30

Анонимен

преди 8 години

не ги искаме в българия тия като искат да си проповядват ислям да си ходят в ислямска държава нито сме ги канили нито ще ги тътпим тук .това техното е нащшествие бе .управниците вземете мерки бе .какво чакате искате народа сам да вземе мерки ли .какво е това нещо започнаха новини на турски по нашата телевизия . започнаха да имат махали от мюсолмани преминаха в села сега има градове с мюсолмани та то половин бъгария е пълна с хора с имена мустафа мохамед . в училищата носят бурки осъзнайте се бе

29

dn13

преди 8 години

До Анонимен 32A бе какъв окупатор те тресе теб. Много ги интересува САЩ какво става тук и дали има бурки или не! Не си въобразявай, че си толкова важен за когото и да било.

28

от соца

преди 8 години

по времето на великия родолюбец др.Живков се издаваше заповед на милиционерите да ходят с голяма ножица и да режат навред всички които носеха фереджета /бурки/ и така се прочистващше българския народ но тои мислеше за народа а не какво ще пеет хахаамериканците и европееците

27

анонимен

преди 8 години

Аве представете си каква "силна" държава имаме щом тука цял месец не могат да се справят с тия *** там.Аз ще ви предложа едно бързо лесно и рационално решение на проблема.Жалко че бай ТОШО не е между живите той би постъпил по следния начин издава се заповед да се премахнат бурките.24 часа по-късно се изпращат полицаи в гетото ако видят дори само една бурка след 3 часа там трябва да се изсипат полиция армия и жандарамерия.Следва як бой и изземане на всички бурки и повече няма да има бурки

26

12

преди 8 години

Българите ще живеят на гърба на малцинствата, докато малцинствата не си отидат там откъдето са. Който не се чувства българин , е свободен да си отиде според това какъв се чувства. А който не харесва прашките на Българите- няма проблем, ние не го караме да наднича там. Като не харесвате България, откажете се от гражданството, върнете паспортите, направете майките сестрите и дъщерите си на чучела и си вървете с мир. И едно не разбирам- не ядете уж свинско а правите свинщини откъдето минете.

25

Анонимен

преди 8 години

България има само един проблем да прогони окупатора САЩ..Престъпност , корупция , етнически конфликти, бурки са начин на управление на колониите..

24

реалист

преди 8 години

Проблема се решава кардинално кто се забрани този вид ислям в Бълагрия. Нека дадем пример на Европа и бъдем първи в нешо разумно. Не може да се дава права на хора, които сами не спазват човешките права.

23

българина

преди 8 години

Със закон забрана!...преди 1989 като не ги носеха бяха хора. Сега са *** . От такъв с бурка нищо не става. Инженер? Програмист? Лекар? Монтьор? Администратор? Учител? за какво стават всъщност? За нищо. Подвижен родител дом чието производство трябва да храним останалите без бурките!

22

Анонимен

преди 8 години

Бурките да са проблема, а бе хора що не се осъзнаете че пак ни пързалят нещо, съществените проблеми са съвсем другаде, други неща мъчат обикновените хора а тук разбиращи и неразбиращи драскачи пишат та се късат

21

Анонимен

преди 8 години

Бурки и Бургии бъдещето е вече тук !

20

Анонимен

преди 8 години

Мязат на черни ***...

19

Анонимен

преди 8 години

Всички ще сложите бурки , защото нямате смелост не ви стиска , нямате топки да прогоните окупатора САЩ.. Истинския носител на бурките и исляма е точно окупатора САЩ.. Средно положение няма или бурка или война с армията на САЩ.. Стиска ли ви шубета.. Стиска ли да умрете ..

18

Анонимен

преди 8 години

нали това искахте , американски бази , да одите без визи в САЩ и Лондон.. Само че за окупатора САЩ бъдещото на тази територия България не сте вие българите ..

17

кольо

преди 8 години

До АнонименСупер идея,тия чавки работа не са виждали.

16

Анонимен

преди 8 години

Всички тези екстри ги дължим на окупатора САЩ и съюзниците на окупатора Турция , Катар , СА

15

руски трол

преди 8 години

Пишеш в нета Слава на Путин и русия е велика ---Плащат ти

14

АНТИ

преди 8 години

Ще имаме повече бурки отколкото в Буркина Фасо.Там на онези им викат буркинабе,а тук може да са буркибеге.

13

българина

преди 8 години

След първата глоба 500лв която явно ще плати ОАЕ ИЛИ ТУРЦИЯ, трудова повинност 1г, и ще им дойде акъла на ***

12

@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

Суадитска Арабия. Първи съюзник на САЩ и ЕС,! Сочена за пример! Та в тази демократична държава, която е пример за спазване на човешки права в ООН, която се смята за единствен извор на истинския ислям и която се опитва да го сее навред - носенето на верижка с кръстче е забранено и се смята за престъпление! В същност символа кръст като цяло е забранен! Може да се носи, ама да не се вижда, демек - никои да не знае.Справедливо би било , ние християните да отвърнем със същото и да забраним борките!

11

Анонимен

преди 8 години

пуснете ги лятото на 45 градуса на полето да копът, пук да видим с бурки ли, с бански ли!!!!!!!!!!