90

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 112дали ни има нещо ли не ще си проличи след години, но тогава ще е късно да се поправят щетите върху човешкия организъм. Факт е, че ежегодно се снемат от производство лекарства и други продукти на голямата химия за които е натрупана информация за вреда по-голяма от ползата. Четеш ли какво става с антибиотиците?!

89

друга баба

преди 7 години

До БАБА КУНАТебе за какво са ти визи за САЩ и Канада?! Я си стой тука, че бедната ти е фантазията колко долари ще ти трябват там само за да посетиш доктор, не дай боже да е за нещо сериозно...

88

Един Българин

преди 8 години

НИКАКВИ ГМО храни! да си ги ядат. А там мога и да не ходя. Ако имат проблеми по моята специалност мога и от тук да им ги реша, хайде наЗДРАВЕ с домашарка и прясна българска салатка!

87

Анонимен

преди 8 години

До НаблюдателА бе наблюдателя, чел ли си някога нещо за Андрешко или само си чувал? Прочети, ама най-напред виж кой му е авторът, че тук авторитетно ставаш за майтап!

86

Анонимен

преди 8 години

"В противен случай северната ни съседка предупреди ЕК, че няма да ратифицира опасни търговски споразумения като ТПТИ със САЩ и като СЕТА с Канада"Те самите осъзнават, че въпросното търговско споразумение е опасно за Европа, така че предпочитам визи пред договора.

85

Анонимен

преди 8 години

Грейпфрута и днешните портокали също са 100 % изкуствено създадени

84

Анонимен

преди 8 години

До всички ***. Ако прочетете специализирана литература трябва да знаете, че бананите са 100% ГМО. Нещо да ви е станало ? Проблема не е в ГМО, а в контрола след това.

83

Сладур

преди 8 години

Тука виждам много знаячи се изхождат по въпроси без компетентност. Никой от вас не знае какво пише, ама вие пишите, громите и прочие...За вас само Джугашвили трябва, ама ще е късно после.Не ми отговаряйте. "Днес" е най-смотания сайт.

82

Анонимен

преди 8 години

Да не се притеасняват, визите ще останат, само ще се прекарат. Скоро ще ядят ГМО извращения и ушите им ще пукат.

81

Анонимен

преди 8 години

Пак са се активизирали путинчетата гладни!

80

БАБА КУНА

преди 8 години

ПИСНА МИ ОТ *** И БЕЗХАБЕРНО УПРАВЛЕНИЕ НА ГРОБАРИТЕ. ТОЛКОВА СА НЕАДЕКВАТНИ, ЧЕ ДОРИ НЕ СЕ И СЕЩАТ ДА КОПИРАТ ПРАВИЛНИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА РУМЪНЦИТЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ВИЗИТЕ ЗА САЩ И КАНАДА. ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ САМО ДА МИСЛЯТ КАК ДА СИ НАПЪЛНЯТ БЕЗДЪННИТЕ ГЕРБАДЖИЙСКИ ДЖОБОВЕ.

79

Krom

преди 8 години

До тодор - интересно тогава, тукашните които ще го подпишат със "широко затворени" очи без дори и опит за търгуване, какви са?

78

тодор

преди 8 години

ТПТИ е смърт за европеиските икономики и гавра със здравето на хората, изгодна е единствено за сащ, не трябва да се подписва на НИКАКВА ЦЕНА, но американските *** в Румъния са готови да изтъргуват живота на децата си срещу илюзии !!!!

77

Наблюдател

преди 8 години

102 и да си го чел не си го разбрал

76

Анонимен

преди 8 години

В Щатите гледат два вида ГМО пилета за ядене, и двата са голи, без перушина, за да не се налага да ги скубят.Едните имат закърнели крака и крила, за сметка на 3-килограмови гърди,и не могат да ходят, а другите имат кълки като на щраус,а упорите се работи - с гени на стоножка, кълките да станат няколко чифта.Пилетата достигат 4-5 кг. живо тегло за няколко седмици, благодарение на хормоните.За това и над 50% от американците са жестоко затлъстели.

75

Анонимен

преди 8 години

ТОВА СПОРАЗУМЕНИЕ ЩЕ ДОУБИЕ НЕ САМО БЪЛГАРСКОТО СЕЛСКО СТОПАНСТВО НО ЦЕЛИ ДА УБИЕ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СРЕДЕН и ДРЕБЕН ТРУЖЕНИК КОЙТО СЕ ЗАНИМАВА С ТАЗИ ДЕЙНОСТЦЕЛТА Е ДА СЕ ЗАЛЕЕ ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАЗАР С ПО ЕВТИНА СТОКА С НИСКО КАЧЕСТВОТогава ще ги питам аз Немци Французи На кого ще си продават скъпите продукти като Реномираните вина Сирена и др.

74

Анонимен

преди 8 години

До ганьоако това споразумение се подпише, то аз заминавам на изток.ти ще си първия путинопитек емигрирал в Русия

73

Анонимен

преди 8 години

а бе как може Румъния да заменя а ние не. Веднага грябва да заменим ТТТТПТИ за визи !!Ч

72

Анонимен

преди 8 години

Наблюдател, я вземи и прочети Андрешко. Ще разбереш, че той е положителен герой. Сравнение между Андрешко и бг политици не може да има.

71

Наблюдател

преди 8 години

Раболепното мълчание на българските управници в никакъв случай не е изненада. Слугинажа към актуалния "голям брат", е традиция дълбоко заложена в манталитета на българския политик . Алеко Константинов навремето много добре го е описал в героя си Андрешко. Българските политици са просто много Андрешковци но много по-вредни!