14

xaxaxaxa

преди 8 години

Neka me slediat da vidiat, che naistina ne mi stigat parite. I da davat poveche.

13

gost

преди 8 години

ба че фасе дали ще прояви нужното уважение да се сетя такива кат тия от години де са я подкарали тъи

12

gost

преди 8 години

мали ми ако съм в кръчмата и фасе ме види какво става тъкмо ша знаем и тия де уж не ходят дали са там ко пият повече от другите интересно

11

mitkokitkata

преди 8 години

Що за тъпония? Някой чувал ли е за някакви си там конституционни права на гражданите? Убеден съм, че такива имат не само у нас

10

66688

преди 8 години

Е с тия евтини технологии съвсем ми намаляха командировките! До преди няколко години ме пращаха насам-натам, но вече всичко се решава на конф-кол.

9

Анонимен

преди 8 години

Мисля, че служебния ми телефон ще започне доста често да се поврежда.

8

Анонимен

преди 8 години

Кога ще създадат устройство което да следи работодателя къде е, да следи къде са депутаттите та ги няма в НС, да следи министрите и всякакви подобни, които на думи са много работещи, но на дела ги няма никакви. Работника колкото и да не му се работи, работи, но тези другите не го правят. Работодателя да го питам без служители какво е, една кръгла нула. Той сам не може да произведе нищо и бизнеса му ще умре за нула време. Работодателите трябва да уважават хората си за да имат бизнес.

7

Анонимен

преди 8 години

Хахаха, нали комунизма бил такъв онакъв, но тогава не е имало никакво чекиране и никакво следене. Всичко е лъжа за дечокрация и дрън, дрън.

6

й

преди 8 години

Слагам на сензора едно стикерче и готово.Или оставям телефона на бюрото и си излизам, нали имам друга сим карта и друг тел :))) Въобще, работодателя ми няма да му мине номера, няма как да стане тази глупост :)))

5

d1

преди 8 години

С Nokia 130 shte mi sledi p****

4

ддд

преди 8 години

а е толкова лесно да си забравиш телефона...или просто да си изключиш нета...

3

SA

преди 8 години

До АнонименВзе ми думите!! :)

2

zeus

преди 8 години

В 1984-а Оруел описва нещо подобно, но не е взел предвид сегашните мобилни технологии, за които е нямало как да знае. Демокрацията обаче се оказа по-зле и от комунизма, сега контрола е наистина тотален.

1

Анонимен

преди 8 години

Българските робовладелци само това чакат за да тормозят своите роби. До кога ще ги търпим народе???