9

Владиков М.

преди 8 години

Бивша комунистка, подкрепена от Путин" - по този начин британското издание "Дейли мейл" обобщава образа на настоящия генерален директор на ЮНЕСКО и кандидат за поемане на поста генерален секретар на ООН Ирина Бокова. В силно критичен материал се разкрива, че таблоидът се е сдобил с документи, които показват недоверие към българката и от страна на британските ? колеги. Изтекли записи от закрито събрание на борда на ЮНЕСКО, с които "Дейли мейл" се сдобил, показват, че британският посланик Матю Съдърс яростно е разкритикувал Бокова за назначаването на Ана Луиза Томпсън-Флорес на поста заместник

8

Анонимен

преди 8 години

ООН е изпразнена от съдържание структура.Една чиновническа клика с високи заплати даващи понякога клиширани изявления.За нас българите няма никакво значение кой ще я оглави.

7

Анонимен

преди 8 години

хора не се излагайте!!!вижте първо себе си и вашата рода!!след 2000 години няма да имаме такава възможност!!

6

Анонимен

преди 8 години

Въпрос номер 1:- Ще мълчиш ли като кУмунист, когато виждаш как всичко се погазва в името на парите?

5

Тихомир томов

преди 8 години

Всички разходи по кандидатурата на долната и грозна комунистка Бокова включително хонорара на другарката Марджъри Маргонис Межвински ще поемем ние .През 1975г на 33 тя се омъжва за конгресмена от Айова Едуард Межвински по случайност евреин и имат 11 чаавета . Единия от синовете им Марк Межвински- банкер , се явява съпруг на очаронателната *** Челси Клинтън . Схванахте ли за какво става дума . Очакванията са Хилари да е президент на Юнайтед Стейтс оф Амнезия и да си избере грознa , но вярна комунистка в ООН !

4

Анонимен

преди 8 години

излагация

3

ЕВРОПЕЕЦ

преди 8 години

УСПЕХ ИРИНА!!!

2

машина времени

преди 8 години

Лош ,много лош сигнал изпратихме към света с тази кандидатура.Сега и света разбра ,че у нас времето е спряло.

1

Америка vs България

преди 8 години

Имаме нужда от наша марионетка и е много вероятно да я изберат нея!