14

един

преди 8 години

Муслимани е имало от преди създаването на България и ще ги има вечно!Хора искащи премахване на Исляма и затварянето на Джамии,само им казвам:Няма да стане!

13

Анонимен

преди 8 години

İ az sim muslumanka i jiveya v bg obace i az ne iskam burki etakivi nenormalni sa iskarali nova mUslumanska religya i oblicat istinskite müslüman pocapaha

12

Анонимен

преди 8 години

Каракочанката да иде да прокарва закони в македонските земи. Обзалагам се, че не збнаете коя е първата държава в Европа която е позволила на жените правото на вот. Жокер-не е България.

11

Анонимен

преди 8 години

Нужно е да се роди втори Хитлер.

10

Българин

преди 8 години

До Шоп"Откога в Чистата и Свята република на Левски някой казва на хората как да се обличат?Не ви ли е срам?"Откакто в Чистата и Свята република на Левски наречена БЪЛГАРИЯ се опитват външни сили да се намесват във вътрешната политика и спонсорират мюсюлманите да се носят бурки, за да се налага исляма и да се налага интереса на чужди държави. Недей да плюеш по паметта на Левски и да ни твърдиш, че разбираш повече от нас българите за делото му. Живял и умрял е за България, а не за бурките.

9

Край

преди 8 години

Не ви разбирам - за какво ви е да ги гледате тия. Виж Николета или Андрея да се закачулат ше ме е яд обаче тия по добре ич да ги не гледам.

8

Турчина Мехмед

преди 8 години

Това с бурките е поливинчата работа! Само опашлето на гущера ще резнете. Ще му поникнат нови две таман. И ко праиме?

7

Патриот

преди 8 години

Вие с бурките, шалварите и т.н. миропомазвате българското. Искаме да живеем в нормална държава, сред нормални хора, а не като Ви срещна денем да се чудя какво да обяснявам на детето си, що за човек се крие и опасно ли е това. Като не искате да ви виждат лицето, просто си стоите в къщи.

6

Ангел

преди 8 години

За Исляма Жените са средство за разплод .Там те нямат никакви права.Ако мъжът каже ще носиш Бурка тя няма право да се противопоставя.Закона е твърде мек към тези които склоняват жените да носят Бурки .Това са същите ислямисти които склоняват към Тероризъм и Радикален Ислям .Наказанието трябва да е до живот!!!

5

Край

преди 8 години

носат чаршафи - да не би некой да вземе да ги пожелае. Нееема бе. да се погладнат в огледало - никаква опасност нема.

4

реалист

преди 8 години

A за изповядването на този вид ислям в България няма ли да има забрана ?Той характерен ли е за страната ни? Като правите нещо, направете го като хората.

3

Анонимен

преди 8 години

Как допреди 2-3 години нямаше бурки.

2

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се браниме от тази напаст и това е справедливо. Всякъ страна има закони и те трябва да се спазват. На когото не му харесва просто не ходи и не живее в дадената страна.

1

zeus

преди 8 години

Принципно идеята е добра, но едва ли ще мине, понеже тук защитаваме чужди интереси, в частност турските.