24

Prihod

преди 8 години

V tv alljazira e posocheno tochno na koi kilometar i ot koia posoka daje....:-):-):-):-):-) zaedno s patnata karta na regiona...:-):-):-)

23

магистралата на Боко

преди 8 години

НЗ ЗА ТАКИЯ,НО МАГИСТРАЛА ХЕМУС ПРИЛИЧА НА ПЪРВОКЛАСЕН ПЪТ И Е ШИРОКА КОЛКОТО НЕГО. А СЕ ВОДИ МАГИСТРАЛА. СМЕШНА РАБОТА. ХОРАТА КАТО КАРАТ С 150-200КМ/ЧАС И СЕ ПРЕБИВАТ ЩОТО НЯМА КЪДЕ ДА БЯГАТ. Я МИНЕТЕ ПРЕЗ ГЕРМАНИЯ ДА ВИДИТЕ КОЛКО Е ШИРОК АУТОБАНА. ИЛИ АКО ВИ МЪРЗИ - В СЪРБИЯ. ОТДЕЛНО , ЧЕ МАГИСТРАЛАТА Е НА ВЪЛНИЧКИ. А ТРАКИЯ Е ПОСТОЯННО В СТЕСНЕНИЯ, РЕМОНТИ И КРЪПКИ - ПО 10 МЕСЕЦА В ГОДИНАТА. КАК ДА НЯМА ИЗМРЕЛИ ПО ПЪТЯ

22

Анонимен

преди 8 години

ша ми блокираш оная работа блокаторе, ама така ша ми я блокираш, че няма да мога да го извада от теб...

21

блокатор

преди 8 години

Бързат бързаааааат да натоварят в Турция и да си бегат обратно към Европа че като блокираме другата седмица пиле няма да фърчи. Ще блокираме всичко - сухопътни, морски и въздушни граници. Мърдане няма да има с месеци че и години. Няма да има вече гранични пунктове. Всичко ще бъде блокирано. Нито някой ще излиза от България нито ще влиза.

20

Анонимен

преди 8 години

Наистина е пълно с шофьори-некадърници. Сутринта тир уби пътен полицай, сега тир в бензиностанция. Пълен абсурд.

19

Анонимен

преди 8 години

кой хвърчи? кой? кой?

18

блокатор

преди 8 години

До всички предатели тръгнали за гЪРция.Не само че ще блокираме граничните пунктове ами и по един тир ще се забучи във всяка бензиностанция. Заря и файерверки ще има. Дим и пушек. Шок и ужас. Това ви чака за Великден !

17

Анонимен

преди 8 години

Жалко,че не се заби в бензиностанция на всемогъщия и недосегаем шеф на картела у нас Лакойл

16

на баба ти фърчилото

преди 8 години

Само да не се изтървете, товарищи от "днес", че бензиностанцията е "Еко"...

15

Анонимен

преди 8 години

Ей снощи се връщам от Бургас към Варна и един автобус по магистралата надолу пълен с пътници караше с 130 км/ч. Нарочно тръгнах да го изпреварвам и се изравних с него за да видя с каква скорост кара...130 си ги лепна тоя молдовец- караше пътници.

14

Анонимен

преди 8 години

Карат като диваци, после все държавата им виновна...

13

Аз

преди 8 години

"...колонка на бензиноколонка" ?!?!

12

Анонимен

преди 8 години

Очаквам пояснение, че и този е бил Турски тир....

11

Анонимен

преди 8 години

За да се врежеш в колонка на бензиностанция с тир причината е само една- прегрели спирачки и след като е тръгнал да намалява и да влиза в отклонението на бензиностанцията виждайки че не може да спре се забива в колонката за да не утрепе персонала и клиентите вътре в сградата на бензиностанцията.

10

1

преди 8 години

Кой ги пише тези неграмотни статии да излезе веднага и да се извини :D

9

Добри

преди 8 години

Качете ги на БДЖ турските тирове и въобще всички такива, хем ще снасят пари, хем пътищата ще са една идея по-безопасни ... Ама ще се бръкне в нечии интереси ....

8

Анонимен

преди 8 години

"ТиР се вряза в бензиностанция на автомагистрала "Тракия", съобщи за "Фокус" Цвятко Дешев, говорител на местната пожарна" - коя местна пожарна? На автомагистрала "Тракия" ли?

7

Анонимен

преди 8 години

Напълниха се пътищата с бездарници - карачи, всеки е шофьор, нищо, че не може! Ей такъв плиткоумник най - вероятно се е ударил в бензиноколонката!

6

Хахаха

преди 8 години

Кво става в Бг бе хора бойлери гърмят,химични лаборатории в мазета за за клониране на ББ,тираджии газят катаджи и сега някакъв гръмнал бензиностанция напрво.На къде върви горката родина България или газано на селскиИ сега кво праим а?

5

Анонимен

преди 8 години

днес втори сериозен инцидент на Тракия или поне толкова прочетох от сутринта.