13

Жоро

преди 8 години

не вярвам да има нормален, трезвомислещ човек, който да смята, че тея *** един ден може да станат нормални пълноценни граждани на тази държава...да ги слагат на електрическия стол и т'ва е...

12

Анонимен

преди 8 години

Млади,здрави,19 и 18 годишни и най-важното МЪРЗЕЛИВИ това е причината за престъплението което са извършили.

11

Анонимен

преди 8 години

НЕ ВЪРВИ НА АЛЕКСАНДРИТЕ!!!И МОМИЧЕНЦЕТО ДЕТО ГО УБИ ЛЕЛИЧКАТА ОТ ЗЛОБА И ЗАВИСТ В ТАВАНСКОТО ПОМЕЩЕНИЕ И ТО Е БЕШЕ АЛЕКСАНДРА!!!А ТАЯ АЛЕКСАНДРА СЕ Е ДВИЖЕЛА ВЪВ ДВА ЗЛАТНИ ЛАНЕЦА ЗЛАТНИ ОБИЦИ И ВЕРОЯТНО И ПРЪСТЕН!!!!ХОРА ОПОМНЕТЕ СЕ НЕ СЕ НАМИРАТЕ В СОФИЯ ВЪПРЕКИ, ЧЕ И ТУК СЪМ ВИДЖАЛ КАК НА ЕДНА И СКЪСАХА СИНДЖИРА ЗЛАТЕН ОТ ШИЯТА И ИЗБЯГА КРАДЕЦА!!!

10

Анонимен

преди 8 години

ВИЖТЕ КВО!!! ИМА СНИМКИ НА АЛЕКСАНДРА И ЕДНАТА ОТ ТЯХ Е ОКИЧЕНА В ЗЛАТНИ ЛАНЦИ! ВЯРНО Е, ЧЕ ОТ ЕТНОСА ОБИЧАТ ДА СЕ КИЧАТ!!!НО В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА КЪДЕТО БЕДНОТИЯТА Е СУПЕР ГОЛЯМА Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ДА НЕ СЕ КИЧИТЕ СЪС ЗЛАТНИ ВЕРИЖКИ И ТО ДЕБЕЛИ!!!!!!!! НЕ ДЪРПАЙТЕ ДЯВОЛА ЗА ОПАШКАТА!!!!

9

Римолюбников

преди 8 години

Бумеранга на римляните:Мама и тато(симпатяги, като детето) грабят в Германия и пращат пари или бижута в БГ...Детето се носи, като дъщеря на Буров-цигарки, златце, то това се цени в тези среди...Завистни "приятели" с морала на родителите в Германия експроприират заграбеното, с основание че са бедни и са Бони и Клайд...Спиралата се завърта, чрез липсата на потребителите на откраднатото...Едни родители не дочакват детето си да отрасне и да им помага в ЕС...Браво на полицията-в случая !

8

Анонимен

преди 8 години

нали репутацията и била безупречна, накрая ще се окаже пабло ескобар

7

граф монтекристо

преди 8 години

само на 13 а ходи накичена с бижута като граф монтекристо?

6

аз

преди 8 години

nekwi kifli se karali za nekyw groznowat kaun...i ko sq?

5

Жоро

преди 8 години

*** съдебната система. Била бременна със здравословни проблеми. После всичко лъжа и без последствия. Е то кой ли невлезе в затвора и после неизлезе за да си оправя зъбите или простатата. Интересно ми е само дали ако небеше набрало такава публичност това събитие щеше да има същият резултат.пп. USA имат много минуси, но 3 пъти като те задържат дори и 3 тия да е за крадене на дъвки отиваш в затвора, където работиш. Не като тука рецидивисти с по 10 висящи дела си ходят на море.

4

Анонимен

преди 8 години

Забележете некомпетентността на наш,та прокуратура, следствие и съд... защитничката и обвиняемата твърдяли, че е бременна и те горките повярвали...Аз твърдя че съм Бат, Боко и съм чел не 7 а 30 пъти Винету...дайте ми милионите му....

3

Ай сиктир

преди 8 години

Пари за цигари нямали. Гладни ходели, а първата им работа - да си купят телефон. Е, те тва не го разбирам.

2

Анонимен

преди 8 години

животът си е живот.

1

Анонимен

преди 8 години

била бременна, не била бременна, тези хора осъзнават ли какво са направили