33

Анонимен

преди 8 години

ЗА ДА ГО ПРАВИШ ТОВА С ПРАШАСАЛИЯ ТЕБЕШИР, ВИЖТЕ ДОГРАМАТА, ВИЖТЕ МУ БЕЛИТЕ КОСИ И ВЪЗРАСТТА- ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ОБИЧА НАУКАТА И УЧЕНИЦИТЕ СИ, САМО ЧОВЕК КОЙТО Е ПОТЪНАЛ В НЕЛЕКОТО ЗАНЯТИЕ ДА ПРЕДАДЕШ ЗНАНИЯТА СИ НА СЛЕДВАЩОТО ПОКЛОНЕНИЕ МОЖЕ ДА ВЪРШИ ТОВА- ПОКЛОН!

32

Чирак от школа Тео

преди 8 години

До Анонимен 44, това е един много добър въпрос.Първо искам да кажа, че погрешно си разбрал тая обичайна практика в САЩ, там училищата и университетите имат специални звена, които издирват и досаждат на успешните си ученици за дарения.Иначе моето скромно предположение е че просто Тео не е такава личност да ходи и постоянно да досажда(моли) на своите бивши ученици за помощ. Второто което искам да кажа е че повечето от тези успешни ученици са изключително заети хора и работят здраво.Весели празници

31

интересно

преди 8 години

Вярно Петко Динев прави едни от най съвършените камери,може и на американски ракети да ги поставят,но както той сам казвасофтуерът бил.....руски!Сега досетете се кой има достъп до данните от тези ракети.Иначе руснаците правели евтин софтуер и то много бързо!

30

Анонимен

преди 8 години

...А ПОМНИТЕ ЛИ ГРУПА МАЙКИ, КОИТО ПРОТЕСТИРАХА СРЕЩУ УЧИТЕЛЯ- РАБОТЕЛ САМО С ШЕПА УЧЕНИЦИ, А С ДРУГИТЕ НЕ, НИЩО НЕ ПРАВЕЛ ЗА ДЕЦАТА ИМ................ПОКЛОН УЧИТЕЛЮ!

29

Анонимен

преди 8 години

До анонимния с 63 те милиона я кажи ти от тях колко можеш да вземеш с тебе в дупката в която ще те заровят и като ядеш златни пържоли златни червей ли ще те ядът....

28

anatar

преди 8 години

Пейдър и Сайнс......................................................................................

27

Русия

преди 8 години

Руски двигатели БГ камери, само знамето на ФАЩ е Американско ама сделано в Китай !

26

НПМГ

преди 8 години

Факт е, че учениците на НПМГ и СМГ дават добри резултати. Голяма част от тях се реализират по света. Това, че БГ не може да ги привлече.....

25

Анонимен

преди 8 години

Три грама сол в 30 литра вода! Евала на човека ама една птичка пролет не прави.

24

Анонимен

преди 8 години

Статия за Т. Теодосиев? И под нея половината от коментарите са от злобеещи изявено неграмотни селяноси?Нормално!

23

До 52

преди 8 години

Ето тук вече много бъркаш - ти си роб на глупостта, маниите и комплексите! Колко добре може да бъде един изгнаник? Човек ще къде сам на Великден, човек който не може даима и една вечеря с най-близките си? Да ближи си дупето, дано това помага поне малко.

22

е?

преди 8 години

Най-накрая Варна да пробие медийното затъмнение ! Варненски ученици спечелиха ПЪРВО МЯСТО в конкурс на НАСА 2013г. , но никоя от продажните "национални" еврейски медии не го отрази това , а се бълват новини всекидневно например как в смешния бургадидас имало изложениие на цветя -нещо "нечувано" разбииш ли ...

21

Анонимен

преди 8 години

Учител -продукт на най-добрата школа в света СССР и българската преди 1989 г.Сега всичко е в упадък и учителите са като клошари.

20

До 46

преди 8 години

Човек с толкова елементарен изказ и инфантилно мислене, няма как да е повече от нискостоящ наемен работник.

19

До 43

преди 8 години

Ти напълно потвърждаваш думите ми, че си неблагодарен безродник и комплексар. България е такава каквато е заради нас, включително деграданти като теб! Как в Япония, Германия и т.н. могат да градят, а тук всички са дезертьори и даже се тупат в гърдите, че това ги прави по-умни?

18

Анонимен

преди 8 години

След като Теодосий Теодосиев има толкова успешни ученици, как един от тях поне не му помогна да направят една голяма международна школа в Казанлък? В САЩ например е обичайна практика бивши добре реализирани възпитаници да даряват огромни суми на заведенията в които са учили и дори да участват в управлението им.

17

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбира защо трябва да сме горди с хора отдавна заплюли България, които сигурно и българско гражданство нямат. Тези хора работят в САЩ, Германия и т.н., те нямат нищо общо с нас, с нищо не допринасят за развитието на България. След като имаме такива гении, защо някой не направи нещо в България? Защо Петко Динев не си прави камерите в България? Защо Теньо Попминчев и брат му не разработват лазери в България? Българина е най-големия безродник на света, дай му пари и забравя за всичко.

16

Анонимен

преди 8 години

Сега русофилите да ми обяснят. Нали в Русия е рая, защо такива хора бягат в САЩ за да подпомогнат на злото, а не в райска Русия която по нищо не отстъпва на САЩ според мненията на русофилите

15

Koko

преди 8 години

На времето имаше ценности но ни казваха няма банани, сега има банани за маймуните но няма истински стойностни неща.

14

Анонимен

преди 8 години

И батко ви Боко ще го поздрави по случай пенсионирането му ,я му даде медал я не ама на изпроводяк ще му каже - айде айде оди си ,че ни мъчиш малко останахте такива даскали . Омитайте се ,че пречите на директивата за неграмотните българи.