135

Турска пролет

преди 8 години

Старите доносници от ДПС и Атака си отиват .Идат новите доносници слуги ......... Нормални смени .

134

Анонимен

преди 8 години

Ехааааа,представям си какво ще стане ако отиде някой български политик в Одрин или Бурса където живеят стотици хора знаещи и говореще когато се наложи български език,и каже -България счита тези територии за български .Мисля ,че щеше да бъде арестуван още на трибуната и осъден на 10-20 г затвор.А тук му ръкопляскат на тоди дето заяви ,че едни територии от България ,Турция смята за свои.

133

анонимен

преди 8 години

съдът да не регистрира тази антибълг партия изказването на един турчин е голямапровокация спрямо българия той се загрижил за бълг турци а за кюрдите мълчив българия няма турци а българи с глава на дръвника500 години стигат

132

Анонимен

преди 8 години

Искам да чуя реакцията на външно министерство. Не ги оставяйте да си разиграват коня тези амуджи, защото те опитват почвата и после ще направят голяма поразия. Веднага трябва да се реагира, защото утре ще бъде късно. Управници, не бъдете безтръбначни!

131

Случаен

преди 8 години

Ц, не е клонинг..... случаен е

130

Анонимен

преди 8 години

Мазно, мазно... Допреди месеци се кълнеше, че никога не е имал раздор с Доган и в ДПС като цяло. Но така е в политиката. Нещо повече - уверявам ви, че индивидуалното благополучие на всеки един, съставляващ електората му, е последната му грижа. Да не казвам, че мрази хората, както всеки политик. Не знам дали е останал поне един българин, който да не иска да му свети маслото на този и на още няколко стотици, чиито мазнотия и олигофрения сме принудени да търпим поне от 20 години насам.

129

Ястреб Османлията

преди 8 години

До 210За 2 часа не мога да стигна до Торонто. Но за утре мога да съм там, където и когато пожелаеш! Бъди мой гост, кажи откъде да те взема!

128

Ястреб Османлията

преди 8 години

До 205Сега вече ме уплаши! Аз бате ... такова ... тъкмо сега гася тоците и лягам да си спинкам! Лека нощ!! Аз само се шегувах батье ... лека ноооощ!!

127

Ястреб Османлията

преди 8 години

До 201Че някой да ти е забранил да пишеш по турските форуми?! И виж какво, моето момче, не си внушавай, че плашиш някого! Гаргите може би, но Яcтpeбите - не!!

126

ЦРУ

преди 8 години

Ден и нощ псувате турците по форумите и си мислите, че няма да има ответна реакция. Вие същите,които се радвате на атентатите в Турция. Не сте хора и това го знае цял свят.

125

ЦРУ

преди 8 години

Пипне ли някой Османлията, срутваме Ц иганистан.

124

Ястреб Османлията

преди 8 години

До 183Не знаех че турската държава има такъв план, но идеята ти ми хареса и я подкрепям! Не забравяйте "възродителния процес", диващина, която разцепи турското общество от останалата част на българския народ и настрои всичко турско срещу всичко българско, и най вече българската държава! Османлията Левски си беше посветил живота на освобождението на българския народ от несъществуващото турско робство, и аз съм посветил моя живот за освобождението на турския народ от българското иго!!

123

ЛОГИЧНО Е:

преди 8 години

РУСИЯ --Е ИСКАЛА..... "ПОКОРНА И РАБОТНА РАЯ В БЪЛГАРИЯ"---КОЯТО ДА НЕ И ПРЕЧИ В ЗАВЛАДЯВАНЕТО И ПРОКАРВАНЕТО НА ИМПЕРСКАТА ПОЛИТИКА ---НА БОСФОРА И ДАРДАНЕЛИТЕ!!Т.Н.--"ОСВОБОЖДЕНИЕ " е -----руски МИТ!!!ТОВА Е --ЧИСТО ЗАВОЕВАТЕЛНА ВОЙНА!!!ИСТИНСКОТО ОСВОБОЖДЕНИЕ Е -------"СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ"....със БАТЕМБЕРГ и ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!

122

НИЩО НОВО ОТ РУСИЯ

преди 8 години

ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА ЕМИГРАЦИЯТА В РУМЪНИЯ ---РУСИЯ Е ПОДКУПВАЛА С ПАРИ ХОРАТА ОТ БРЦК -НА КАРАВЕЛОВ И ЛЕВСКИ!ПАРИТЕ ОБАЧЕ СА МИНАВАЛИ ПРИ БОГАТАША-- ХР.ГЕОРГИЕВ ---АГЕНТ НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ , А ДО НАШИТЕ ГЛАДНИ ,БОСИ И ГОЛИ ХЪШОВЕ ...... НЕ е СТИГАЛО НИЩО!НЕЩО ПОВЕЧЕ--ПОСЛАННИКА НА РУСИЯ , В РУМЪНИЯ -- ОФЕНБАХ---Е ПРЕДУПРЕДИЛ И ИЗДАЛ МЯСТОТО НА АКУСТИРАНЕТО НА ЧЕТАТА НА ХАДЖИ ДИМИТЪР , при преминаването им на Дунава!РУСИЯ - НЕ Е ИСКАЛА "СИЛНО СЪПРОТИВИТЕЛНО" ДВИЖЕНИЯ ОТ СТРАНА НА БЪЛГАРИЯ

121

ЗА СВЕДЕНИЕ:

преди 8 години

НИТО БОТЕВ , НИТО ЛЕВСКИ , НИТО КАРАВЕЛОВ ----СА РАЗЧИТАЛИ НА РУСКО "ОСВОБОЖДЕНИЕ"..... или помощ!САМИЯ ЛЕВСКИ Е КАЗВАЛ:..."ЧЕ РУСКИЯ КАМШИК И УНИЖЕНИЕ на КРЕПОСТНИЯ РОБ--БОЛИ ПОВЕЧЕ ОТ ТУРСКИЯ ФЕС И КАЛЪЧКА..."САМИЯ, Хр.БОТЕВ----ИЗБЯГВА НАСИЛИЕТО И УНИЖЕНИЯТА НА ОДЕСКАТА ГИМНАЗИЯ ....И БЯГА В БРАТСКА РУМЪНИЯ!!!!

120

пояснение за 176...

преди 8 години

ру-со-фили-сти-ците.....ха,ха,хаааааааааа

119

ЗАПОМНЕТЕ ДОБРЕ:

преди 8 години

500-г. , ПОД ВЛАСТТА НА СУЛТАНА ------НИЩО НЕ СА... ПРЕД 50-г.КОМУНИЗЪМА, НА РУСИЯ!!!!НАЙ -ДОБРЕ Е .......ЕРДОГАН ДА СИ ДОЙДЕ..ХА,ХА,ХААААААААААААААА!А--ЗА ДА ИМА МИР -----*** У СИБИР!!!

118

Анонимен

преди 8 години

По времето на Б.Б. става това, именно Б.Б. ходи да пие кафе с тоя.

117

До Слава Руси

преди 8 години

До идването на ГЕРБ се сближавахме.. и 3 милиона станахме гурбетчии

116

СЛАВА РУСИ

преди 8 години

БЪЛГАРИЯ ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА ТРЯБВА ДА СЕ СБЛИЖИ С РУСКИТЕ СИ БРАТЯ, ЗАЩОТО НАСТЪПВАТ ТЕЖКИ ВРЕМЕНА. НЕКА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ОБЕДИНЕНИЕТО ЩЕ НИ НАПРАВИ ПО-СИЛНИ!!!