447

Ха Ха

преди 6 години

Явно положението в русия се е влошило разко. Помните ли навремето кои бяха начело на Германия и СССР? Имат нужда от война за да оправдават тежкото положение. Арускините са на тезгяха защото няма какво друго да предложат.

446

Анонимен

преди 8 години

До русия-финландияСССР, а не Русия. Прочети колко територии загубиха фините по този мирен договор. След ВСВ политиката Паасикиви - Кеконен осигури на Финландия спокойствие и отлична, стабилна търговия.

445

Человек

преди 8 години

А бе, тоя склеротик кога ще го махнат от говорилнята? Аман от комунистически *** ,които само цапат света с плюнките си!

444

факт

преди 8 години

До руски писерастыГледам евротлантическа България от вътре много стабилна, затова изобщо не гледа навън освен да изнася високотетхнологични евтини пpocтитутки да задоволяват мераците на западноевтопейците, боклукчийница България-клоаката на Европа...

443

Анонимен

преди 8 години

НАТО е само призрак. ЕС се разпада

442

Просто факти...

преди 8 години

Само Русия е все още държава в истинския смисъл на думата... всичко друго са подмандатни територии на САЩ.

441

Анонимен

преди 8 години

Русия ще предприеме военни действия по северните си границиЩе почват да копаят окопи *** :)

440

русия-финландия

преди 8 години

Руснаците 2 години една малка Финландия не можаха да превземат та се наложи мирен договор да сключват, ако нахлуят в Швеция и 10 години няма да им стигнат.

439

Анонимен

преди 8 години

До ВасилевСлава на Русия, долу Краваристан.алкохола не прощава, особено в комбинация с руска тв.

438

Чушка

преди 8 години

Абе те бяха готови и на военни действия АКО ТУРЦИТЕ ИМ СВАЛЯТ САМОЛЕТ но военни действия с чушки и домати след свалянето на несваляемото СУ хи хи хи

437

Анонимен

преди 8 години

Русняците са пла6ипутарници, кучето си лае, кервана на НАТО си расте, русняците останаха само с Башар Ал Асад втори, да го пазят от сирийците :-)

436

Анонимен

преди 8 години

Шведската външна политика и политиката по сигурността не се определят от руски заплахи. Определя се от амеркански заплахи.

435

Анонимен

преди 8 години

Да не се избиваме помежду си... Българи, Турци, Руснаци, Шведи. Просто да дадем пример на останалия свят. Да организираме народен съд за политиците и да издигнем една бесилка пред народното събрание. А нататък народа да решава съдбата на политиците. Това би била истинска демокрация.

434

Анонимен

преди 8 години

*** ако ви вханат в гърция че пишете коментари ще ви вханат за шпионаж

433

Анонимен

преди 8 години

А иначе понеже съветските патриоти щото са християни та за това в центъра на Москва даржат една мумия на един сифилистик при това почти век, колко християнско нали другари

432

НАГЛОСТ

преди 8 години

сега почнаха да заплашват Шведите с кой трябва и с кой не трябва да дружат

431

Виготура

преди 8 години

***.овете на Пу.тлер и ***.овете на Сор.ос днес заработват жълтите стотинки. Не се крийте зад мониторите, ами излезте и си организирайте един бой, както правим феновете на футболните отбори и си изкарайте там злобата и комплексите. А после пак с нови сили можете да го поемате на спонсорите си орално, ан.ално и дори в ушите. Сигурен съм, че там най-обичате.

430

Анонимен

преди 8 години

Лавров, шведите веднъж ви срaха в ушaнките, забравил ли си?

429

@488

преди 8 години

Русия "азиатска джамахария"? Ти изобщо стъпвал ли си в европейската част на Русия? Странно е предвид огромните мюсюлмански гета в западна Европа да се нарича точно Русия джамахария. И колкото и да ви е странно, на ден има по 2 полета от София за Москва и те са пълни. Същото важи и за останалите европ. държави. Мой испански колега беше ходил на почивка в Санкт Петербург. Русия не е Марс и хората чакат за визи за нея. Защото там има какво да се види, има и какво да се работи.

428

me

преди 8 години

Все пак, мисля, че пишещите тук сериозно подценяват Русия. Наскоро една германка работеща в САЩ ме попита съвсем ама съвсем сериозно "В България страхувате ли се от Русия?". Ако в САЩ и Германия чувството в хората е на страх, вероятно е защото виждат в нея заплаха. Така че тия приказки за 2та и танка са абсурдни. Русия е огромна държава и огромна военна сила. В момента в който НАТО започнат да се отнасят с нея като с равен, нещата ще се успокоят и всички ще са щастливи.