23

Анонимен

преди 8 години

ДжоржСорос е криминален престъпник от световна величина, и трябва да бъде незабавно разстрелян! Неговата фондация спретнаха мейдана в Украйна, сега правят същия сценарий и в Македония, защото македонското правителство не иска да пропуска арабите през Македония! Арабското преселение е спонсорирано от СоросовитеФондации, четете сайта budnaera, не вярвайте на официалните медии, те ви сипят прах в очите! БУДНАЕРА: Новини и горещи теми от България и света!

22

Aloo

преди 8 години

До АЛОООНЕЗНАЕХ че *** *** била *** дума вижте ги бе турили звездички

21

АЛООО

преди 8 години

До до 6НАЛИ ВИ КАЗАХ *** *** НА цар евреев Ротшилд искат да омешат расите и да се получи МЕТИСИ да няма християни , славяни, бизнесмени , средна класа и всички да са послушни гои - роби на JEW WORLD ORDER

20

Aloo

преди 8 години

До ЩЕ СТАНЕ НАПЕЧЕНО...стига с този нихилизъм и турене под един твой знаменател успокой се

19

ципарис

преди 8 години

Автогол си набихте,ама яката.Щото печелите и си мълчите.Който се смее последен се смее най-добре.Kávate.

18

Бай Иван

преди 8 години

НПО е раково образование върху тялото на нормалната държава и инструмент за унищожението й!!!

17

до 6

преди 8 години

you have failed this country

16

Анонимен

преди 8 години

на времето не удържахте Константинополот тарикатски сметки и сега поганците го владеят.Нищо не сте научили сертакита скап.а.н.иние сме същите

15

Анонимен

преди 8 години

Това си е абсолютен евроатлантизъм, толерантност и мултикултурализъм! Вероятно и половия живот върви добре.

14

Джон

преди 8 години

"много от нас не одобряват постоянните купони и разюзданото поведение на някои чуждестранни доброволки" С това поведение НПО *** в и т е подтикват емигрантите към изнасилвания и сексуален тормоз над жените и децата в държавите в които отиват. Това им е и целта, защото те представляват моралната и сексуална деградация продукт на дяволските доктрини - мултикултурализъм, сексуални извращения, малцинства и т.н.

13

Анонимен

преди 8 години

Защо ми изтрихте коментара за вредните НПОта? И вие ли им сътрудничите?

12

Анонимен

преди 8 години

Мемецис твърди, че са се увеличили и продажбите на оръжие. Тук обаче той се заблуждава. Според данни на полицията, през първите три месеца на 2016 година в община Пайония са били подадени 50 молби за удължаване или придобиване на разрешително за притежание на оръжие. За същия период през миналата година са били подадени 53 такива молби.===Да, ама става дума за законното притежаване на оръжие. Така че авторката на статията може би се заблуждава.

11

изи еър

преди 8 години

Има хуманно решение. Значи, 1 000 000 бежанци х 100 евро билета за самолет максимум, нали ги пазарят на едро, стават 100 милиона разход, за да върнем всички тези хора комфортно по родните им места. А само на Турция дадоха 5 милиарда плюс още много милиарди и без решение на проблема.

10

Анонимен

преди 8 години

Крумее Крумее Обръщаш се в гроба си сигурно тежко и горко ни на нас Законите ти никога не се върнатКога някой като теб ще пие вино от череп !

9

Анонимен

преди 8 години

Тези бежанци защо ги пускат боййййййййййййй беее докато главата му омекне Защо искат да населят Европа с ислям ?Защо искате да изнасилват жените ви?Защо допускате тази зган да се взривява по улиците ?Защо им позволявате да носят бурки на открито?Защо ? Защо ? На който не му харесва кои от където е и да му мисли Само мъже от тая война жените си ги оставят ли какво правятДа мине един самолет отгоре да ги полее и някой да ги запали

8

Спартак

преди 8 години

До TRAKIEC_ORIGINALДругарю Оригинал, не сте оригинален, а още по-малко запознат с историята. В северна Гърция населението до Солун се състои от предимно от българи, сиреч оригинални тракийци, а не като вас. Всички възрастни хора там знаят български, макар някои да не си признават, а жителите на Атина наричат солунчани северняци или българи. А истинското име на лицето Адамантиос Харалампакис споменато в статията е Дамян Харалампиев. Така че не се изказвай непотготвен. И между другото от кое тракийско племе си по-точно, о Оригинални, щото аз съм от медите.

7

Анонимен

преди 8 години

Ситуацията в Европа постепенно отива към процъфтяване на козметичната промишленост.

6

Анонимен

преди 8 години

Тая икономическа еуфория заради това,че помагачите на бежанците правели оборот на кафенетата кръчмите и магазините е наивна радост.Защото по някое време тия ще решат да се махнат дали щото са се наиграли на добрите самаряни дали щото са им спрели кинтите и тогава ще остане мизерията умножена по 10.Просто ще има бежанци дето не искат да работят които си формират банди.Ще се занимават с ислямски фундаментализъм,тероризъм и бандитски набези върху местното население.После халифат,"ИД,ДАЕШ" и тн..

5

Анонимен

преди 8 години

"Постоянните купони и разюзданото поведение на някои чуждестранни доброволки." Е тия "доброволки" първи трябва да ги утепат!

4

Анонимен

преди 8 години

"все по-често се говори за създаване на дружинки за гражданска отбрана." И там се заформя хайдушко движение срещу нашествениците, скоро и по цяла Европа. Щом няма друг начин...