34

999

преди 8 години

Ще се ходи на президентски избори за да не спре кранчето на герберите!

33

От-до

преди 8 години

Какви женски кандидатури ще издигате вие бе вашта #?@!*& То в Герб само тутманици туфлеци и грозници от женски пол за да може Бойко да се чувства най-красив само грозни жени се е заобиколил да не го засенчват ееехххеее Убавец той наш свинскииии

32

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 49Вие ми четете мислите ... :)Изпреварихте ме, защото не съм в България и в момента тук е сутринта на 18.04.

31

Анонимен

преди 8 години

На парламентарните-СЪЩО!

30

Анонимен

преди 8 години

Това което е като управление в Македония е и у нас. Властта може и си прави каквото иска. Няма независима прокуратура защото "шефа" си избира главния прокурор. Всички чухме записа но от чутото нищо не последва. Как очаквате Главния прокурор да образува съдебно производство за някой Министър? Всички знаем за корупцията у нас, как се правят обществените поръчки но до сега няма осъден за това? Резултата е повече от ясен, вижте къде е днес Румъния къде сме ние. Инвестиции, пътища, здравоопазване...

29

Анонимен

преди 8 години

целият герб трябва да се махне не само боко и цецо.в момента сме държава на мафията контролирана от световния мафиен бос сащ

28

Анонимен

преди 8 години

Ще гледаме сейр още бая време с мафията ГЕРБ

27

Анонимен

преди 8 години

Няма да е нито мъж, нито жена - ще е Цецка Цачева!

26

Shark

преди 8 години

Засега без Борисов и Цветанов, скоро и без ГЕРБ!!

25

извод

преди 8 години

ГЕРБ ще загуби вота ако Бойко не е кандидат.Вече и той остана сам .Партията му е сбор от клиентелисти и е замязало на СДС по времето на командира. Колкото до Роскича, ще е доста нелепо да бъде избран и след това в Белия дом да дойде силен мъж ,който мрази Обамчета и соросутки .

24

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Нищо не крие Цветанов. Герберясалите са като в небрано лозе. От американското посолство са поискали Росен Плевнелиев да бъде издигнат от ГЕРБ за втори мандат.На герберугите им е ясно, че подобна кандидатура ще спечели, защото те така или иначе фалшифицират изборите винаги, но ще предизвика граждански протести и никой няма да вярва вече в изборите.Пак ви казвам, че са като в небрано лозе.Просто отлагат, за да печелят време, белким успеят да убедят западните си господари, че Роско е бита карта.

23

Идеалист

преди 8 години

Рушители на съвременна България: 1. Андрей Луканов 2. Симеон Кобурготски 3.Цветан Цветанов 4. Бойко Борисов

22

sfgds

преди 8 години

Очакваме поредения чук от герп

21

Анонимен

преди 8 години

Щом Цвъки мълчи, значи ще е бай Ставри, стая 213, вторият етаж, южното крило.))))))))))))

20

Тихомир томов

преди 8 години

Най-вероятно ще е някое магаре !

19

Анонимен

преди 8 години

Цветанов крие кандидата на ГЕРБ, не казва мъж или жена.---------------------------------------------------------------------------Половината население на територията няма да спи, докато не стане ясно мъж ли ще е или жена. Само заглавието видях.

18

Анонимен

преди 8 години

A къде се бяха скрили мишоците ,когато онзи козел учредяваше антибългарската си партия дост? Хвърлили сте я България на вълците ама така е - здраво са ви хванали за т.пките че имате здраво комунистическо минало , а се правите на демократи. Ама човек , за да бъде демократ, трябва и баща му и дядо му и прадядо му да са такива . Иначе е фалш.

17

тато

преди 8 години

Крадеца вика дръжте крадеца, една тиква и американска *** толкова може, а го тресе и страх че може да му търсят отговорност.

16

Анонимен

преди 8 години

Крие защото е жената-мъж Сталинка, опа Кристалинка Георгиева.Стратегиятта е който и да е, ще е по-добре от Роско.

15

криза

преди 8 години

Симеон-Хасан не порасна ли вече в един "висок, кестеняво-къдрокос, синеок, владеещ чужди ецици, обичащ България Мъж, и тн.", да го направим емир на арабистан по новите евроатлантически течения, ще му вземем и една китайска комунопринцеса да сме в крак и с бъдещето