8

Анонимен

преди 8 години

А фалшива диплома за потенциален министър или шеф на фонд колко е?

7

Анонимен

преди 8 години

В България 90% от шофьорите са с фалшиви книжки или за жълти книжки, а полицаите с банкови книжки.

6

Анонимен

преди 8 години

До АзА бе то го мързяло да се научи да чете, ти искаш листовки да ти учи.

5

Аз

преди 8 години

Добре де,аз едно не мога да разбера,ЗАЩО?защо ще даваш толкова пари,а не си изкараш малоумния курс,толкова е просто!Листовките се учат лесно,практиката минава бързо...не мога да си представя колко трябва да си *** и колко зор трябва да имаш,че да си купиш книжка...просто не го разбирам...

4

Анонимен

преди 8 години

До 4Хубава история, но измислена. Ако са ти писали акт, ще знаеш, че никой не те кара да си пишеш името. Предоставят ти възможност да напишеш кратки възражения, ако искаш и да се подпишеш на две места, можи и с хиксче.

3

Анонимен

преди 8 години

Спират ме за проверка за алкохол .И в тоя момент карат един брачет да подпише акта си ,да си напише името .Той казва на полицая " бате наболя *** ръката пишиго ти ба бате . Аз тръгнах какво е станало не зная но след молко колата ме изпревари

2

Анонимен

преди 8 години

"Разследващите" пак нещо не са разбрали. Нали като те спре КАТ на пътя и веднага проверява шофьора за нарушения и валидност на документите...някъде другаде отива по-голямата част от тези 1500 лева.

1

Анонимен

преди 8 години

В началото на 90-те, мой познат катаджия ми разказа, как по собствена инициатива до него спряла кола с водач "кариоки". Водочът си извадил шофоьорската книжка поднесъл я на катаджията и казал: Бате виж тази книжка да не е фалшива, днеска сия зех от Хасково, едно теле съм дал. Да не са ме излъгали нещо ?Търговията с книжки не е от вчера.Знам и доста случаи със сгодни моми, които ни курс ни изпит са минали, но си имат редовно СУМПС.