60

До Немирофф

преди 8 години

Немирофф-Факофф, пиши си цялата фамилия! Скоро Украйна (Малороссия) ще се раздели и с другитеритории - Лвув ще се върне към Полша (която пък ще върне на немците Силезия и Померания), унгарците ще си вземат малко от Западна Украйна, румънците - от Буковина. Ха наздраве с една "***"!

59

До ДЕЛИКАТНИЯ

преди 8 години

Няма да е БОРИСОН, а ще е БОРИС! Но защо очаквам да сте подготвени по някоя тема...

58

Анонимен

преди 8 години

До ШопЖопин, тыпотията ти е безгранична, незнанието е твоят култ! Таджиките са АРИЙСКИ НАРОД и езикът им е от семейството на ИРАНСКИТЕ НАРОДИ. Изчезни!

57

Анонимен

преди 8 години

Олеле-е! Сега ако Москва изхвърли ВСИЧКИ гастарбайтери-таджики, кво става? Глад и плач, ще искат да останат в Русия, белким могат да изпратят малко парици в Точикистон, да не измрат поданиците на Рахмон от глад! Местните султанчета се хвърлят наляво-надясно, но реалиите са безмилостни - красиви планини и чиста водица. Ами трябват и разни други неща, требе и пилаф! А и талибите от Афганистан няма да закъснеят, Емомали!

56

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 75 Да, бе! Точно така - българските имена трябва да завършват на -оглу! Твоето например - Говнооглу!

55

Анонимен

преди 8 години

Русифицирането на фамилните имена на Българи кога е започнало , вероятно някаде по рано по Византия

54

********************

преди 8 години

БРАВО едно НЕ на Руски поростотии и бъркотии

53

Анонимен

преди 8 години

Това -ОВ е Проект на Русия , това-ОВ трябва да се премахне от българските ни имена , който иска Имена с -ОВ да се изселва в Русия

52

Анонимен

преди 8 години

Колко ПАТРИОТАРСКО ! А къде бехте до сега ?

51

Немирофф

преди 8 години

Дори и таджиките не искат нищо общо с мизерната Русия. Върнете Крим на Украйна! Швеция в НАТО!

50

деликатен

преди 8 години

Значи,бащата ако е с фамилия Борисов,синът ще е Борисон?!

49

Анонимен

преди 8 години

на кого му пука за русия?

48

Анонимен

преди 8 години

До РусияТаджикия стремително търси дъното, като бившите соц страни!вие отдавна сте го намерили.

47

Анонимен

преди 8 години

И все пак никой не забелязва вродената източна деликатност на таджиките. Законът забранява руските окончания само на новородените, а не ги забранява за всички таджики.

46

Предадения Самуил

преди 8 години

Изостанали, но не слепи като нас

45

Шоп

преди 8 години

Не може да става сравнение между руснаците в Точикистон и турците и помаците в България. Руснаците там са колонизатори, докато тука имаме мюсюлмани кореняци. Между другото в тази страна се говори турски диалект, както и в по-голямата част от Сибир и Средна Азия.

44

Караколю

преди 8 години

До Анонимен--47 ;*** СА ВИНОВНИ за премахването на българските окончания от турските имена. След покръстването ги направихте по--големи турци. Само злини сте ни докарали. Марш в Русия

43

Анонимен

преди 8 години

Щом това е позволено е крайно време българското правителство да забрани различните от источноправославни имена. Това не е ли така оплютия от "западната цивилизация" възродителен процес, но с обратен знак? Крайно време е таджикските руснаци да си двор орат ДПС... :) луди хора в в луд свят!

42

до 60

преди 8 години

Тук ви е един от хилядите проблеми - виинаги си мислите, че ако някой не е за нещо, значи е против. Особено когато става дума за невероятно овластеното дребно олигархче, което ореди родата си до 8-мо коляно за няколко живота напред, всичко на гърба на обикновения руснакПовечето нормални хора всъщност мразят повечето политици. Има изключения, но те са с конкретни причини и не траят вечно. Вашият вожд каквото и да направи (представено от неговите хора, не обективно) - все е добро. Ц, не може така

41

Русия

преди 8 години

Таджикия стремително търси дъното, като бившите соц страни! Честита още по-голяма мизерия !