34

Къщо

преди 8 години

До АнонименЗначи викаш, че и Левски и Ботев са родоотстъпници? Щото и те са живяли няколо години в чужбина - Левски в Белград и Румъния, Ботев - в Одеса и Румъния. Също и Раковски, Каравелов... Много бележити българи са учили по няколко години в чужбина. Викаш да отпишем с лека ръка и бесарабските и банатските българи, тия от Македония и Егейска Тракия? Градинарите и студентите след Възраждането? Дисидентите след войната? Просто щото, викаш, излезли навънка, тъй по терлици...Ами спортистите?

33

до 38

преди 8 години

Че то в България няма вече икономика. Парите ви се вливат в чуждите търговски, енергоразпределителни и всякакви други чужди дружества и вериги.

32

Насето

преди 8 години

Ето, днес пак изпратих на родителите ми в България 1000 евро да покрият някои свои нужди. Всички зад граница пращат пари на близките си. Тези пари сега се вливат в икономиката на България, но тези пари не са произведени в България. Ако не сме ние да наливаме свежи пари в България - България е загинала.

31

(-_-)

преди 8 години

Айде честито! Хем задължително, хем ще висят хората по опашки? Примерно в град, в който е имало 5 секции - сега ще има само една-две..

30

Чинии мия всякакви

преди 8 години

До 1977:И двете ти изречения са абсурдни.Ние нямаме нито икономика,нито държава.За останалото си прав.

29

Анонимен

преди 8 години

ami da mnogo dobre,nyama da glasuvam zaradi naroda ,koito shte se strupa da glasuva,no sled kato znam che v Turciya nyama 83 izbiratelni sekcii,tova me pravi shtastliv))) moje i bez moia glas dps i dost vunka

28

Анонимен

преди 8 години

Има *** начин. Забранява се двойното гражданство. Ако си гражданин и на друга държава ти се отнема българското гражданство.

27

българин

преди 8 години

"Турция, където има и най-много български гласоподаватели зад граница" - Сега разбирам,че турците там се смятат за българи.

26

гласуване

преди 8 години

Четин Казак е избран за депутат от Габровска област с турски гласове дошли от Турция. ДПС в тази област беше на 7 предпоследно място,но има депутат заради разпределението на гласове от Турция. Трябва да гласуват само хора живеещи и работещи в България.

25

Анонимен

преди 8 години

За електорат на стада и тумби, засега изключения няма да се правят.

24

Анонимен

преди 8 години

До Потърпевш от ПарижКАТО НЕ ТИ ИЗНАСЯ ЕЛА ДА ГЛАСУВАШ ТУК. НЯМА РОДООТСТЪПНИЦИ ДА НИ ОПРЕДЕЛЯТ СЪДБАТА. КАТО ИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ЕЛА ТЕ И СЕ БОРЕТЕ ДА Я НАПРАВИТЕ ТАКАВА. ИЗБРАЛИ НА БАНИЦАТА МЕКОТО, ПЪК И С ПРЕТЕНЦИИ..........

23

Скитник

преди 8 години

Простаци, отново ви разделиха! Този път на Българи в чужбина и в България. Следват девиза разделяй и владей, но тъпият *** как да разбере???

22

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се забрани на живеещите в чужбина да гласуват.....като искат толкова много да ни решават съдбата, да се връщат тука.....ама май не им стиска като са видяли вече другия край

21

Потърпевш от Париж

преди 8 години

Само да кажа, че на последните избори в Париж стояхме 3-4 часа на опашка, където мързеливите държавни амеби благоволиха да открият секцията с час и половина закъснение (вероятно да си доспят, защото те и бездруго само това правят) и даваха страшен зор да се приключи до 6 следобяд, че ще им се развали кефа да закъснеят за вечеря. Тука цялата пасмина в посолството са за пребиване. Ако не вярвате прочетете им само табелата за работното време да разберете за какъв лежерен живот иде реч.

20

За сведение

преди 8 години

Сънародниците ни в Испания би следвало да имат много повече основания от тези на ДПС относно правото им да упражнят гласа си защото над половин милион българи трябва да успеят да гласуват в много по-малко на брой места отколкото в Турция. Други значими по брой гласоподаватели наши общности има в Чикаго и Лондон, където също това ограничение ще създаде опашки и изнервяне. Глупаво е да се счита, че това решение вреди само и единствено на ДПС.

19

1977

преди 8 години

Най големия ивеститор в България е емигранта!мили мои,без него икономиката на клетата ни държавица е бай бай

18

Вънка

преди 8 години

Дпс хахаха

17

ПО ТАЯ ЛОГИКА

преди 8 години

като получаваме помощи от ЕС, Еврокомисията трябва да назначава ПРЕЗИДЕНТА. Не , че САЩ не купуват изборите... Ама все пак СКРИТО. Аз като имам имот в НЕВАДА не избирам там Губернатор. Имам само право на пребиваване 3 месеца

16

Анонимен

преди 8 години

До 9защото този някой, който не живее тук, храни доста от живеещите тук

15

БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА

преди 8 години

като плащат данъци на имоти да не си мислят ТУК, че имат право да избират кмета. Аз като имам къща на село , ама от 30 години не съм стъпвал там как така ще избирам там кмета. Логиката е същата и с президента и премиера. Да си гласуват там КЪДЕТО ЖИВЕЯТ за USA президент, за австралийския премиер и за ОЛАНД или МЕРКЕЛ