47

12

преди 8 години

Той е католик, а тя православна. ТОВА Е. В България кой ли не е намерил подслон. Българското общество е нетърпимо само към маргинали- тоест м.ан.г,ал.и неуки и нагли и мързеливи, както и нагли мюсюлмани, които хем бягат от ислямския си животец и това до което исляма ги е докарал, хем влачат всичките си простотии и проблеми със себе си и се опитват да ни ги налагат.

46

тя

преди 8 години

Католик и християнка ! Така може , те са като нас!

45

Алекс

преди 8 години

Съвсем правилно. Българина е най-широко скроения и не дискриминационен индивид на планетата. Бие всички без оглед на пол, въздраст, религия или цвят на кожата. :)

44

Анонимен

преди 8 години

няма ли някой новина за масоно ЦИОНИЗАМА нещо за гърбатие носове сорош медлин нюланд имаше и едно конче джо...........

43

nina

преди 8 години

До Бургазлияmultikulti.bg/map/bg/spot/ashurbanipal/

42

браво

преди 8 години

човека работи,спазва законите и ще се интегрира

41

Анонимен

преди 8 години

Няма лошо, затова не трябва да пускаме в България ислямската пап.лач от която е избягал. Тук е намерил бряг на спасението и този бряг не трябва да се замърсява с това, от което е избягал.

40

Чавдар

преди 8 години

Хайде бе, това ако не е рекламна програма, Хюсеин да се казвам:-)

39

Бургазлия

преди 8 години

Да са живи и здрави Фреди и семейството му. При слeдващото пътуване до София ще се постарая да посетя ресторанта му. Знае ли някой къде точно се намира ?

38

Анонимен

преди 8 години

До БолдиЗначи проблема ти е религията, а не гадния семитски ген на арабите, така ли? Една религия която е по-добра от християнството те бърка?

37

бравус

преди 8 години

Радва ме човека и ме кара да се замисля колко напред са били преди години в Ирак , където е бил призован в армията въпреки ,че не е алах акбар , Острите американци върнаха 100 години назад целия Близък Изток

36

Болди

преди 8 години

Българина е един от най-гостоприемните хора на света! Всякакви хора, религии и бежанци са били винаги добре дошли в България и добре посрещани! Примери много - с евреи, арменци и т.н. страдалци! Българина е подавал ръка! Да се правят обаче сравнения между истински страдащи нормални хора, с воините на исляма, тръгнали да завладеят Европа в името на вечно кръвожадното си божество е меко казано неуместно, че и директно абсурдно! Да приемаме тези варвари е все едно да си имплантираме туморни клетки!

35

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

До МИСЛЯМислиш ама не...преди да дойдат американците с бомбите не само че имаше християни но ги имаше дори в правителството на Ирак.Е...сега е различно...

34

Анонимен

преди 8 години

Няма поглед на готвач, а на резидентоткариерата.

33

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 33Супер *** изводи си направил. Мога да се хвана на бас, че данъците и осигуровките, които плаща са по-големи от твоите, а почти сигурно и от моите :)

32

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСупер *** изводи си направил. Мога да се хвана на бас, че данъците и осигуровките, които плаща са по-големи от твоите, а почти сигурно и от моите :)

31

Размисли

преди 8 години

До До +31 - РАЗМИСЛИВсъщност траките са прабългари а прабългарите българи. Генетиците и историците , ще ме разберат, не зная ти до колко си запознат.

30

До +31 - РАЗМИСЛИ

преди 8 години

Да бе, брат, така е, ама нали преди време други като него са дошли от Памир и Фанагория тук по нашите земи и са си кръстили цялата наша територия на себе си. И кво - оправяме се някак си - вече 1300 години. Споко.

29

Анонимен

преди 8 години

Приказка за деца от детската градина!!Някои хора му помогнали да се занимава с кетъринг,други го препоръчали.за да стигне сега да суперлуксозен ресторант??Глупости на търкалета!!Ние не знаем как стават тези работи в държавата ни!!За кетъринг трябва фирма,трябват разрешителни от ХЕИ,от здравно министерство,безопасност на храната...и куп такива докат стигнем заветната цел!!Как е финансирането и от кого??От нас,от децата ни,от пенсионерите ни,от безработните ни!Ще седят гладни докато ТОЙ се развива

28

А не!

преди 8 години

До x-menДинко и Перата реално защищават родината ти, и също са жертви на медиите ти.