да можеше да пече пуканки, или да можеше да звъниш с него в миналото, бъдещето или на оня свят.

54

До юзер

преди 8 години

Във повечето държави от белия свят телефона може да струва и 1000$ ни ти го дават безплатно ако си на договор.....във България и на договор да си пак ще си платиш

53

юзер

преди 8 години

Не може да искаш в условията на световна криза 2000 български лева за продукта си и да очакваш продажби и сигурен тръст. Айфон 6ес струва 2 бона. Съжалявам, нямате шанс, светът просто не отива натам !

52

Анонимен

преди 8 години

В Wikipedia - Икономика на Румъния и Икономика на България - далеч назад сме от румънците по всички показатели!

51

Анонимен

преди 8 години

Румъния има 2Хтеритория на България и 4Хнаселението на България. Какво се учудвате. Също така направиха много за борбата с политиците, докато ние на изборите тичаме като овце и сме като в някакво изборно реалити.

50

Анонимен

преди 8 години

Как бе, прайм китайски джипки. Румънските Дачии са под шапката на Рено, но там имат традиции в автомобилостроенето. Тука имаме традиции в научните разработки, има български научни центрове, в които се правят разработки за най-големите фармацевтични компании и т.н.

49

Анонимен

преди 8 години

Произвеждат автомобили, смартфони, имат 10 петролни рафинерии ( а ние само една - и тя не е българска) - абе как ще ги стигнем ....

48

Анонимен

преди 8 години

Румънците правят друга марка смартфони ! Едва сега чувам че правили и Нокия - да са живи издрави! Лошото е че ние нищо не правим от доста години!

47

Анонимен

преди 8 години

Значи в Румъния произвеждат телефони и ги кръщават Нокия, щото просто ги кефи името. Абе България е в Европейското семейство, там не се толерират кражби от партньори. Виж ако краднем нещо от китайците или японците е друго. Пак ще ни съдят, но може да се измъкнем.

46

Анонимен

преди 8 години

Сибирския дивашки вожд отиде на крака да целува ръка на Си Зинпин в Китай по случай юбилея от края на ВСВ. Също така *** се опита да изпроси някакви облаги но засега е с малкото пръстче в уста. Ето колко мощен е Китай, някакви задунайски дивашки псевдодържави въобще не го интересуват.

45

Анонимен

преди 8 години

Въпроса не е в това дали нокията е румънска!

44

Анонимен

преди 8 години

Имах румънска Нокия. Ако си мислиш, че Нокия е румънска марка значи правят телефони.