16

Анонимен

преди 8 години

ДА СПУКАШ ГЛАВАТА НА НЯКОГО И ДА СИ ТРЪГНЕШ СПОКОЙНО ???? ТИЯ СА БИЛИ ОТ "УМИРОТВОРИТЕЛИТЕ" ОТ ФАЩ...АКО СА БИЛИ ТЕ - НИКОЙ НЯМА ДА "ОТКРИЯТ" ....АКО ОТКРИЯТ ТО МОМЧЕТО МОЖЕ И ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ОБВИНЕНИЕТО

15

Анонимен

преди 8 години

всички западняци са престъпници

14

От Благоевград

преди 8 години

Преди време като млад излизах по дискотеките там и чужденците ни молеха да не биеме тоя и оня защото са се били напили. Не че сме го правили но явно тогава имаха опит какво ще стане ако скочат. Сега какво стана....Между другото момчето е попаднало на изключително кадърен лекар. Др. Димитров приема всичко сериозно и отделя много внимание на пациентите си. Аз бях преди 3 месеца в лошо положение и ме излекува. Благодаря много!

13

42

преди 8 години

Да се изгонят всички чужденци, които пребивават повече от 2 седмици у нас.

12

АЗ

преди 8 години

СПОКО ! В ДИСКОТЕКАТА ИМА КАМЕРИ !

11

Шоп

преди 8 години

Кой да предположи, че човекът когото псуваш и дърпаш в бара, може да те удари с бутилка по тиквата. Той е мислел, че такива работи стават само по филмите.

10

Анонимен

преди 8 години

показанията са много приказни, имало мадър факър и факата на мамата...нема начин учтиво да е помолил!

9

До Сократис

преди 8 години

Ние сме свикнали - виж кой пише. А ти наблегни също на българската граматика - имаш две изядени пълни члена и една запетайка.

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5TAZI CIALATA PROCEDURA E ZA TEB! Леле, да те докоопам! За такива писания - директно в панделата! Там ще те оправят така, че никога няма да драскаш такива неща!Мен ме интересува друго - националността на чужденците!

7

Берлин

преди 8 години

Разкази от селски вечеринки.

6

Баси Държавата

преди 8 години

А къде е охраната на заведението? Това ако стане в София и случайно в Ст.град ще ги изкъртят от бой.В град като Блаогевград би трябвало по заведенията да има сериозна охрана за да предотвратява/потушава подобни инциденти.Ако битото момче беше с голяма компания,сега пак щяхме да имаме и даже още по-сериозна новина.Според мен трябва да се въведе минимум охрана и МВР да се навъртат около заведенията,щото тия са ис излезли-необеспокоявани.Охраната са *** мишките.

5

Анонимен

преди 8 години

Спорна работа. Бил го помолил учтиво. Сигурно е било: Ти къв си е, ставай ми от стола! И донт ъндърстенд. Гйет ъп ъф май стол.Та мисълта ми е, че като няма свидетели, всеки може да твърди каквото си поиска. А този с ножа, полицията да не го гледа тъпо, ами направо да го вкарва в съда и прокуратурата да го тиква за 5 години в затвора.

4

до 3

преди 8 години

Не, те са прекалено големи мишки, че да се движат сами или да нападат сами! Такава им е природата. Каквото правят, го правят на групички.

3

Анонимен

преди 8 години

Тоя "чужденец" да не е от поканените от Меркел бежанц....та не пишете каква националност е....

2

Това

преди 8 години

българин ако извърти някой с бутилка в главата по Европа,ще стане водеща новина във всички страни!

1

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Като не знаят българите да колят - ще бъдат клани !Толерастията води до там, че чужденците могат да дойдат в собствената ти държава, град и дори дом и да те заколят.Поне макетата не бяха такива меки китки, но явно евроатлантическите "ценности" са ги променили и тях ...