49

КОРУПЦИЯ

преди 4 години

НЯМА РЕГЛАМЕНТ И КОНТРОЛ, ЗАЩОТО СЕ КРАДАТ МИЛИАРДИ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА И НАДОЛУ ПО ВЕРИГАТА СА СЪУЧАСТНИЦИ НА КРАДЛИВИТЕ ЧАСТНИЦИ КОИТО НИ ПРОДАВАТ *** СИ.

48

Тодор

преди 5 години

Също така ми се е случвало като зареждам от определени бензиностанции газ да започва да започва доста по бързо да прекъсва в сравнение с други. На някой дори ми е прекъсвала в рамките на излизането от бензиностанциите. В началото го отдавах на други проблеми но с проучване и експеримент разбрах къде е проблема. Да не прозвучи като антиреклама нама да кажа кои са са те. Вие сами ще си разберете.

47

Toдор

преди 5 години

Карам на газ постепенно почва да прекъсва в рамките на 10000км дори и по малко. Първо прекъсва от време на време на бензин после почва и на газ. Карам на бензин 2-3 хиляди постепенно прекъсванията изчезват и после спира да прекъсва слагам и добавки. Четох в един сайт за газови че това било заради газта отделяла котлен камък вода и запушвала разпръсквачите. Затова в ако се кара на кратки растояния и се спира често не трябва да се използва газ. Защото точно така се запушват най много разпръсквачит

46

Анонимен

преди 8 години

Всички карат на газ и докато си мислят, че малко излиза, не усещат колко дълбоко ИМ ВЛИЗА. Тази статия разкрива половината истини - за измамите, откъм състав и грамаж. Следва да има и друга статия за вредите по двигателя, нанасяни от това гориво, дори да е с правилният състав - прегорели клапани и гарнитури, запушени дюзи. На някои марки като Хонда например клапаните прегарят на 20 000 км, и спестените от газта пари стигат точно за ремонта и замяната им с нови. Но чичо Скруч не разбира това...

45

Щирлиц

преди 8 години

Е и?

44

антимонопол

преди 8 години

На някои не им вървят горивата и цвъкат кото им падне.Айдееее.Антиреклама .В тоя купен сайт всичко може да прочетеъе.

43

Анонимен

преди 8 години

Гъзовите уредби са опасни- истински бомби!

42

ванко

преди 8 години

не съм си сменял маслото никога,само доливам . и така карам от 2005 год. въпроса ми е може ли да си повредя колата по тоя начин?

41

ЙОРДАН ИВАНОВ

преди 8 години

АМИ ХАЙДЕ ДЕ КАКВО ЧАКАТЕ 9-ТА ГОДИНА СМЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ВСИЧКО КОЕТО ИМАТ ТЕ И ЗА ГАСТА И ЗА ДИЗЕЛА И ЗА БЕНЗИНА ЗА ВСИЧКО ДА ИМА ГАРАНЦИЯ ЗА ПРОИЗХОД ЗА ДА МОЖЕ ДА ПОТЪРСИМ ОТГОВОРНОСТ И ДА НИ БЪДЕ ПЛАТЕН РЕМОНТА .

40

Анонимен

преди 8 години

*** газ, мръзен газ, дицата е болен, жената са гладни, родна реч о, майна сладка

39

цар

преди 8 години

Карайте си на газ-не ми пречите!Ама ми пречите като вземете да обяснявате колко било евтино и как колата гаснела и прекъсвала!!

38

Така е

преди 8 години

Имам бензинова кола, и се питам що за мизерници или *** са тези ,дето си слагат газови уредби?

37

Сашо

преди 8 години

Лошото е че едва ли всеки на газ сменя филтъра си на 10000км, а и кара на бензин поне 50км на 1000 км. Има и задкормилни предооставки за повреди.

36

LG

преди 8 години

Дреме ми - бръмча си за 6-7 лв на 100 на газчица. Дизела да не е по-добре, същата помия само че е по-скъпо. Там ремонтите са в космически цифри и отделно повече замърсява природата.

35

Анонимен

преди 8 години

...и кой умник е сложил думата "мpъсна", да бъде цензурирана?

34

Анонимен

преди 8 години

Така е като всеки в България си бачка не това, което му е работа. Сега вместо авторката да продава цигари в някоя будка, се прави на "журналист". Моето момиче, в този наш, прекрасен език, думата "газ" е в мъжки род. Не "***", а "мръсен"...

33

Emo

преди 8 години

Пример - през м. май, топло време слагам газ от една малка газостанцийка на ул. хан Кубрат в София, високо съдържание на пропан, разход - 30-35/100. През ноември, температура нормална за сезона, съотношението трябва да 50/50, слагам газ на Лукойл Исперих - от София до там - разход не повече от 10/100, от там нататък - разход над 15/100, явно пропана пак е повече за по-изгодно за търговеца. Съвета ми е да искате да видите документите за произход на газта и относителната й плътност.

32

681

преди 8 години

И защо в заглавието Ви може да има "М Р Ъ С Н А ГАЗ", а в моята писания има *** газ?Що за цен зу ра?

31

681

преди 8 години

Докога бе уважаеми журналисти и професионални или платени коментатори на "статиите"?"*** газ" и "качество на газа" и "мръсен пропан-бутан" - не е ли време българите да се определим в кой род да говирим и "пишем"? Както казва Сашо Дончев течна газ от ж.р. са наливали бабите ни за газените лампи.Ама в 21 век говорим за природен газ и газ пропан-бутан - все от м.р.

30

Emo

преди 8 години

(продължение)-при тепм 40 градуса пропана има много високо налягане-1.6 Мпа, затова лятно време бутана трябва да е 80-90%, но тъй като е по-скъп, постоянно производителите ръгат повече пропан, налягането на газта се качва, относителната плътност намалява под 0.550, затова колите най-малкото харчат повече, но по този начин от 1 кг газ се получават поне 2 л, да, търгашите плащат газта на кг, а я продават на литър, колкото повече литри изкарат от 1 кг, по-добре и по-евтино за тях и по-зле за нас