9

Анонимен

преди 8 години

Като почнат с убеденост да обясняват за сексуалните навици на некви дето са умряли преди 50-60 хиляди години почвам да се съмнявам дали тия не си падат по групов секс с маймуни и затва някак си хем да се покажат хем да се оправдаят.

8

До Джон

преди 8 години

Брато, лекувай се.

7

Ма Мунио

преди 8 години

Появила се е защото Ганките са искали парите и имането на един мъж само за себе си и децата си.

6

Джон

преди 8 години

Поредните лъжи! Истината е, че семейството мъж-жена са определени от Всевишния и благословени. В древните култури изневярата се е наказвала със с м ъ р т. Разбиването на семейството, изневерите и сексуалните извращения идват буквално от дявола чрез сатанинските тайни общества чрез медиите и достигат до впечатлителните мозъци на хората които им вярват и се влияят от тези гнусотии които биват представяни за "модерни". Обърнете се към Бога и Господа Иисуса Христа за да се спасите!

5

До 4

преди 8 години

Как законите за унаследяване бре? Аз на всяка с която съм бил да не я пиша наследник? Моногамията не съществува. Няма човек който ако е опитал да е останал само с един партньор с единични изключения. Девственици са агамни.

4

Анонимен

преди 8 години

Много сте мало-умни бе :)Законите за унаследяване правят семействата моногамни, а не болестите.Наистина пишете много нещастни материали!

3

?

преди 8 години

Това на снимката моногамния човек ли е или венерическата болест?

2

Анонимен

преди 8 години

Stava vapros za Bg.

1

Анонимен

преди 8 години

Някой знае ли случай на моногамно общество?