63

Анонимен

преди 8 години

Ромео и Жулиета на прехода към дивия капитализъм - но пък има банани по магазините.

62

Mimi

преди 8 години

Tazi ne se sprq ot k***r na k***r gledai si deteto mazna ciganka tupa

61

Анонимен

преди 8 години

И КАКВО Е ОЧАКВАЛА ОТ ТАЗИ ХОДЕЩА ГАЛЕРИЯ ??? ВЕЧЕ ПИСАХ КОГАТО ГО ХВАЛЕШЕ ЧЕ СКОРО ЩЕ ПЛАЧЕ ...

60

gtf

преди 8 години

особености на малцинствата, ква полиция.. щом може да раждат на 12 значи може и да се пердашат..

59

аз

преди 8 години

До -----------Ми като нещете да свирите-така ще е.Само за пари мислите д...ба и женките.

58

цъ-цъъ

преди 8 години

Много як до даяк

57

Мишо

преди 8 години

Тупалки, татуси, бицепси, джипове, чалга, вратове, силикони....... ОТВРАТ!!!

56

ТАТУИРОВКИ!!!??

преди 8 години

Не че нещо, но хората с "ТАТУИРОВКИ!!!???" по тялото доста често са и с висше образование, знаят няколко чужди езика, имат деца и здрави семейства и някак съвсем случайно биват наемани от нормални работодатели срещу съвсем прилично заплащане, не че нещо... От доста време татуировките не са символ на слушащи чалга охранителчета с едва завършен осми клас, със зле надраскана бодлива тел или трайбъл на бицепса.Поздрави и хубав ден

55

prostotia

преди 8 години

Прости жени: още като видиш някой охранен, с ТАТУИРОВКИ!!!?? по ТЯЛОТО- зачеркни го!( също и за жени).Това са хора НЕВЕЖИ: никой Уважаващ себе си работодател НЕ назначава такива.Тези с татуировки или са безработни, или работят нещо "самостоятелно".И ВМЕСТО да търсиш МЪЖ, Софи, ЧЕТИ,ЧЕТИ, ЧЕТИ! Образоваността ще ти даде свобода! Не сексът.

54

Анонимен

преди 8 години

Софке, не знам на колко години е Лоренцо, но го поизчакай, да почне да вдига самолета, и си го хвани него. Имаш опит с тия работи, а и ще те слуша. Друго спасение нямаш.

53

Анонимен

преди 8 години

Горката жена. Тоя е хвърлил око на парите й, а изглежда като психопатТрагедия

52

Анонимен

преди 8 години

Аз не познавам семейство дето да не се бие жената !Това че крият от вас е друго нещо.Но в България е масово това чудо да си набиеш жената .Затова има разводи колкото искаш с пребити жени .И винаги е имало либов ...

51

Анонимен

преди 8 години

Майчин език ромски па говори български , що е то?

50

дедо Ташунко

преди 8 години

Софчето я друса вече климактериум, затова бебчето да го забрави. А охранителят е голям кухавелчо.

49

-----------

преди 8 години

За съжаление, в по-голямата си част насилието над жените в Бг, като явление не е прецедент, а ежедневие!!!Повечето мъже в Бг третират жените, като собственост, а не като партньор с равни права и собственно мнение.Балкански манталитет, балканска му работа!

48

Анонимен

преди 8 години

Горката жева

47

Киро

преди 8 години

Абе,накратко, *** рабутъ...

46

пФу

преди 8 години

Тая Софка нема акъл за един пробит долар.С какви се хваща.Сега и Лоренцо да и тури един бой,белким и дойде малко ум в главата.Не се намери за нея един по нормален швед а хукнала гринговци да сваля.

45

Анонимен

преди 8 години

Добър сюжет за филм,който ще се гледа с голям интерес в Индия.Режисйора да вклчи сцени с концертите на Софито,бурна любов,секс и бой,раздяла,ревностно преследване,екшън с коли,полицейско преследване,барети скачат от хиликоптер и спасяват героинята в небесата.Гринго отчаян,ще се хвърля от мост,но хиликоптера се появява от облаците,Софчето е спусната с въже и в последния момент хваща Гринго.Следва бурна радост,Софито и Гринго вървят по магистралата пееки щастлива.Баретите се просълзяват от радост.

44

nina

преди 8 години

Софка може да е всякаква,но не заслужава бой.Само един абсолютен компексар може да посегне на жена.За съжаление има много такива бокл*ци.