28

Загрижен

преди 8 години

Просто ПИНГВИНИ!И добре охранени се забелязва и през перата ;-)))

27

Хай Торанага сама

преди 8 години

Нинджи в атака. Зад тихите убийци е придружаващото лице.

26

Анонимен

преди 8 години

До TURKIYEГрешиш. Тука няма никога да стане Пуйкия.

25

ЕКЗАРХ ЙОСИФ

преди 8 години

А какво ще стане ако в ЕС приемат директива след 30 г да сменим религията с ислямска за да не падне съюза както Рим навремето приел християнствОто за да не се разпадне империята ?

24

Али Баба

преди 8 години

Аз на мойто Айше му слагам бурка вкъщи, да не я гледам колко е грозна, обаче навън я пускам без бурка и все едно разхождам питбул, никой не смее нищо да ми направи

23

Анонимен

преди 8 години

Като ще се брадат да се брадят всите и от брадите си да се не озъртат като оня от снимката,кво зяпа,да си зяпа неговите дето ги повел да пои,чянти преметнали,ама че мода,крак връз крак в кафенето преметнали,пък се крият като крадци забрадени,хайде всичките да се брадят да си ги знаят,отдалеко да ги виждат и да ги знаят на версия да не им дават щом кат са паралии,отвсякъде гепят и чянти за прикритие носят,бяха бели торби за пазара,да не изглеждат с тях на свраки със сиренце ще ги менят на черни.

22

Анонимен

преди 8 години

Не може да ги забранят все едно да забранят на бедуините да не носят тез торби на главите та устата им да се пълни с пясък. Ще кажете пясък няма е да ама има прах, тъй че първо заловете финансиста не тез бурки, вместо цялата държава да се занимава с облеклото на хората.

21

Анонимен

преди 8 години

Ливан е съвсем друга история и Ливан беше страна с развиващо се общество, красиви жени и осъвременен ислям. Обаче *** сега виж кой взе връх и за какво става въпрос. Разбира се евреите помогнаха много с бомбардировките си.....

20

Анонимен

преди 8 години

Толеращина, толеращина., ама докога? Наскоро мюфтия съди училище с името на Христо Ботев, че не давало на 12-годишната му дъщеря да носи бурка.

19

Анонимен

преди 8 години

Спрете парите и пингвините изчезват. Човекът просто по-културно го е казал.

18

кръстоносец

преди 8 години

Какъв караконджол трябва да е една жена, че чак лицето си да крие да не и се смеят?:):):)Кой ги знае какви са грозотии.

17

БЪЛГАРИН

преди 8 години

" "600 600 и няколко години заедно живеем заедно и сме урегулирали своите отношения това е нещо чуждо", категоричен бе Игнатов пред bTV."ГЛУПОСТИ. 5 ВЕКА СМЕ БИЛИ В РОБСТВО. НИКАКВО СЪВМЕСТНО СЪЩЕСТВУВАНЕ, СЪЖИТЕЛСТВО ИЛИ ПРИСЪСТВИЕ. ХИЧ НЕ НИ ОПИСВАЙ, ЧЕ 600 ГОДИНИ СМЕ ЖИВЕЛИ ЗАЕДНО КАТО РАВНИ С РАВНИ. ИМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ЖИВОТ И ЖИВОТ.

16

до 18

преди 8 години

Ти също не си мечтай напразно. Само Господ знае какво има да става.

15

Ф.Е.Джерджински

преди 8 години

Абе какво сте ревнали, че някакви платени пазарджишки бразилки тръгнали като пингвини ?Тези, които взивиха през 1925г.православния храм "Света Неделя" и избиха цвета на нацията с бурки ли бяха или с каскети ? Тези, които след 1944г. без съд изтребиха цвета на нацията с бурки ли бяха или с каскети. Тези които след 1989г. ни граабят сбурки ли са или с каскети. Кръволоците на полумесец ли се кланят или на сърп и чук ?

14

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНищо ме можеш да спреш, не се напъвай че си смешен. 2050 година Европа ще бъде с преобладаващо мюсюлманско население, това е ясно на всички а ти си драскай колкото си искаш.

13

Анонимен

преди 8 години

Продължавайте да спорите . Тези с бурките и брадите са изпратени да завоюват Европа . Днес бурки , утре джамии , в другия ден атентати и така нататък . Ха отидете в Арабска държава с жена си и тя да е с мини пола , направо те убиват на улицата . Е с тези ли ще се пазарим за демокрация .

12

Анонимен

преди 8 години

Това от ляво е и със слънчеви очила! Ще падна!!! Дали за слънчевите очила се плаща допълнително?

11

Анонимен

преди 8 години

Процесите на ислямизиране трябва да се спират докато са още в зародиш. Близкият изток до преди 50 години беше светско място с перспектива. Сега е една сбирщина от ислямски фанатици и диваци. Всяка една държава, дори една бедна България, трябва много да внимава кой какво проповядва пред населението, особенно пред необразованите и социално неравностойните, защото те са най-податливи! Хелмут Коол каза правилно преди два дни, че Европа е базирана на християнските ценности!

10

Анонимен

преди 8 години

Матреяло няма какво да яде и взима бързи кредити за да изкара месеца, но иначе го хранят с бурката вече няколко седмици заради десетина ромки на които им е платено по 100 лева да носят бурка и матреяло ще се плюнчи и пени.

9

ha ha

преди 8 години

Трябва и брадатите да се покриват за да не им гледаме уродливите мутри...