47

ОСМАН

преди 8 години

След два месеца европа ако излъже турция ще видиш какво значи инвазия..джамбазки.и ти май си от нашите като ти гледам фамилията.що не се прекръсти на георгиев примерно.*** подъл...

46

Анонимен

преди 8 години

Ауууу, техните политици не го правили! Вашите политици не са моите политици, затова напуснете държавата!

45

Анонимен

преди 8 години

До СТИГА ГЛУПОСТИ!НОВО РУСКО-АЗИАТСКО , КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО.....---------------------------------------------------------------------------------за това предлагаш ново турско-азиатско, екзотично робство ли?

44

О,оооо...Я СТИГА!!

преди 8 години

...И МАНТАЛИТЕТА ..И ГОЗБИТЕ ..И КОЛОКО ОБЩИ ДУМИ В РЕЧНИКА СИ ИМАМЕ на ТУРСКИ....ХА,ХА,ХАЯ , ПРЕСМЕТНИ..!!!!НЕ Е НУЖНО ДА УЧИ , ДОРИ ТУРСКИ ......НА БОДРУМ И ЛАТАКИЯ , СЕ РАЗБИРАХМЕ С КОМШИЙТЕ ОТ РАЗ........!!!1/5--от българското население е от турско-езичен произход!!!!ТОЯ ГАЛ.ФОН --КВО ИСКА ----ДА СЕ ИЗКОЛЯМЕ ЛИ ТУКА...А??!!ЕГАТИ ...БЕЗРАБОТНИЯ , НЕДОРЪФЛЯК....ХА,ХА,ХАААААААААААА

43

хахаха

преди 8 години

Болни националисти! Те като правят същите изказвания с това, че където има българин е Б-я не е скандално, а това изказване е скандално???? ХАХАХА смешници сте!

42

Анонимен

преди 8 години

Алгафари, колкото пъти го гледам напоследък си личи че е мюсюлманин. Да си ходи в Сирия, и да се бие за АСад или за ИД, или за когото иска. Няма рабоат в България достатъчон се ояде.

41

Анонимен

преди 8 години

Турция не би трябвало да влиза в ЕС преди- да реши кардиналон проблема с праваат на жените.-да реши окончателно въпроса с Кюрдския геноцид и автономията на Кюрдистан.- да признае арменския Геноцид и да изплати обезщетения.- да Се оправи с Гърците относно превземането на Кипър....да не говорим, че имат сложни отоношения с ИРан....

40

Анонимен

преди 8 години

нека да не гледаме черно - бяло на нещата....нито ДПС би трябвало да ни радва, нито създаването на ДОСТ. немислимо е партия в България да бъде подкрепяна ОТВЪН. но създаването на ислямистка партия поне засега е по-опасна заплаха от още една комунистическа. Комунисит натворил Господ - а все сме в НАТО и ЕС. ислямистите променят религията и обредите ни, те са заплаха за модерния свят.

39

Анонимен

преди 8 години

Алгафари е един предател на България, а Джамбазки е прав! Прав е и професорът. А партията на Местан трябва да не се регистрира! Тя е явна креатура на чужда държава с цел инвазия , сепаратизъм и анексия на страната в крайна сметка!

38

Анонимен

преди 8 години

Edin priqtel xarvatin kazva6e taka za naroda v Bg....tolkova ste tarpelivi 4e ako vi eb*at vednaj na mesec 6e sedite i 6e se radvate 4e nee dvapati v meseca...ta takav narod sme...tarpelivi,4ak debilno tarpelivi.

37

Анонимен

преди 8 години

Те в Констамтинопол и Ангора сега всеки ден има взривове!Бегай у Ана Ватан, нали си голям туркофил!

36

Анонимен

преди 8 години

Напротив, една нация сме, а ти миришеш на ибрик и дюнер!

35

Георги

преди 8 години

До 40,Не те знам каква нация си, на руска *** най миришеш, обаче българите НЕ СМЕ една нация с руснаците.

34

Анонимен

преди 8 години

Няма ли друг български политик,освен Джамбазки, да защити България и конституцията й

33

имаш , имаш нужда 40

преди 8 години

....вече взривовете почнааха и у Русия!!!БЕГАЙ У РУСИЯ !!!РОДИНА МАТЬ , ЗАВЬОТ ,ТЕБЕ...ХА,ХА,ХАААААААА...НИЕ С КОМШУЛУКА ...СМЕ СИ ДОБРЕ ТУКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

32

А ,СТИГА ,БЕ....

преди 8 години

Тоя цъкльо.....КОЛОКО ТРУДОВ СТАЖ ИМА-----ТА ДА ДАВА АКЪЛ..??!

31

Анонимен

преди 8 години

Няма нужда да ходим в Русия, защото България и Русия са едно и също! Ние сме една нация с руснаците!Ай марш в Анадола да се биеш с кюрдите, компютърния турски националист!

30

Георги

преди 8 години

До 33, извинявай но Турция на Ердоган едва ли ще влезе в ЕС. Едно от неотменимите права в ЕС е свободата на вероизповеданието.Ердоган ислямизира Турция с което прави влизането и в ЕС невъзможно. Вероятно завинаги.

29

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Партизаните ...да бегат пак у шумата ха,ха,хааааааааа....АМА , МАНДРИТЕ СА ВЕЧЕ ЧАСТНИ .....И ЧОРБАДЖИЙТЕ им СИ КУПИХА ПУШКИ!ТИЯ , КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕРЦА----.ВЕЧЕ НЕ МИНАВАТ!!!

28

Партизанин

преди 8 години

Както виждате в България се създават протурски мюсюлмано-фашистки партии. Гражданите трябва да се обединим и да направим всичко възможно да няма такива нео-османински организации. Защото политиците са продажници, и ги интересува само техните интереси, но не и на гражданите на Република България!!!