36

българин

преди 8 години

Дръж се, Веждичка, пожелавам ти да продължаваш да си готиният пич, който познаваме, да пребориш болестта и доксан докуз години да си си ЖИЗНЕЛЮБЕЦ!

35

ази

преди 8 години

Пред страданието всички сме равни.

34

Анонимен

преди 8 години

koto mu bilo pisano-tva ste mu se slu4i-tolkoz bezpolezen multi Pipon i menti 4e fanal rako zatui 4e mu svili parite

33

Анонимен

преди 8 години

Не е луд тоя дето ти е изял зелника, ами е луд тоя дето му го е дал.Ама колко злоба и завист лъха иначе от коментарите. Драги сънародници, който има акъл просперира ной-добре в чужбина. А тия с наследствените имотчетата и апаратаментчета да не пишат глупости ами да си жулят бирата и салатката, и да не се обаждат. Като си седнат на гъзовете и изградят някакви знания и умения и видят че труда, знанието и умението в чужбина се цени и добре заплаща - тогава да пишат.

32

Американ

преди 8 години

До Анонимен 40:А най-интелигентният като тебе нищо няма да губи, понеже е голтак и ***-пролетарият.

31

Измамници

преди 8 години

Бесовете от маймунските планини слязоха в градовете пак със СТАРИТЕ СИ НОМЕРА! Все едно ШАМАР НЕ Е ИМАЛО! Да ама не!

30

Анонимен

преди 8 години

Тия дето изгоряха в КТБ сами са си виновни. Като са лакоми за яка лихва и преференциални условия... на! Г*з глава затрива. Има една поговорка. Интелигентния човек няма да си набуха всичките пари в пирамида. Интелигентния човек ще си ги разхвърли във всички банки и ако останат още средства - няколко малки апартаментчета за даване под наем. Така се прави. Ама то нестава с ядене (и пушене)... трябва и акъл

29

Анонимен

преди 8 години

абсолютен артист и лъжец , като погледнеш снимките в кабинета му виждаш само строителство, културни проекти липсват с дияна дамянова рекетират непрекъснато строителните фирми уж че давали на герб абе стана богат след като стана министър

28

Безвластен българин

преди 8 години

Изкуството му е познато само в тесни мулташки партийни среди в България, които го финансират и в управляващите среди в Турция, защото е един от агентите им! Изкуство няма, има само щения за слава, власт и пари!

27

Анонимен

преди 8 години

Френската глътка, тя е виновна за рака на гласните струни, уважаеми министре. Много разврат, малко здравна култура демострира министърът на културата.Не случайно през осемдесетте, българските лекари наричаха другаря Брежнев - другаря Ближнев.

26

gtf

преди 8 години

Дрънкате се за глупости, но не виждате най-важното - в края. Война идва, трябва да се обединим !

25

Българин

преди 8 години

Турска му работа! Като ти "откраднаха" парите, да не остана гол и бос като хиляди ограбвани всекидневно българи от антибългарското управление, в което си и ти!

24

Анонимен

преди 8 години

МУТРА!

23

aa

преди 8 години

ТОЛКОВА МИЛИОНИ-ОТКЪДЕТО ДОШЛИ -ТАМ ОТИШЛИ..ДАНО САМО НЕ ТЕ БОЛИ ,ЧЕ ДОБЪР ЧОВЕК СИ!

22

Анонимен

преди 8 години

Не е от пушенето на пури! Да не си помислите, че е от това

21

АА

преди 8 години

абе веждю, абе *** такъв - като толкова е сърцато московчето що не се лекува при него , а се *** от страх и изтича в германия! но да знаеш господ и българите виждат и всички ще изпукате от рак,защото нямате страх от господ и ще горите в ада!Цялото правителство начело с вожда ви!

20

Ники

преди 8 години

А от къде ги има теи пари?

19

Анонимен

преди 8 години

Една от тях е новата заплаха, Несебър да бъде изваден от списъка на ЮНЕСКО.Тази главния секретар на ЮНЕСКО нали се падаше май българка и искаше да се кандидатира за ООН от името на България и протестираше, че политиците я спряли. Толкова българка и тя като не може да защити Несебър. Сергиите им пречели, разваляли града. Ами тези сергии са си там по традиция. Нали това искате, европейци - да изглежда традиционно.

18

решава логиката

преди 8 години

Не си дръжте парите в банка за да не хванете рак.

17

кво стаа

преди 8 години

Веждичка, как мислиш, тези дето ти гепиха кинтите от КТБто дали им пука за твоя рак и дали ще се трогнат от словоизлиянието ти? Аз мисля че не, просто ще си го преместят ог единия в другият крачол! Поогледай се около себе си и ще видиш как едни менти и шишита се подсмиват под мустак, че даже ще дойдат да си купят от акварелчетата дето си ги рисувал в болницата!