33

Жена

преди 8 години

В тази връзка, не мога да разбера, защо трябва да се примирявам пред откровени ***-нари с цел да спечеля заветната роля да бъда вързана за някой, който е т-ъп. Та нали това с кого си определя достатъчно добре що за уроци в живота си решил да научиш? Ще си правя аз живота черен и бял, пък и сив, ВЪПРЕКИ, че знам, че има цветове, само и само, за да спасявам, подпирам, нося, драпам, някакви тъ-паци! Ще ги уча аз, какво се иска, за да си мъж! И не разбирам, защо красотните им думи им са изтрити?

32

Жена

преди 8 години

33, аз смятам, че животът е цветен. Когато някой смята, че съм черна, аз нямам абсолютно никакво желание да му премълчавам, да му слагам масата и да се интересувам какво става след като яли пили и се веселили. Защо да премълчаваш, когато си прав? Защото можеш да търпиш, да преглъщаш, да се оставиш да те правят на пет стинки, щот си по-умен, щот така трябвало? Който може да е безгласна буква да се държи за хомота си. Аз на ***-аци не мълча. С тях нито се пие,нито се яде, нито се живее.

31

разбиращ

преди 8 години

1.килограмите,502 задължително да спортува3тънак глезен4 слаби краечета5 цици по големи 6 луфт между краката7 тънки пръсти на ръцете8 сочни устни9 при задна прашка чупка в кръста

30

Бай йух

преди 8 години

Жена-та може и да е права във всичко което казва,но всеки имал ,що годе , сериозна връзка знае че живота не е черно на бяло и само или късно идва и сивото. И трябва да се прощава и да забравя и да си премълчим дори да сме прави. Защо приказките винаги свършват с "яли пили и се веселили" и ПОСЛЕ , НА ДРУГИЯ ДЕН КАК- Що???

29

До Мангализатора:

преди 8 години

Каква кака бе?!? Тая е на 25 години! Ти да не си 10?!?

28

65

преди 8 години

С токчета в спалнята?? Да бе .да си направя дупки в паркета.Ние започваме от коридора -за ужас на съседите.

27

Мангализатора

преди 8 години

Снимката е от Вълкът от Уолстрийт, а каката е Марго Руби. Страшно маце си е тя.

26

Светъл

преди 8 години

Освен група кан Терелик другите коментари нямат никакъв смисъл.....

25

Анонимен

преди 8 години

Аз намирам женското междукрачие за секси.

24

з н а й к о

преди 8 години

И, след като прегледх коментарите. Мога да кажа че: Освен 53_ти коментар, другите с ник знайко не съм ги писалал аз.Явно някой самозванец ,се е забавлявал на мой гръб.Няма проблем, да е жив и здрав!!! Но! Да не се повтаря, ако е възможно!!!

23

Анонимен

преди 8 години

Еее, шопе веднъж и ти да кажеш нещо умно. Жена е модераторка с психични проблеми.

22

Жена

преди 8 години

Трябва да спирам. Лека нощ.

21

Жена

преди 8 години

40, много си прав. Защо не си с някоя такава в момента, а пишеш тук или защо пишеш тук, а не някъде в сайтове тип "бонбониерка" пълни с хиляди млади 20 грамови мозъчно олекнали и напращели гръдно и междукрачно девойчета?

20

Жена

преди 8 години

37, нямам нужда от опита на приятелки, за да знам какво ми е на мен. Отношенията на други жени с мъжете не ме вълнуват и не могат да ми бъдат критерии или извод за моя собствен опит. В интерес на истината приятелките ми са си много добре с мъжете. Не знам колко са щастливи, но външно поне така изглеждат. Не е моя работа. Личните им отношения с мъже не ме интересуват.

19

Жена

преди 8 години

Лека нощ, драги читатели. Оставям ви и ви желая да си пазите яйцата от счупване.

18

Жена

преди 8 години

32, с коя доза съм прекалила, знайко? Коя доза? Феминистка? Сигурно...

17

Жена

преди 8 години

29, пак ли почна с диагнозите? Оценявам псевдоталанта ви на виртуален диагностицик, но аре нЕма нужда.

16

Жена

преди 8 години

28, и с кое ти аз сме различни? Аз не съм ли личност от плът и кръв? Или е по-лесно да приемеш, че съм дър-та латерна, която трябва да млъкне?

15

Жена

преди 8 години

23, не съм тук, за да се предлагам и да привличам който и да било. Просто пиша. 24, за нищо. А ти ставаш ли да бъдеш сам? Много хора не го умеят това. Получават яростни позиви да се лепнат за някого. Ти от тези ли си?

14

Жена

преди 8 години

21, аз не изпитвам нужда да доказвам на когото и да било истината. Който не вярва си е негов проблем. 22, просташки някакси пишеш. Защо да се съобразявам с човек, който пише просташки и блъфира?