21

1300

преди 8 години

Asparuh s izbori li vi doide v Bulgariata?! :-):-):-):-) i s glasove ot chujbina li?! :-):-):-):-):-) kakvo kazva ban, buk, puk, pin, min, kin, chep, kai, go?

20

Шаран БГ

преди 8 години

Живеещите и работещи извън РБ,НЯМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ ЗА ВЛАСТНИЦИ ТУК ! Те НЕ плащат данъци, такси и тегоби за нашата хазна! Живеят при други морални и финансови условия !Имането И на български паспорт не е достатъчно! НЯМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ ЗА ХОРА, КОИТО ДА ХАРЧАТ ПАРИТЕ, СМЪКНАТИ ОТ МОЯ ГРЪБ! Къде Ви е Конституцията, със всичките И противоречия и недостатъци, даваща Ви право на дяволски уйдурми , господа Конституционни СЪДИИ !! Член 60, точка 1 .......

19

хохо

преди 8 години

Другото важно е в България да има доходи за всички, спокоен живот без насилие.Всеки да има пари за храна, дом, транспорт и почивка.Бедните хора са по зли хора.За това трябва от раз да се вкарат в затворите тези които злоупепотребиха с имуществото на майка България!!!

18

Анонимен

преди 8 години

Българите, живеещи извън България, загубват представа какво всъщност се случва и гласуват за който ги кефи, за когото им кажат мама и тати или каквото им набиват медиите. Избират примерно, зелени, защото на запад е cool да гласуваш за тях или за Бойко, щото е пич...Ако им пука кой управлява, няма да са извън България, освен за сезонна работа примерно...

17

хихи

преди 8 години

Някой, някъде пречи на българите работещи зад граница да гласуват.Правят го хората в чужбина няма как да бъдат купени с 50 лева, тройка кебапчета и бира.Първо защото 50 лева не са пари, кебапчетата не са месо, а сланина и бирата не е на нивото на луксозните световни образци.Българите в вужбина мислят в перспектива, за времето след 10 тина години когато могат да се завърнат за старини.След толкова години ще я има ли България, какво ще е населението, стандарта, данъците на държавата?

16

Анонимен

преди 8 години

Ако изборите решаваха нещо щяха да ги забранят със закон ! А иначе са цирк за баламите-разбирай НАРОДА !!

15

реално

преди 8 години

Преди всичко, право да гласуват трябва да имат граждани на България, които живеят предимно в България и говорят български език. Не турци живеещи в Турция, не говорещи български, употребявани за целите на турската политика и против интересите на България. Мечтатана всеки турчин е България да стане част от Турция. Толкова им е мозъка, такова им е мисленето и това трябва да се има предвид, иначе лошо ни се пише.

14

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 12Да изпращаш пари на родителите ти е право, а не задължение - ако искаш го правиш ако не искаш не го правиш. Ама да ми определяш аз как да живея тук, като сигурно не изкарваш и една седмица годишно в България няма как да стане.

13

Анонимен

преди 8 години

Къде да подам това заявление, че искам да гласувам? За изборите ми е все тази,те нищо не променят, обаче за референдума, ако трябва ще се прибера и пак ще гласувам

12

Анонимен

преди 8 години

Три милиона сме българите живеещи в чужбина и имаме право на глас. Щом имам право да пращам пари на родителите си , защото иначе не оцеляват, значи имам право и да гласувам. Освен това друго гражданство нямам / все още/

11

Анонимен

преди 8 години

До от Cидни Ав$тралия1 Данъци в България плащат всички, които имат имоти без значение дали имат българско гражданство или не. Т.е. искаш да кажеш, че *** у пулльо като си купи имот в БГ трябва да може да гласува? Да ама НЕ.2. Освен бабини ти трънкини друго не може да се каже на тази глупост4. На посолствата не им е основно задължение да се занимават с избориКато искате да гласувате се приберете да търпите простотиите на тези, които са избрани с вашите гласове. Иначе си гледайте работата!

10

Анонимен

преди 8 години

До от Cидни Ав$тралияbravo to4no taka e,i az ot 15 god sam izvan BG,no vinagi placham danak /DOM/ kogato se pribera

9

Няма значение

преди 8 години

Резултатите от изборите са известни още преди самите избори - има си достатъчно попълнени бюлетини, и протоколи и резултатите съвпадат напълно с купените социологически прогнози и някъде по пътя истинските бюлетини се подменят с предварително фалшифицираните и всичко е 6.Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят...

8

валери

преди 8 години

Хич и да не помисля Пл. да налага вето , това ще е антибългарска стъпка !

7

ЯЯЯ

преди 8 години

ЗНАЧИ БЪЛГАРИНА АМЕД ОТ ТУРЦИЯ И КИРИТО ОТ БРАЗИЛИЯ.ЩЕ ГЛАСУВАТ И ИЗБИРАТ КОЙ ДА МИ СЛАГА ВЪЖЕТО НА ВРАТА ДА КРАДЕ ОСИГУРОВКИ ,СПЕСТЯВАНИЯ И ДА МИ НАЛАГА ДАНЪЦИ ВСЯКАКВИ..БЕЗ ГЛАСУВАНИЯ В ЧУЖБИНА ТУКА НА ТРЪСТИКАТА ЩЕ ГЛАСУВАТ, ТУКА В БАТАКА, В МИЗЕРИЯТА ДА ВИДЯТ КАК ГЛАСУВАТ И КОГО ИЗБИРАТ.

6

Анонимен

преди 8 години

Първо да решат тез решения дето ги взимат колко ни струват на нас данъкоплатците. Загрижили се за чужбина, ко майната си търсят в чужбина, който иска да гласува самолета идва и гласува, защо аз да плащам щото някой отишъл да мие чинии в Чикаго и не можел да гласува да си плаща сам и да си намери начин.

5

от Cидни Ав$тралия

преди 8 години

ОБСНЯВАМ за несхващащите които се чудят да нямаме право да гласуваме. Ами АЗ СЪМ ЗАД 2 ОКЕАНА и 1 континент и винаги съм гласувал в Сидни секцията в Съри Хилс 1 ЗАЩОТО плащаме днаъци и на БЪЛГАРИЯ! За овчарите справка в данъчното и търговско законодателство, имаме еднакви ДАНЪЧНИ задължения и ПРАВА. Имоти активи всичко2 Без парите на българите навън ВАЛУТНИЯ БОРД ГЪРМИ и държавата ще обяви дефолт!3 КОНСТИТУЦИОНО право е, ЕДНАКВО за ВСИЧКИ4 Да закрием и ПОСОЛСТВАТА по тая логика аа?

4

Анонимен

преди 8 години

Българските турци в Турция ще гласуват на български избори така като всички граждани на Република Турция извън тази страна - само в посолствата и консулствата. Какво дискриминационно има в това? Защото избирателите в Турция няма да бътат контролирани от спонсорите си ли?Защото ще се види, че гласуват хора, които не знаят български език ли?

3

Анонимен

преди 8 години

По-добре е да преместят и парламента и президента в офиси в Ню Йорк, Брюксел и Истанбул и ще може да гласуват и да са близо до избирателите си.

2

Анонимен

преди 8 години

Българите в България намаляват и не достигат гласове.