12

Анонимен

преди 8 години

Какъв е бил този фонд за лемение, в който не са работили лекари

11

Анонимен

преди 8 години

Какви са тия небългари които ми казват как да мисля живея и говоря?

10

Владислав

преди 8 години

След като прочетох написаното се убеждавам, че този човек е абсолютен бюрократ и е поставен там с цел не да пращат децата на лечение, а да извърши активно мероприятие в дейността на фонда и прокара вижданията на МЗ.

9

Лора

преди 8 години

Човек трябва да е луд, за да дарява в този фонд, след като се знае как се ползват средствата. Не бих доверила и една стотинка на структура, която се управлява от държавни служители и от държавата. тези хора постъпват на работа единствено с мисълта как да крадат.

8

Анонимен

преди 8 години

Този е работил в ДС до 1990 година. Всички кадри на Борисов са такива.

7

П.Петров

преди 8 години

До osho 7.Не съм вътрешен за системата на здравеопазването, но съм чувал, че за млад лекар, който не е дете на някое светило, е много трудно да се уреди на специализация, за която да си плаща докато работи за 500-600 лв. Като добавиш, че 75% от завършващите лекари бягат в чужбина, за да живеят на място, където има държава и не им се налага да се оправдават защо получават 4 пъти повече от чистачката, да не говорим, че в България чистачки в държавна фирма получават двойно повече от млад лекар.

6

osho

преди 8 години

Да увеличат даренията - т.е. да прехвърлят на обществото по-голямата тежест от задълженията на държавата. Средставта, с които разполага този фонд са бюджетни пари, т.е. - наши. Пилософ си представя веднъж да платим и втори път да платим чрез дарения. Но за другото го подкрепям - да седнат и да видят защо Израел може да излекува едно заболяване, а България да не може. И ако израелците са си купили някакъв апарат и имат специализирано отделение, какво пречи на България да се снабди със същото.

5

ББ

преди 8 години

Крайно време е да се смени маслото на всички крадливи самозабравили се доктори. Безпощадно.

4

П.Петров

преди 8 години

Изказване на проф. Радослав Гайдарски в предаването "120 минути":"Уволних Пилософ, въпреки, че беше наш човек (БСП), заради натрупани просрочени задължения (по-точно 12 милиона, натрупани с издръжката на частния център на Пилософ- Анимакор ЕООД, безвъзмездно настанен в Националната кардиологична болница, докато Пилософ е директор)Сега си отговорете, защо ГЕРБ назначава човек на БСП, чийто син (Аспарух Пилософ) е бил началник на кабинета на Румен Овчаров(БСП) ?

3

П.Петров

преди 8 години

В превод:"не е човек, който действа по радикални методи"- нищо няма да се подобри, ще се оправдаваме, че така си е било."задълбочен медицински анализ на случаите, които са заминавали досега в чужбина"-ще протакаме, за да "усвоим" средства чрез частни клиники клиники в България."Колко бързо трябва да бъде осъществено лечението, тоест в какъв срок пациентът без да има допълнително увреда за неговото здраве" - колко точно можем да протакаме.Как се привличат дарения когато се уронва доверието с PR милиционерски показни акции ?

2

Анонимен

преди 8 години

Браво на ГЕРБ дават работа на пенсионерите. Но, само на някои.От къде изкопаха това сърто ченге на 70+? Веднана след акцията. Да не говорим, че акцията срещу предишното ръководство мирише...та се не трае.

1

реалист

преди 8 години

Този не е бил от ДС и замесен пак с източване на милиони? Само такива стари и компромитирани кадрили ли ще разпределят парите в държавата? Край нямат простотиите.