14

Анонимен

преди 8 години

pa ona, procedurata be, te taa procedura deto e v proces , pa ona si zapo4na oste togiva ga fanaa kaka Nadka v edna palatka s druga kaka deka praea nesto nei4 redovno.ot celata statia izliza 4e edna procedura za postupvane v Universitet zapo4va v momenta kogato si kupis dokumentite za kandidatstvane..... eeeeh Verke Verke...kako Verke u koia palatka ti kako si se izUniversitetvala ma kako?

13

Анонимен

преди 8 години

Навсякъде по света журналисти не се убиват. Това го правят само ИД и Украйна.

12

Анонимен

преди 8 години

Руснаците се изложиха като кифладжии

11

Анонимен

преди 8 години

тая 'новина' дали е известна на Руската прокуратура или пробутваме желаното за действително?

10

Анонимен

преди 8 години

*** газ пикат :)

9

!

преди 8 години

Тази да я пратят в Оймякон да шие ватенки!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха-ха. Поредният брилянтен ход на руснаците. Първо, осъдиха побър.каната куч.ка. Това е символичен жест. Второ, държаха я колкото си искат и не се поддадоха на воплите на хохлите, на ЕС и САЩ да освободят "героинята". Трето, не я задържат за да я направят мъченица, ами я връщат обратно в глутницата хапещи се за власт украински "лидери", за да сее още повече раздор с болната си психика и противоречива личност. Порошенко веднага ще я помилва и ще я пусне да беснее. Така руснаците само спечелиха

7

КОШМАРЪТ

преди 8 години

Като им поскъпне водчицата и ще им запука.

6

до 7

преди 8 години

Не разбираш ли,че каквото и да прави РФ западът ще продължи да излива п0мия,не разбираш ли че съответно на руснаците не им пука?

5

КОШМАРЪТ

преди 8 години

Няма ли да я мастурбират първо?

4

Анонимен

преди 8 години

До НаНе разбираш ли, че западът само това чака, за да излее тонове п0мия върху Русия. Аз смятам, че точно поради тази причина руснаците я пазят като зеницата на окото си и са готови час по-скоро да я екстрадират, но разбира се срещу пълноценна размяна.

3

Анонимен

преди 8 години

Държава, в която да си фашист на 2 1 век е геройство е обречена на вечна прокоба. За военнопленници Русия може да си ги прави каквото иска. Не е нужно да ги екстрадира. Само терор в руските затвори и глад до собствено физическо самоунищожаване. На тази *** и стигат две години затвор в Русия и ще здаде багажа.

2

Анонимен

преди 8 години

Савченко да бъде екстрадирана, за да излежи присъдата си в Украйна. Това е отлична идея особено като се има в предвид, че ДНР и ЛНР са все още част от Украйна и руснаците няма да пропуснат да и погодят номер и да я изпратят да излежава присъдата си в затвор в Новорусия. Опълченците я чакат с нетърпение.

1

На

преди 8 години

тая бандеровка не могат ли да и спретнат някаква болест в затвора...