8

Новинар

преди 8 години

Водачът на турският камион е заспал и без спирачен път се е врязал в спрелият за ремонт. Това е поредна катастрофа на заспал турски гражданин зад волана на тежкотоварен камион на територията на България.

7

и ние сме шофИори

преди 8 години

Само в България, аварийната лента се счита за скоростна!!! Особенно от такива пишман майстори-***!! Що не кара в Германия в аварийната!

6

Костов

преди 8 години

Ами умен съм, проблеми?Айде ще то обясня, за да разбереш и ти - триъгълника не се поставя по задната броня, а на 100-150 метра преди мястото, където си спрял, за да те види ***.ка навреме. Прочети си ЗДП.

5

Анонимен

преди 8 години

До КостовТи очакваш да си построи паркинг и да се премести там нашия ли?Или да си забута ТИРа нанякъде? Ти какво би направил?То си има обозначения и ред за поставянето им. Я все пак разкажи какво си имал предвид, та да те видим колко си умен.

4

Анонимен

преди 8 години

И тази катастрофа ще тежи на съвестта на т***лпата. Само в бойколандия движещ се в насрешното може да те ударят отзат!

3

Анонимен

преди 8 години

Не се учудвам. Почти всички тирове с турска регистрация си шарят из аварийната. Мислят си, че е сложена, за да си карат на по-широчко някак си, за тяхно удобство. Дано да опандизят азиатеца и да има да плаща 3 поколения наред.

2

Костов

преди 8 години

Да позная ли:Нашият е спрял без никакви обозначения или най много с триъгълник под задната броня.Турчинът пък е карал в аварийната лента.Докато има ***.ици, ще има и такива случки.

1

Анонимен

преди 8 години

Аман от тия некадърници!Те и в Турцияя така карат и си мислят, че цяла Европа е като тяхната ***.Изтрепаха сума ти народ в БГ.В белите държави се съобразяват, защото там после не могат да си покажат носовете от затворите, а тук се измъкват с пари заради корумпетата, на които плащаме пак НИЕ заплатите, ама са им малко.