9

rojy1

преди 8 години

Не мисля, че друг освен държавата трябва да се грижи за националните символи !!!

8

Варна

преди 8 години

В ностоящият момент посещението е безплатно , при една минимална такса за ученици и пенсионери левче , за възрастни два лева и нещата няма да са толкова зле . Тези които искат да се качат с кола до паметника 2 ЛВ такса. (За инвалиди безплатно) . Дребни суми ,но все е нещо и ще подпомогне подръжката му.В Сопот ,Карлово и Калофер таксите за музеите са такива ,смея да твърдя много приемливи и достъпни.

7

Голем майтап...ха,ха

преди 8 години

ЩО ДА НЕМА 12-ТУРЦИ , НА СТРАНАТА НА БЪЛГАРИТЕ НА ШИПКА ,БЕ....ХА,ХА,ХАААААААА...НАЛИ ТУРЦИТЕ ВИ НАПРАВИХА ФИЛМ...."С РУСИЯ В СЪРЦЕТО"..??!!!ЩО НЕ ГО НАПРАВИХА ...Т.Н."РУСОФИЛЧЕТА"--в България....??!!!НАЛИ ВЗИМАТ ПАРИ ОТ РУСИЯ ...ЧРЕЗ , "ЛУКОЙЛ"!!!??????

6

Анонимен

преди 8 години

Не е важно колко са загиналите българи на Шипка, но е особено важно,че са изнамерени незнайно как 12 турци.....догодина ще са 120.

5

Цанко

преди 8 години

Да не е Рамстор

4

Анонимен

преди 8 години

"Министърът увери, че ако има нужда от реставрационна намеса, то тя ще бъде направена."България не е в нужда предатели да ни поясняват културата ни.

3

Анонимен

преди 8 години

" "...Извадил съм около 12 имена на турци, участници в тази война, което е много интересно", каза министър Вежди Рашидов."Освен че е много интересно по ваши думи, Рашидов - това е и много показателно. Показателно за родолюбието ви. Дори и да е имало такива турци - тези 12 турци ли са духа на Шипка? Пък и ти не можеш, Рашидов, да извадиш 12 имена на турци извадени от тази война, понеже тази война е дори повече и от паметника Шипка.

2

Laf

преди 8 години

A, poznah trabant 4x4, dacia 4x4 ili lada 4x4? :-)

1

манчо

преди 8 години

Шипка -cash and carry ЕООД