110

До 149

преди 8 години

Ако сме се загрижили за Германия, това е защото:1. Имаме някой от семейството ни, който работи в Германия;2. Разбираме, че ако Меркел не беше поканила арабите, напливът щеше да бъде в пъти по-малък;3. Ако се приеме такъв закон, който да ги кара да учат езика и да работят и ние в България по-лесно ще ги върнем по родните им страни - не искат да се интегрират и толкова!(Те самите не искат да учат български, защгото им трябвало немски, а като отидат в Германия пък немския им е труден)

109

до 144

преди 8 години

всеизвестен факт е, че арабите не стават за НИЩО. дори лидерите им го признават често в речи, в които обясняват на народите си, че освен петрол, не са произвели нищо смислено в продължение на десетки години, защото не работят и не умеят дори не мислят. това, което казваш, е чистата истина, но не е изненада.

108

Анонимен

преди 8 години

Меркел позволи Германия да бъде изнасилена, а сега ще принуждава арабелите първо да го наплюнчат. Това е смешно и жалко. Да, германците ядат вурстове и карат хубави коли, но ми е жал за тях. Те са едни добре нахранени роби на янките. Пфу!

107

Анонимен

преди 8 години

Интересно колко още ще я изтраят Меркел германците?

106

Патриот-оптимист

преди 8 години

Като чета какво се готвят да правят германците, имам все по-голяма надежда, че България може да стане едно по-добро място за живеене.

105

Арабска поговорка

преди 8 години

По-добре гладен, отколкото уморен.

104

Кратък виц

преди 8 години

Веднъж видели един арабин да работи.

103

Още истини

преди 8 години

Абе не разбрахте ли, че никой арабски пришълец не е отишъл в Германия за да работи. Стига сте писали глупости - аз съм в Германия от 2007 и не съм видял жив арабин да бачка. Тука работят здраво индийци, китайци, пакистанци и всякакви други жълтури защото така са научени и възпитани в собствените им държави. Мохамедовците знаят да се молят по 5 пъти на ден на Аллах и по 50 пъти на ден на Меркел за помощи. Висят по 24 часа пред джамиите и чакат да лапат.

102

Уроци на историята

преди 8 години

С 80-годишно закъснение германците ще започнат да разбират някои неща с които дядо им Адолф е бил наясно отдавна и ги е съхранил като нация и държава. Сега недоклатената леля ще ги загроби без участие в световни войни ... ако не се вземат в ръце докато не е станало безнадеждно късно.

101

Анонимен

преди 8 години

Е сега вече официално си го признават за какво са им тези бежанци, да им работят най мизерените професий че да могат германците да си поддържат икономиката. Ако искаха да им помогнат за 4-5 месеца щяха да помогнат на Сирия и проблема щеше да решен.

100

ТАКА СЕ БРАНИ ЕВРОПА

преди 8 години

Британците за Перата и неговите хора: Боже, благодаря ти. Имало още мъже в тази Европа!Сдържаните иначе лондончани възторжено коментират "ловците на бежанци": Велико! Фантастично! Браво, момчета! Сорос няма сила на Балканите!

99

Анонимен

преди 8 години

Арабите са едни работари, мани мани, пак черноработниците ще са от Балканите. За арабите търговийката и джамията.

98

ТАКА СЕ БРАНИ ЕВРОПА

преди 8 години

НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКСЧл. 279. (1) Който влезе или излезе през границата на страната без разрешение на надлежните органи на властта или макар с разрешение, но не през определените за това места, се наказва с лишаване от свобода до пет години.Авторитетният британски вестник "Дейли Мейл" за Петър и нашенците Коментарите под нея.Най-интерестните от тях, публикувани на страницата на изданието в со циалната мрежа Twitter"Голям респект за Българите"."Точно това е трябвало да направят! Браво, момчета"

97

Ирония на съдбата

преди 8 години

Съветския ботуш не можа да ги смачка, обаче арабския *** ще ги довърши окончателно. Жалко за Германия. Чек-пойнт "Чарли" ще се замени с ***-пойнт "Али".

96

Дедо Ви Фройд

преди 8 години

Такива са рисковете на сериозно недоклатените нации.

95

Наблюдател

преди 8 години

Германците не се затриха след две загубени световни войни, обаче Меркелунда е на път да ги затрие. А бяха времена в които тази нация наистина имаше с какво да се гордее. Имат все още някакъв шанс на следващите избори националистическите и патриотични германски партии да вземат нещата в ръце и да кажат сбогом на самоубийствената толерастия.

94

Хералдик

преди 8 години

Двуглавият германски орел ще бъде заменен успешно ... с двугърба камила.

93

до: 129

преди 8 години

Унивеситетите им не случайно са пълни с Пакистанци,Мароканци,Тунезийци и.т.н защото там се получават Документи за легализация безпроблемно и бързо

92

СХЕМА

преди 8 години

Каквито и Закони да приемат Схемата Подготвителни курсове за Университете(Studienkolleg) си остава най-перфектната вратичка та получаване на Разрешително за пребиваване която СХЕМА работи на 100% , там просто не пипат и нямя да пипнат

91

СЛАВА РУСИ

преди 8 години

До германофилГЕРМАНЕЦА СИ Е ГЕРМАНЕЦ, можеш да го кажиш за минало време. Свга германците са си най-обикновени евро толерастчета (разбира се има и изключения, националистическите партии наират все по-голяма скорост в Германия) Но според мен нищо няма да се промени, ти смятай щом има вече голям процент забулени руси и синеоки етнически германки, смятай за какво ства въпрос.