6

ддс

преди 8 години

нямат елементарна грамотност по отношение на тока. никой на нищо не ги учи в училищата. затова се стига до там. даже *** да бяха щяха да знаят ,че там има ток.

5

Анонимен

преди 8 години

Малчо дали не е предобил някакви способности , например - да не го хваща тока !!! Мен също ме е праскал ток, ама със завидните 220 волта у контакта , с черно димяща ,изгоряла , вуняща на изгоряло ръка до рамото :) . Ще му мине, ама следващия път много ще се замисли къде се качва и къде се пипа или обляга. Ще му остане не-приятен спомен който ще разправя с кеф с.. годините на приятели. Весели му празници и... на всички и живи и здрави . Не си играйте с контактите , също и със свещите :)

4

NIP

преди 8 години

Слава Богу, детето е отцеляло. Дано да няма последствия. Пожелавам му скорошно оздравяване.А виновните има кой да ги накаже.

3

Анонимен

преди 8 години

Ше поставят табели!!! Смешници!!! Така ли се решават проблеми??? Навсякъде има табели за винетки но за съжаление пътищата са в окаяно състояние

2

Анонимен

преди 8 години

Съоръжението има собственик.Това е собственика(те) на купилите завода. Това е(са) Шише джам и един известен адвокат с много дебели мустаци и дрезгав глас.А пострадалите да ги открехна малко ,че могат да им спукат **лките на собствениците за обещетения ,че съоръжението не е обезопасено.Само от снимката се вижда ,че над контактната мрежа няма прегради от плътна ламарина надстроена с мрежа монтирана по стандарт по цялата ширина на ЖП и указателни табели.Пожелавам им успех.

1

Анонимен

преди 8 години

Това не е толко важна каквато държавата такива и надлезите. Важното е че банкянската тиква и онази слабичката партизанска унучка резнаха лентичката на северната тангента която започва от нищото и свършва в нищото!