25

177

преди 7 години

Видите ли коментар от Анонимен, прескачайте го и изобщо не го четете. Вероятността да се опитат да ви манипулират е много голяма...А за визите за САЩ и Канада. Майната им на самите визи. Те не са толкова важни. Дразнещо е отношението на тези страни към нас. Дразнещо е и отношението на евпорейските ни "партньори". А най-дразнещо е държането на нашите политици.

24

а така

преди 8 години

Никой не е и очаквал нещо да стане, протакане (това не е като претакането) му е майката. Тя Европата не се отказва от равнопоставеноста и заради това .... ще направи комисия, която ще ... напише долад и после доклада ще бъде внесен в Европейскиа парламент. Във всяка тоалетна там ще има по няколко копия - нуждите на европарланета са големи

23

Пфффф

преди 8 години

А иначе си копаят златото ни за милиарди на година и си мъкнат скапаните танкове към нашите бази.Такива д***педавци, като нашите "политици", няма и в Африка.

22

Shopp

преди 8 години

Какво значи "виновни са"?:))))За какво да са виновни?Аз виза имам, и то служебна - като пазач на паркинг, така че проблеми нямам и не виждам за какво да са виновни.Даже са много прави да си пазят държавата.А между другото *** също има визи за българи, макар че натам изобщо не ме влече, а и не знам някой да го влече.Познавам полируснаци, повече обикалят по света, отколкото да си ходят по деревните...

21

Анонимен

преди 8 години

Шопе, тия са рубладжии! И американците и канадците и всички дето ти искат виза са платени руски *** - рубладжии! Виновен е Путин - и той е платен ***! Арабчетата и терористчетата не са рубладжии -от демокрацията са, но Динко от Ямбол е платен *** - пречи на демокрацията ТИ!Шопе, приятна вечер и дано не сънуваш платените руски рубладжии!

20

Анонимен

преди 8 години

Брюксел изобщо не го е еня за България и другите шерпи в ЕС.Виж ако трябва да ни наложат някакви санкции - няма проблем, но за да решат нещо в наша полза - "отказват".Приказките за солидарност и равнопоставеност са за наивниците, както винаги се случва - някой са по-равни.Че т.нар. "запад" е по-толерантен към арабските бежанци, които ги бомбят и насилват, отколкото към българите. За справка - спомнете си отношението и към нас, че едва ли не ще им отнемем работните места с приемането ни в ЕС.

19

Анонимен

преди 8 години

Сигурно пак Путин е виновен.

18

Анонимен

преди 8 години

Самият ЕС не третира гражданите си еднакво (например редицата ограничения за трудовите права на българи и румънци и т.н.), вие чакате другите държави да го правят. За САЩ сме второ качество хора, за западните европейски държави също.

17

Анонимен

преди 8 години

Брюксел се .........."отказал"?!ХА-ХАБрюксел не каза и думичка когато онази *** от държавният департамент КАЗА: *** EC !Та какво остава за сега.Европейците се доказаха като истински женски полови органи.Рашките са като ВЕЛИКАНИ пред мишлета сравнени с нефелните европеи.ТОЧКА по темата!

16

Анонимен

преди 8 години

До ШибиРибиНикой не иска СССР (поне никой нормален), но няма да е лошо западноевропейските държави поне веднъж да покажат, че държавите от изтока, макар и по-бедни, са равнопоставени и значими съюзници, а не просто някакви натрапници, които постоянно би следвало да бъдат хокани и унижавани за какво ли не. ЕС постоянно показва, че макар и част от ЕС, държавите на изток са много по-малко значими от едни САЩ, Канада и Австралия например.

15

Анонимен

преди 8 години

Разбира се. Солидарността стига до тук. Какво значение има, че САЩ дискриминират няколко държави, когато пускат Германия, Франция, Италия, Великобритания? Точно това е европейската солидарност, едно лицемерие.

14

Димитър

преди 8 години

Е, разбира се, едни са по-прави от други.

13

Анонимен

преди 8 години

Разделението между изтока и запада си го има и ще продължава да си го има. Само много наивен и глупав човек може да си помисли, че заради България, Румъния, Чехия, Полша и т.н. ЕС ще тръгне да въвежда визи на когото и да е било. Приказките за задружното семейство са за наивниците.

12

Анонимен

преди 8 години

Мога да кажа само: Хахахахаха...Айде ся да са пуявят онез дето така много хвалят ЕС, НАТО и УСА. Да са пуявят и да кажат, що аджеба се пулучи тфа?Уж бат Путин все е крив, а по гоуемо и справедливо от ЕС и УСА - нема...Хахаха... паз таз година в ЮКей, догодина в ЮеСЕй... а вий си драпайте гъзовете в БГ от работа

11

Анонимен

преди 8 години

Източна Европа да СЛОЖИ ВЕТО и да настоява. Аман от двойни стандарти!

10

ами

преди 8 години

До Анонимен12около 3 мнл българи са избрали вече да останат в ес и да работят в него. ти ако си решиш заминавай където искаш ,никой не те спира .

9

Анонимен

преди 8 години

"Европейският парламент и страните членки сега трябва да обсъдят аргументите на еврокомисарите и да преценят дали си заслужава да се въвеждат визи на американците и канадците."А ние да преценим ли да си заслужава да останем в тази пародия на съюз?

8

Solar Power

преди 8 години

Налице е отново двойния стандарт.Аз очаквам скоро шенген 2 :)Тука ще си бъде един голям лагер за африканци след 10-15 години.

7

Анонимен

преди 8 години

Никой нормален човек не си и е помислял, че ЕС ще поиска визи за САЩ . Какво по-голямо доказателство за ролята на пудел на САЩ. А какви обещания бяха . Европа на народите и християн -демократичните ценности ,противопоставяща се на американската икономическа експанзия и посредник на отношенията на САЩ с Русия .Лъгали са носителите на демократичните ценности ,лъгали и продължават да ни мамят .

6

Анонимен

преди 8 години

Какво стана бе великият ЕС, "голямото и задружно семейство"? Като стане въпрос за САЩ и ни оставяте сами да се оправяме, а? За какви "неблагоприятни политически последици" ми говорите бе, вие сте пълен та.ак!