18

Ран-Ьт нямало? А?

преди 8 години

До voidСтранно, защо не са губещи оръжейните фирми на САЩ? Това е все едно да има губеща нефтена рафинерия, губеща енергетика, губещи мини за редки метали.Има, но защо ли само у нас, и само след като дойде демокрацията?САЩ станаха това, което са, след втората световна война,и именно продажбите на оръжие, държавните поръчки за такова, въоръжаването на всички и налагането на НАТО (разбирай САЩ) стандарт, познайте защо???

17

Ран-Ьт нямало? А?

преди 8 години

Да се готвят АЕЦ, БДЖ. След това-МВР и БА. Все ще се намери някой, да брои суха пара, докато народа не се е усетил и не е хванал сопите...

16

Да бе !

преди 8 години

Щом такъв вой надават комунистите,това означава,че им вземат възможността да крадат! Кой не знае,че оръжия и военщина продаваха само големите комунисти! Нямат наяждане тези комунистически пиявици!

15

Анонимен

преди 8 години

От БСП не приемат и мотива, че дружествата ще се продадат заради липсата на пари в бюджета, защото има преизпълнение на приходите към момента.Каскетите два пъти едно и също не казват :))))) Нали уж нямаше събираемост, пък сега имало преизпълнение!

14

Djin

преди 8 години

Тия по-добре да се средоточат с приватизацията на гробищата. Толкова години и още немогат да си подредят приоритетите!

13

PD

преди 8 години

Този въпрос отдавна е без значене. Без новите ни господари в ролята на посредници и патрон не можем да продадем.

12

Анонимен

преди 8 години

Няма да ги приватизират, преди 2 часа решението беше взето от Министерски съвет и беше потвърдено от финансовия министър Горанов и икономическия министър Лукарски. ВМЗ Сопот и Кинтекс влизат в забранителния списък за приватизация. Най-накрая едно умно решение.

11

void

преди 8 години

Тези предприятия са пореден коз в ръцете на комунистите. Те са губещи от години и не случайно половин година ни занимаваха с нищетата на работниците там. Държавата ни а само губи от постоянното субсидиране на производства от миналия век - калашници, гранати, муниции за противотанкови оръжия и други остарели технологии, които се търсят единствено в третия свят и близкия изток и напоследък всички виждаме за какво се използват. Когато имаш гангрена - режеш или умираш. Същото е и с тези заводи.

10

Анонимен

преди 8 години

Престанете с партийните нападки, мислете с главите си- решението вече е взето на извънредна точка на Министерски съвет. Министрите Лукарски и Горанов потвърдиха, че управляващата коалиция няма нищо против внесените законови промени. ВМЗ Сопот и Кинтекс току що влязоха в Забранителния списък за приватизация, а министрите дори порицаха Агенцията по приватизация, че не се е консултирала с държавата с опита си за приватизация.

9

ognyanz

преди 8 години

До 8: Забравил си, че съвсем наскоро депутати от ГЕРБ обвиняваха пишман-реформаторите че източват Терем. Е, много по удобно е за всичко да се обвинява БСП - затова плащат на тр_ловете.

8

Хризантема

преди 8 години

Тези *** от БСП винаги са против. Само ако се предложи закон за връщане на комунизЪма няма да са.

7

до 8

преди 8 години

Тези заводи са последната крепост на държавата. Висша форма на глупост е да разпродаваш държавно военно предприятие.

6

Анонимен

преди 8 години

Тези заводи са последната крепост на БКП-БСП-ДС . Там всичките са техни хора и крадат като за последно .

5

Анонимен

преди 8 години

Как ще продавате оръжейните заводи бе, вие в час ли сте изобщо?

4

Анонимен

преди 8 години

Време е за закон за забрана на БСП/БКП

3

Некъф луд

преди 8 години

Тия Костовисти до каквото се докопат всичко гледат да разрушат.

2

Анонимен

преди 8 години

Щом става въпрос за губене на лапачка, БСП винаги ще бъде против. Нека си врещят, кервана ще си върви и без тях.

1

gtf

преди 8 години

Трябваше, то много неща трябваше да останат държавни, ама ги изкупиха и затвориха (повечето), сега от производител сме вносител на стоки със съмнително качество