11

Анонимен

преди 8 години

Браво ,крайно време беше в тази държава да се вземат подобни мерки ,не може *** и пульо да продават по разни борси и тържища без да издават фактури и фискални бонове ! Крайно време е тази анархия да спре и да се научат и те да спазват изискванията а не да ми внасят стока без документи и да се правят на ощипани !

10

Аз там

преди 8 години

Браво! Какви нарушители само. А че се опитват да оцелеят от нелегалния внос без мита и ДДС. Да се готвят фризьорите, счетоводителите и продавачите на цветя. Бисеров и Пеевски за вас отбой.

9

Анонимен

преди 8 години

В бургас гадовете са на борсата от август миналата година

8

Коста

преди 8 години

Браво!Сега вече - само на турски,гръцки и др.такива пластмаси!Важно е борбата с контрабандата да върви с неотслабващи темпове!Убиха всичко българско!

7

Анонимен

преди 8 години

"Дирят данъчни престъпления при търговците на зарзават"не дават нишан къде ги дирят тези данъчни престъпления. Те, последните, са общо-взето на ачика, ама не се обаждат. Някой да подскаже къде се издава касов бон за зарзават.

6

данъчен

преди 8 години

Трябва да пълним хазната за боко,така каза!

5

PD

преди 8 години

Естествено не влизат в големите вериги, защото акцията цели да върне оборотите на същите в очакваните нива. Ала това няма да се получи, защото спада им се дължи на намаляване на населението, и изоставане на ръста на реалния доход на домакинствата, спрямо ръста на цените. Ама като си пееш Пенке ле, кой ли та слуша. Та така.

4

Анонимен

преди 8 години

Който не плаща където, колкото и когато трябва се подхлъзва.

3

Анонимен

преди 8 години

Защо не влязат в Метро и Кауфланд да видят, какви злоупотреби стават с бракуването и уж кражбите.Десетли милиони се ощетява държавата от веригите всяка година.

2

мицо хазарта

преди 8 години

Да видим кое ще изчезне сега ,зарзавата или нарушенията?

1

Великов от Варна

преди 8 години

Боже откриха топлата вода,Варна ни ровят от една година данЪчните а ви сега се сетихте..................................