34

Анонимен

преди 8 години

Българска ромка в Берлин пита в фейсбук група:ZDRAVEITE GRUPA SKLUCHIH GRAJDANSKI BRAK TUK V DE S GRAJDANIN NA DE SEGA KAKVO SLEDVA SMQNA NA DOKUMENTI ZA SAMOLICHNOST KADE TRQBVA DA OTIDA KAKV E REDA ?

33

<<<<<

преди 8 години

Ромките с бурките нямат нищо общо нито с българското нито с турското население в България , време е да се напише в Учебниците кои са Дасикане Рома-християни и Хорахане Рома-мюслумани в България така ще бъде ясно кой какъв е

32

Анонимен

преди 8 години

Скоро бурката ще стане официална дреха в България....там отиват нещата а и турския език също ще стане официален език в ЕС,така че уважаеми сънароднички от БГ ориентирайте се навреме и нема да губите,че после ще стане страшно с носенето на прашки и мини жупове

31

Анонимен

преди 8 години

И не само на бурки. На потури, шалвари, абички,калпаци, кръстчета на ланци по кило и половина и над дрехите, yшaнки, кacки, барети, раса, килимявки и всичко що издава някаква етническа, верска или класова идентичност.

30

1

преди 8 години

До Пешо,само гледай да не стана кандав буе

29

Будала

преди 8 години

Пуснах си брада и вече ми викат Абдула!

28

Пешо

преди 8 години

Ще падне чалаф и връзване със свински опашки ако не слушат!

27

1

преди 8 години

тези не човеци,от националния фронт за спасение на бойко,защо не забранят на лидера си валери балевски ,да носи прашки,като рада-дълбоката,а тръгнали да забраняват бурките на ромите.

26

Анонимен

преди 8 години

Който иска бурки да си ходи в Арабско , тука е християнска Европа. Иначе дайте на Динко с АТВ -то някой лев и за една седмица ще изчезнат и бурките и носещите такива .

25

Анонимен

преди 8 години

По времето на гнусното и етническо прочистване 1982-1989 год също глобявана малцинствата заради говоренето на майчиния си език,носенето на шалвари,ракета с антени.....долу българското робство над малцинствата...БГ е страна членка на ЕС

24

Анонимен

преди 8 години

Това е гавра,долно извращение,геноцид,робство над малцинствата...тъпия българин си вкарва вълка в кошарата с тези гнусни закони....всеки как ще се облича си е личен проблем,но да задължиж ш някой е гавра

23

Анонимен

преди 8 години

300 лева за носене на бурка ? 100 в джоба на полицая са достатъчни. Абе буда.ли вие знаете ли как се глобява ци.га. нин ? Корупцията е родена от тях. През комунистическо само жените на полицейските началници носеха турски кожуси, дънки, немски обувки, вносни дрехи подарени им от ромите. турскоговорящите пазарджишки роми правеха незаконна търговия с турските тирове минаващи през България от и за западна Германия. Как ги хващаха с незаконна стока и ги пускаха? Само с подкупи !!

22

Анонимен

преди 8 години

О ама ние за ромките ли говорим, аз си мислех че говорим за мюсюлманки, ако е за ромките, дали глобата е 50 лева или 5000 лева , така или иначе те няма да я платят така че размера на глобата няма значение.

21

Анонимен

преди 8 години

Носене на бурка 300 лв. глоба,за минижуп 300 лв поощтрителна награда и проблема решен.

20

Анонимен

преди 8 години

Разбира се, че трябва да се забрани това арабско облекло в България. Точно по начина, по който не можеш да ходиш с мини пола в шериатските страни, тук не можеш да носиш бурка. За никаква омраза и създаване на камикадзета не може и дума да става. Още повече, всички знаем, че на ромките ИМ СЕ ПЛАЩА, за да носят демонстративно този вид неприсъщо и за османското "присъствие" облекло по нашите земи. ТУК Е ЕВРОПА, ние определяме правилата, това са нашите земи, нашия дом, чужди мераци няма да търпим!!

19

Анонимен

преди 8 години

До Как СийкаЗа теб явно не е проблем да събереш сумата за която говориш , но за много българи тази сума е проблемна, за тези които е проблемна сумата няма да се осъзнаят, а ще подсили омразата.Това май е основата на която се създава прочутите камикадзета.Е предложението ти е да си създадем български камикадзета не ми се нрави много.

18

Как Сийка

преди 8 години

Гооолеми смехории в тая нашата България,а?! Бурката не е част от никоя БЪЛГАРСКА НОСИЯ и като така въпросът не трябва изобщо да подлежи на обсъждане!Тия,които не могат без бурката да отидат там,където дори и в леглото си ги носят у не ги снемат денонощно! А глобата от 500 лева е направо смехотворна - турете я като начало 1000 лева и всяко следващо нарушение с по още 1000 отгоре - като им бръкнеш в кесията току виж се осъзнали... национално! Тия са срам и позор за БЪЛГАРСКАТА ЖЕНА! Пфу!

17

до 23

преди 8 години

Съмнявам се че някоя банка в Франция, обслужва клиент без разпознаваемост(носещи бурки),или че някой ще им даде административен документ, или ще вземе някой изпит в университета примерно.Това дори и арабския свят не го допускат, а какво да говорим за Европа.

16

Пацо

преди 8 години

Колкото във Франция махнаха бурките,толкова и тук ще ги махнат.

15

ни съ знай

преди 8 години

А бурките свършиха толкова хубава работа на майдана в Киев................