10

Аз

преди 8 години

Да си пуснат Ю Тюб и да видят кой как го прави.

9

Анонимен

преди 8 години

Стига глупости има вече jailbreak и за iOS 9.3.1

8

.

преди 8 години

Всяка iOS версия се jailbreak-ва рано или късно, което по същество си е хакване на телефона и получаван е на достъп до файловата му система. Оттам нататък правиш/инсталираш/четеш/записваш каквото и където ти е кеф по телефона. Програмите за въпросния jailbreak са достъпни публично и са нужни единствено кабел и компютър.

7

Инфо

преди 8 години

Споко!Всеки един телефон на този свят може да бъде подслушан. Те са направени с двойно предназначение. Въпроса е кой и как го прави.

6

Верту

преди 8 години

Дали както казвате е реклама или не никой не знае. Едно е сигурно-при лагавите, бъгави устройства които държите в ръка под Андроид няма проблем да бъдет подслушвани. Това си е факт, всички останали глупусти които сте написали нямат значение. Не знам какво коментирате след като през живота си не сте пипали Мак устройство-космясали лелички на новия им китайски таблет Кшисио , пияни дърти чички пред блока и форумни мишоци гледали снощи "Хакер" и филмирани днес в стил "само Бил Гейтс е над мене"

5

Някой

преди 8 години

Аз мисля че Apple са си го разкодирали, но са се договорили с ФБР да не афишират това. По този начин "обръщат" евентуалната "анти реклама" всъщност в реклама. Едва ли биха встъпили в директна ПУБЛИЧНА конфронтация с тях. От друга страна погледнато - Ако са платили някакви безумни пари на друг да го разкодира - Така и ще си останат само с разхода, защото не могат да използват данните официално. Така че - Apple печелят безплатна реклама а ФБР - данните. В оставащите варианти поне единият е губещ.

4

Анонимен

преди 8 години

поредното доказателство за глупоста на американците.сега всички промити мозъци ще си кажат трябва да си купим най защитения телефон......

3

Анонимен

преди 8 години

Ох, повярвах им!С тези партенки съвсем за балъци взеха да ни имат и да ни правят на будали. Как си представяте, че точно в САЩ ще направят нещо, което да не може да бъде следено и подслушвано. Никакъв шанс да се случи. Та те и закон си гласуваха в сената за подслушванията и за да произвеждат, трябва да сътрудничат на тайните служби. Това, което ни казват и дават, като инфо е пълна лъжа и измислица.Сноудър си го каза човека, че всичко се следи и подслушва. Няма как изведнъж да спрат да го правят

2

i'm

преди 8 години

Нищо не могат да декриптират. Става дума за отключване на четири или шест цифрения PIN код на телефона. Правете разлика!

1

Анонимен

преди 8 години

Хайде стига повече епълски съчинения. На тази лъжа може да се върже само неспасяемо затъпялото американско население.