13

нища да ги гледам

преди 8 години

Хубуу ,ша ни отнемат правата за гласуване ,ако не гласуваме два пъти подред!Обаче що не напраят кавадратчето "не гласувам за никого" със тежест?Примерно ако над 50% гласуват (не харесвам никого) , на всички участници в изборните листи , в съответния изборен ден ,да им се забрани да кандидатстват за каквито и да било политически избори до живот!?

12

Анонимен

преди 8 години

Баш войводата не може да схване, че лишава от глас българите разпръснати по европата и щатите. Тези в Турция Ердоган ще ги натовари всичките и ще ги извози до консулството за да гласуват за Местан така или иначе.

11

Жоро

преди 8 години

бих предложил също да те заличават не ако не гласуваш да два последователни избора о т един тип - например президентски - а ако не гласуваш на два вида избори последователин от какъвто и да е тип - например за увродепутати о парламентарни.....

10

Анонимен

преди 8 години

лично аз не виждам защо трябва хора които са изгубили връзка със страната и не си плащат данъците тук да им се дава шанс да галсуват? който иска - ще намери начин да иед до консулството.но нека предпложим смесен вариант - с гласуване в посолсто или ако селището ти е отаделечено на повееч от 50 км от най-близкото посолство - гласуваш по поща.Също нека да въведат машинното гласувато изцяло.ще спадне рязок купеният вот.

9

Анонимен

преди 8 години

Когато е мнозинство гласувалите в квадратче "Не подкрепям никого" всички кандидати да не могат да се кандидатират отново за един мандат и да подадат оставка веднага. На това просто нещо по света го наричат ДЕМОКРАЦИЯ ,ЗА ТОВА ГО НЯМА В НАШАТА СТРАНА.А иначе Дебеляка от снимката е ясен - агент доносник от ДС и лакей на Мутрата.

8

Анонимен

преди 8 години

Замотават ви с турците за да не сте в хабер с другите работи, заспали клоуни.

7

Скачени съдове

преди 8 години

ДПС и пишман-патриотичните партии като ВМРО, са продукт на КГБ още преди Перестройката, една от близките му цели към онзи момент е била свалянето на режима на Живков,но основно - да бъде винаги фактор в политическата игра на реформиращата се България и инструмент на Кремъл за влияние.

6

агент бауър 24-ти

преди 8 години

Как вече толкова години минаха от раздялата с комунизма ,а на власт са все слуги и сътрудници на живковата държава и продължават да пълзят отнякъде още и още.

5

Анонимен

преди 8 години

МВРО - шайка eничapи и продажници, агентура на кремъл и копейкаджии.

4

Анонимен

преди 8 години

Е рубли, рубли... изпихте акъла на агент Иван.Пусти рубли...

3

ОООХ

преди 8 години

ЗА ТОЗИ ОХРАНЕН ДЕБЕЛАК И 100 ДУШИ НЕ СА ГЛАСУВАЛИ А СЕ ПРАВИ НА МНОГО ЗНАЕЩ И КАТО ЧЕ ЛИ ЦЯЛА Б-Я НЕГО Е ИЗБРАЛА

2

Анонимен

преди 8 години

Брей че са ви наплашили тези турци бреее. СТЕГНЕТЕ СЕ ,ТА БЪЛГАРИТЕ ДА ВИ ПОВЯРВАТ ,,,

1

Анонимен

преди 8 години

Закривайте тез избори и таз држава шизокразията се оказа едно недоносче.